Buradayım yeni geldim eve Can'ım sen nasılsın
Ciddi misin benim başımdan çok olay geçti o yüzden ben çok korkuyorum sorma of şimdiden gerildimhiç korkma . çok kolay geçecek hissetmeyeceksin bile. bende heyecanlanmştım lazer olucam diye nasıl korktuysam. sonra sakinleştirici verdiler. hastaneden çıkışta hala ilacın etkisindeydim. yanımda kvdede vardı. bişeyler söylemişim eşim utanmış
sonucu muhteşem
Evet en son orada noktayı koymuştukyok kız en son erkeklerin pisliğin teki olduğuna bağladık konuyu... gereksiz şeyler....
Benim evi de temizlesene miyav ya hadi canim benim, sonrasinda seni havuza gotururum ozel ders veririm bakSelam kızlar bugün çok yoğundum önce dükkana müşteri hafifleyince arkadaşlarım ile buluştum oradan kuaför oradan eve geldim temizlik yaptım oh be mis gibi oldu evim dış aldım soluk almaya geldim
Ben giyiyorum çatlada patla bende 34 beden olucam1,58 boyum ve bacaklarım çok kalın.... 38 bedene girmesine giriyorumda zorla yani ama öyle dolaşılmaz :)))
benim 60 olmam şart
Kız ben karşılıksızda yaparım ayıp ettin banyo tuvalet mutfak sildim süpürdümBenim evi de temizlesene miyav ya hadi canim benim, sonrasinda seni havuza gotururum ozel ders veririm bak
Ramazan geceli kaç hafta oldu kuzumramazandan beri ara vermiştim bir haftadır gene yapıyorum leslie, ip atlama, mekik, yan mekik, bacak hareketleri vs....
59 u bi göriiiim çıldırırım herhalde :))) akli dengemi yitiririm gibi geliyor :))
Hamd olsun kuzumBuradayım yeni geldim eve Can'ım sen nasılsın
ALLAH bağışlasın canimKahvalti da1,5 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı kadar çikolata yeşil cay
Ara ogunde şeftali bir bardak ayran ve su
akşam da biber dolması ve ayran. Yarim saat yürüyüş
Bu arada yeni katıldım ve aynı zamanda 3 aylık bebisim var
Ilk gün icin guzel kuzum afiyet olsunnn misir gevregi yerine guzel bi kahvaltı yap kuzum en sagliklisiısten cıktım annemlere geldım a dostlar :) bugunku ılk acemılık menum :)
sabah :
bır bardak kadar sut mısır gevregı ıle beraber :)
ogle:
3 parca mangalda sucuk 6 7 parca kanat tavuk
aksam :
2 bardak sekersız cay ıle bır kepce patates salatası baska bısey yemem sanırım aksam bıraz erık yıyıp hazmı kolaylastırabılırım ama bır bardak da ayran olabılır :))
Ay benim butun ev kedi tuyu dolu su an, resmen vahsi bati filmlerinde ucusan calilar gibi ucusuyolar ortalardaKız ben karşılıksızda yaparım ayıp ettin banyo tuvalet mutfak sildim süpürdümmis gibi oldu ev oh be içim açıldı arkadaşın evi var Kocaman vitrin konsol Kocaman masa koltuklar herşey üstüme üstüme geldi bir tuhaf oldum ya eve zor attım kendimi
Teşekkür ederimALLAH bağışlasın canim
Afiyet olsun guzel canım
Ay benim butun ev kedi tuyu dolu su an, resmen vahsi bati filmlerinde ucusan calilar gibi ucusuyolar ortalarda
Merhaba cnm bende hamile adayiyim hamile kalmak istiyorum hosgeldin :)kızlar gunaydın mrb bu grupta hamıle arkadaslar var mı acaba bende katılmak ıstıyorum aranıza hamıle degılım ama ılerıkı aylarda ıstıyorum nasıpse
Afiyet olsun CanımKahvalti da1,5 haşlanmış yumurta 1 tatlı kaşığı kadar çikolata yeşil cay
Ara ogunde şeftali bir bardak ayran ve su
akşam da biber dolması ve ayran. Yarim saat yürüyüş
Bu arada yeni katıldım ve aynı zamanda 3 aylık bebisim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?