Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Selam kızlar bugün çok yoğundum önce dükkana müşteri hafifleyince arkadaşlarım ile buluştum oradan kuaför oradan eve geldim temizlik yaptım oh be mis gibi oldu evim dış aldım soluk almaya geldim

Kızlar bugünki menüm kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yedim zorla çünkü arkadaşlarda birşey yememek için tok gitmem lazımdı 2 haşlanmış yumurta ,domates ,peynir ,çiğ badem,maden suyu öğlen arkadaşda idim birşey yemedim akşam yemeğim dünden kalma ızgara hellim peyniri ,domates ve maden suyu bugün spor yok

Ciddi misin benim başımdan çok olay geçti o yüzden ben çok korkuyorum sorma of şimdiden gerildim

Selam kızlar bugün çok yoğundum önce dükkana müşteri hafifleyince arkadaşlarım ile buluştum oradan kuaför oradan eve geldim temizlik yaptım oh be mis gibi oldu evim dış aldım soluk almaya geldim
Benim evi de temizlesene miyav ya hadi canim benim, sonrasinda seni havuza gotururum ozel ders veririm bak

Benim evi de temizlesene miyav ya hadi canim benim, sonrasinda seni havuza gotururum ozel ders veririm bak
Kız ben karşılıksızda yaparım ayıp ettin banyo tuvalet mutfak sildim süpürdüm mis gibi oldu ev oh be içim açıldı arkadaşın evi var Kocaman vitrin konsol Kocaman masa koltuklar herşey üstüme üstüme geldi bir tuhaf oldum ya eve zor attım kendimi

ALLAH bağışlasın canim

Afiyet olsun guzel canım

Ilk gün icin guzel kuzum afiyet olsunnn misir gevregi yerine guzel bi kahvaltı yap kuzum en sagliklisi

Ay benim butun ev kedi tuyu dolu su an, resmen vahsi bati filmlerinde ucusan calilar gibi ucusuyolar ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…