Ciddi misin benim başımdan çok olay geçti o yüzden ben çok korkuyorum sorma of şimdiden gerildim
Günaydınnngünaydın kızlar nerdesiniz
ay canım ıs yerındekı arkadaslar yapmıs bıze de surprız oldu :)Ayy nasıl mangal canım çekiyoooo afiyet olsun canım güzel menü
Gerçi öğleyle akşamın yeri değişse daha üzel olurmuş ama böyle de güzel
olur canım tabıkı de :)Yarin tarif versem olur mu bu aksam hic uygun değilim kuzum
ınsallah hep beraber gebe kalırız o zaman:))Merhaba cnm bende hamile adayiyim hamile kalmak istiyorum hosgeldin :)
evet canım da sabah cok erken kalkıyorum sıcaktan da canım ıstemıyor ıkı gundur sut soguk ya daha ferah gıbı oluyorum sankıIlk gün icin guzel kuzum afiyet olsunnn misir gevregi yerine guzel bi kahvaltı yap kuzum en sagliklisi
Can'ım bir çay tarifi var ben onunla yendim geceleri jelibonsuz uyuyamam ben şuan kokusunu duysambile mide bulanıyor bir deneya miyavım ben çok tatlı çikolata yiyen bir insanım. bir ay falan yemessem bidaha unuturmuyum sence aklıma gelmez bidaha dimi. dün çok canım çekti ama yemedim
ne iyi olurduMiyav_su
Can'ım iskender yersin ekmeksiz köftede yersin yada ev yemekleri yapan yerlerde de yiyebilirsinben bu aksam dısarda alıserıste olucam ınsallah kendıme uygun bısye bulup yerım dısarda olmayı bu yuzden sevmıyorum ben hıc
Ben Denizliankara da olan var mı bu arada:)
Günaydıngunaydın arkadaslarr :)
Afiyet olsun Canım neden ofistesin Can'ım çok mu işin varBugunku menum
Oglen: Donerli salata
Aksam: 2 tabak peynirli zeytinyagli salata, brokoli, tavuk corbasi, 2 tatli kasigi tatlandiricili puding
1500 kalori oldu. Hala ofisteyim, eve gidebilirsem pilates yapmak istiyorum ama kacta gidicem belli degil=((
Neden kahvaltı olmasın Canım keşke domates yeseydinGünaydınnn
sabah bir dilim ekmekle yumurta peynir zeytin yedim
içim bi hoş olduaç kalmaya razıyım yeterki kahvaltı olmasın
Eşim gelir büyük ihtimalyanında birisini götür canım bişey olmaz ya
Ay çok severim biber dolmasını hele birde acı iseBizimkilere biber dolmasi yapacagim kuzu kendime naparim belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?