Ay hadi inşallah Canım ama gerçekten sporu iyi yapmışsın birazcık şu gırtlağı tutarsan süper olursun babyramazandan beri çok salmıştım bu hafta alışma süreci oldu haftaya daha güzel olucak inşallah... hedef 59....
Ay hadi inşallah Canım ama gerçekten sporu iyi yapmışsın birazcık şu gırtlağı tutarsan süper olursun baby
Niye kıskanıyorsun Canım asıl ben sizi kıskanıyorum ne güzel insülin direnci yok birşey yok hop gidiyor kilolar
Tutarsın istedikten sonra tv reklamlarını pek izleme ben bile denk gelince fena oluyorum o yüzden internetten hep film seyrederim sende bu gibi yöntemler deneinşallah :)) işte işin zor kısmı o zaten :))) tutcam inşallah...
Bununka ilgili bölüme sor ama Oray'a pek bakan olmuyor sen bdv açkızlar alakasız bır soru soracagım ben ozel saglık sıgortası yaptırmak ıstoıyoırum da konu acamadım kadınlar kulubunde nasıl acacagım ;:)
Tutarsın istedikten sonra tv reklamlarını pek izleme ben bile denk gelince fena oluyorum o yüzden internetten hep film seyrederim sende bu gibi yöntemler dene
Ondan önceki menüye göre süper Can'ım daha ne olsun afiyet olsunDünün özeti:
Sabak : 2 kk peynir - 3 zeytin - 2 dlm ekmek - domates -salatalık
Öğlen : salata - kefir
Ara : domates - büyük bir domatesi çocuklar gibiısıra ısıra yedim :)
Akşam : balık - 1 dlm ekmek - salata
Bu sefer daha iyi menüm , ne dersiniz ? :)
Bu menüde de değiştirmem gereken birşey var mı ?Ondan önceki menüye göre süper Can'ım daha ne olsun afiyet olsun
Akşam ekmek yeme Canım yapabilirsin çok daha iyi olur senin içinBu menüde de değiştirmem gereken birşey var mı ?
Bana uygun doğruyu bulmaya çalışıyorum :) Onun için soruyorum :)
ne acayım ::)Bununka ilgili bölüme sor ama Oray'a pek bakan olmuyor sen bdv aç
Çok güzel tatlış dukan olduğu için meyve yok dimi
Sorun neyse Canımne acayım ::)
canım ıste nereye sorayımSorun neyse Canım
Akşam ekmek yeme Canım yapabilirsin çok daha iyi olur senin için
günaydın kızlar nerdesiniz
Bir derdim var başlığınacanım ıste nereye sorayım
Hoşgeldiniz takım lideri maşallah size nerdesiniz kuzum öğlen olduGunaydin canim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?