ınsallah kusum bakalım napcaz aksama :))Can'ım iskender yersin ekmeksiz köftede yersin yada ev yemekleri yapan yerlerde de yiyebilirsin
kahvaltıyı sevmiyorum canım ya domates kalmamış öğlen alcamNeden kahvaltı olmasın Canım keşke domates yeseydin
tamam canım saolasın deneyim biEki Görüntüle 1863654
Can'ım bir çay tarifi var ben onunla yendim geceleri jelibonsuz uyuyamam ben şuan kokusunu duysambile mide bulanıyor bir dene
Kahvaltı önemlikahvaltıyı sevmiyorum canım ya domates kalmamış öğlen alcam
biliyorum ama olmuyorrrrrKahvaltı önemli
Tatlım resim ekledim orada yazıyor ben aynısını yaptımnasıl bi çay canım tarif versene
Zorla benimde yoktu zorlayarak oldubiliyorum ama olmuyorrrrr
zorluyorum canımZorla benimde yoktu zorlayarak oldu
tamam canım sonradan gördüm deneyeyimTatlım resim ekledim orada yazıyor ben aynısını yaptım
Dene memnun kalırsın gecen hafta regli günümde Canım lokum çekmişti @blackswannina94 çekmişti ben bu çayı yapıp içtimtamam canım saolasın deneyim bi
Kızlar @blackswannina94 ,@puantiyeli_kelebek ,su321 , _Masalim_ , btlbetul kıskanç baş fesat kediciğim nerdesiniz
Kız senin o kıskançlığını yerim benben burdayııım.... bak arkadaş 2 kg vermiş onu bile tebrik etmedim :))))) bilemem anlatabildim mi... bende yapmıştım edim geçtim :)))
Süpersin Canım peki yediklerine dikkat etmedin mi ve spor olarak ne yaptıngeçen cuma 65,8 dim bu gün 65,2 yim .....
dün sauna eşofmanla bir spor yaptım 500 gr su gitti resmen benden....
Süpersin Canım peki yediklerine dikkat etmedin mi ve spor olarak ne yaptın
ettim sadece topitoplarda yedim bazı bazı....
spor olarak her gün leslie yaptım 3 mil 4 mil koşmalı koşmasız
çemberle iç bacak hareketleri
yana mekik vs vs tepiştim durdum
haftaya daha sıkı gelicem inşallah...
Çok iyi maşallah sana biraz daha asılsan süper olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?