Günaydınnn
sabah bir dilim ekmekle yumurta peynir zeytin yedim
içim bi hoş olduaç kalmaya razıyım yeterki kahvaltı olmasın
Bende ekmekçiydim Can'ım ekmeği ceviz ve zeytin yiyerek bıraktım sende öyle yapabilirsin salata yersin önce kan şekerini düşürür sonra çıkarır açlık hissedersinDenerim , Önden salatayı bolca yersem ve karnımı şişirirsem belki ekmekten uzak durabilirim :)
Eskiden hem tatlı hem hamurişi bağımlısıydım.
Tatlıyı hayatımdan çıkarmayı başardım, şimdi hamurişinden vazgeçmekte :)
İnşallah başarırım
Malzeme olarak ne var canim elinde yulaf kepegi mi sadece? Dukan mi yapmistin daha önceolur canım tabıkı de :)
Bugunku menum
Oglen: Donerli salata
Aksam: 2 tabak peynirli zeytinyagli salata, brokoli, tavuk corbasi, 2 tatli kasigi tatlandiricili puding
1500 kalori oldu. Hala ofisteyim, eve gidebilirsem pilates yapmak istiyorum ama kacta gidicem belli degil=((
gunaydın arkadaslarr :)
Ay çok severim biber dolmasını hele birde acı isekuru biberde favorim
biliyorum ama olmuyorrrrr
Dünün özeti:
Sabak : 2 kk peynir - 3 zeytin - 2 dlm ekmek - domates -salatalık
Öğlen : salata - kefir
Ara : domates - büyük bir domatesi çocuklar gibiısıra ısıra yedim :)
Akşam : balık - 1 dlm ekmek - salata
Bu sefer daha iyi menüm , ne dersiniz ? :)
Hoşgeldiniz takım lideri maşallah size nerdesiniz kuzum öğlen oldu
Misafirin mi vardı Can'ım gece bende erken yattım dün arkadaşımda toplandık yorulmuşumHosbuldum kuzum
yapmaya calıstım da olmadı kuzum sadece yulaf kepegım ve karısık olandan var elımdeMalzeme olarak ne var canim elinde yulaf kepegi mi sadece? Dukan mi yapmistin daha önce
Misafirin mi vardı Can'ım gece bende erken yattım dün arkadaşımda toplandık yorulmuşum
Öptüm kuzum ben de seni.Günaydın kuzularBen yokken çok konuşmayın yaa sonra 40 sayfa okuyorum 687.sayfada kaldım yarın kaç olcak bakalım Ayy heyecanlıyım bu arada şimdi kuaföre gidicem Her şey güzel olur inşallah Öptüm hepinizi
@puantiyeli_kelebek ım sen buraya konu acmıssın ya yakın zamanda nasıl acmıstın sımdı aklıma geldı ben konu acamıyorum
Ne zaman güçlendirme pekiYok kuzum guclendirmeye kadar meyve yok
Ben ancak gelebildim yaa, tatil döneminde pek erkenci değilim itiraf ediyorum:))Kızlar @blackswannina94 ,@puantiyeli_kelebek ,su321 ,@SucceSSstorY ,@btlbetul kıskanç baş fesat kediciğim nerdesiniz
Ne güzel yaaaay canım ıs yerındekı arkadaslar yapmıs bıze de surprız oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?