@puantiyeli_kelebek alışmışız Can'ım pirinçli bol baharatlıya işte bizim buranın buldan biberi meşhur hatta patenli çok acı bir biber onu çok seviyorum bende o çıktığında yapmayı düşünüyorum kıymalı bakalım
Günaydın kuzularBen yokken çok konuşmayın yaa sonra 40 sayfa okuyorum 687.sayfada kaldım yarın kaç olcak bakalım Ayy heyecanlıyım bu arada şimdi kuaföre gidicem Her şey güzel olur inşallah Öptüm hepinizi
A.selamSelammm güzelliklerr
Hayırlı cumalar hepimize
Nasılsınız fıstıklar
Çok şükür iyiyim canım ben de kahvemi içtim nette takılıyorum işteA.selam
Hayirli cumalar kuzucum ben iyiyim cok şükür sen nasılsın
Ne zaman güçlendirme peki
Evet tatlim ya giderayak bissuru is kilitledi hocamAfiyet olsun Canım neden ofistesin Can'ım çok mu işin var
Afiyet olsun kuzum olsada icsek:)Çok şükür iyiyim canım ben de kahvemi içtim nette takılıyorum işte
Maşa olup yandan toplatıcam canım üstlerini . Elbisem de straplez siyah önü kısa arkası uzunÖptüm kuzum ben de seni.
Nasıl model yaptıracaksın saçını, kıyafetin nasıl
Ketojenik beslenmeyi araştırıyorum.
Düşük glisemik indeks diyeti (taş devri diyeti) benziyor gibi geldi bana.
Arasındaki farkı bilen , özetleyebilecek olan var mı ?
Ketojeik beslenmede hesaplamalarda baya karışık ,,,,
Çok okudum bu konuları devrelerim yandı
İyiii kalmış 5 ay dimiSubat 2017 ye kadar hedef kiloma ulasacagimi soyledi test guclendirme de o zaman baslayip bir 2018 subata kadar gider insallah sonrasi ömür boyu koruma..
Okuyucaz artık el mahkumHersey gönlünce olsun kuzum cabu gel zira sayfalar konusunda garanti veremem:))
Bu kadar anlatip kendini yorma kuzu bi fotoya bakar anlamamiz masallah sana guzellik ya su gibisinMaşa olup yandan toplatıcam canım üstlerini . Elbisem de straplez siyah önü kısa arkası uzun
İçeriz yaa neden olmasın birimiz yolu diğerinin memleketine bulunduğu yere düşer belkiAfiyet olsun kuzum olsada icsek:)
Hicbi fikrim yok valla disarida yedim, sekersiz diyodu ben de agzim tatlansin diye iki kasik yedim=) karbonhidrat degeri de baya dusuktu, daha bi degisik yapmis olabilirler o yuzden=))Aksam renkli olmus guzel afiyet olsun pudingi unla mi nisasta ile mi yapıyorsun canim? Benimde regl zamani kurtarıcım
Çookkk güzeelllMaşa olup yandan toplatıcam canım üstlerini . Elbisem de straplez siyah önü kısa arkası uzun
Allahtan bi gün sebze var yoksa çok daha zor olurdu ya6.5 ay canim
İçeriz yaa neden olmasın birimiz yolu diğerinin memleketine bulunduğu yere düşer belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?