Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bilmiyorum canım ama olmaz diye düşünüyorum Zaten yaz tatilindeyim öncelikli amacım sıkılaşmak eylüle kadar o yüzden biraz daha disiplinli olmak istiyorum

Haftalik yarismadasin sanirim tatlim.sende pazartesi tartiliniyor bende ordan ciksammi diyorum bi orasi bi burasi kararsiz kaldım ordan cikmayi düşünüyorum

Son düzenleme:
Merhaba , bende zayıflama yolunda ilerliyorum. Dukan diyeti ile yoluma devam ediyorum. Fakat bu aralar FITPACK diye bir ürün duydum.Çok etkili olduğu söyleniyor. Whey proteini içeriyormuş ve sıkılaşarak zayıflatıyormuş. Deneyen varsa bilgi verebilir mi?

Bakalim sitesinde ne diyormus urunle ilgili:

"Fitpack toz formundadır. Yarım yağlı süt ile karıştırılarak içilir. İlk 2 gün 3’er saat arayla FITPACK tüketilir, başka katı gıda alınmaz. Kalorisiz içeceklerin tüketilmesinde herhangi bir kısıtlama yoktur. Bu süreçte en az 2,5 - 3 LT su tüketilmelidir. 2. günden sonra, 2 ana öğün yerine FITPACK (tercihen sabah ve akşam) kullanılır, bu öğünlerde başka bir katı gıda alınmaz. Diğer ana öğünde ise 500 kaloriyi aşmayacak şekilde sağlıklı yemek (tercihen öğlen) tüketilir.
Bu öğünler arasında her biri 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde 3 ara öğün kullanılır. Diyet içerisinde günlük 2,5 - 3 litre su içilmesi gereklidir."

Yani kisaca diyor ki, siz kilo vermek icin gereken herseyi yapin, hatta bi de kendinizi ac birakin (gunde 500 kaloriyi asmayacak sekilde saglikli yemek!!), parayi da biz kazanalim. Sacmalik...

Haklı olabilirsin ama sonuçlar mükemmel duruyor. Ve fitpack 4 saate kadar tok tutarak diyete destek oluyormuş bilemedim ki

Bizim topiğin amacıda boyle hayırlı olsun canım bızde kılo verıp sağlıklı anne olmayı hedefliyoruz bızım topıgede yaz ara sıra kilolarımızda aynıymıs :) inşallah hayırlısyla hedefimize ulaşırız

Katılıyorum tamamen para tuzağı

Haklı olabilirsin ama sonuçlar mükemmel duruyor. Ve fitpack 4 saate kadar tok tutarak diyete destek oluyormuş bilemedim ki
Yahu 27 gr toz koydugunuz 250 ml sut sizi ne kadar tok tutabilir?? Kirin 3 yumurta yiyin, 210 kalori 6 gr protein 5 gr yag sifir karbonhidrat sifir katki maddesi sifir para tuzagi

Afiyet olsun canım ama bisey rica etsem yediklerini alt alta öğün öğün yazsan olur mu böyle anlamasi zor oluyor daaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…