Aynen tatlim en iyisiBizde eşimle kalan yemekleri yeriz şükür atma gibi huyumuz yoktur ertesi gün yemesek bile soğutur buzluğa atar bir kaç gün sonra yine tüketiriz
AMIN balimmm ozmanada konusuruz müjdeyi veririmRabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah o zaman hala konuşuyor olursak yemek yetiştiremiyorum artik dersin
Yuzmeye bayılırım harika bi spor tatlim umarım gideblrsnNe güzel Canımbende işler iyi giderse yüzme dersi almayı planlıyorum
ALLAH yardimcin olsun canim benim benimde esimde biara ne yazikki issiz kaldi cok zor zamanlar gecirdik cok zor oluyor ALLAHIM hepimize yardimci olsun issiz kalmayalim INŞALLAHAmin inşallah umarım kaliteli gelir zaten arabamı sattım eşimle belli Zaman ayrı kaldık o başka bir yerde çalıştı fakat malesef evimi satmadan kurtulamayacağım Rus'ların gelmesi 1 ayı gecerşuan bir yandan evin ilanın yayınlıyorum bir yandan ev arıyorum hayırlısı eşim ve benim sağlığım yerinde olsunda eşim mide kanaması geçirdi gecen sene benimde şekerim çıktı
Amin inşallah Canım benimALLAH yardimcin olsun canim benim benimde esimde biara ne yazikki issiz kaldi cok zor zamanlar gecirdik cok zor oluyor ALLAHIM hepimize yardimci olsun issiz kalmayalim INŞALLAH
Saglikliyim diye bagiriyor fotografEki Görüntüle 1854163
Benim guzel sularim sahura kadar icecegim alttaki resimlerde ekstradan gelmis:)) bir iftar yemeğinden:)))
Zayıflamak hem saglik hem guzellik getirecek bize tatlımSaglikliyim diye bagiriyor fotograf
Sağol canım benimAfiyet olsun
Ben 3 farklı yerde yazıyorum ya pazartesi-çarşamba-cuma tartı günlerimGuncel kilom 101.4 hergun tartilmayayim diyorum ama olmuyor ya dayanamıyorum :) haftada1 tartilsam hic fena olmayacak
Ben 3 farklı yerde yazıyorum ya pazartesi-çarşamba-cuma tartı günlerim
Ben de normalde haftada bir tartilmaya calisiyorum ama dun tartiya pil alinca bu sabah dayanamadim tartildim, 62.7 guncel kilomspor ve diyet fena degil demek ki:)
Of iştah acıcı duruyorEki Görüntüle 1854163
Benim guzel sularim sahura kadar icecegim alttaki resimlerde ekstradan gelmis:)) bir iftar yemeğinden:)))
Süpersin Can'ımBen de normalde haftada bir tartilmaya calisiyorum ama dun tartiya pil alinca bu sabah dayanamadim tartildim, 62.7 guncel kilomspor ve diyet fena degil demek ki:)
Ay İNŞALLAH canimmmmmZayıflamak hem saglik hem guzellik getirecek bize tatlım
3 tarti gunu zor olmuyormu canim?Ben 3 farklı yerde yazıyorum ya pazartesi-çarşamba-cuma tartı günlerim
Ayy estağfurullah 30 un neresi yaşlııı çok gençsin dahaSen gencin tatlım hizli kilo verirsin zaten ben yaşlandım o yuzden kilo eskisi gibi hizli gitmiyor moralim bozulmasın diye diyorum
Bilmiyorum canım ama olmaz diye düşünüyorum3 tarti gunu zor olmuyormu canim?
Bu gidişle olursun Canım merak etmeBilmiyorum canım ama olmaz diye düşünüyorumZaten yaz tatilindeyim öncelikli amacım sıkılaşmak eylüle kadar o yüzden biraz daha disiplinli olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?