Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bizde eşimle kalan yemekleri yeriz şükür atma gibi huyumuz yoktur ertesi gün yemesek bile soğutur buzluğa atar bir kaç gün sonra yine tüketiriz
Aynen tatlim en iyisi
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah o zaman hala konuşuyor olursak yemek yetiştiremiyorum artik dersin
AMIN balimmm ozmanada konusuruz müjdeyi veririm
Ne güzel Canımbende işler iyi giderse yüzme dersi almayı planlıyorum
Yuzmeye bayılırım harika bi spor tatlim umarım gideblrsn

ALLAH yardimcin olsun canim benim benimde esimde biara ne yazikki issiz kaldi cok zor zamanlar gecirdik cok zor oluyor ALLAHIM hepimize yardimci olsun issiz kalmayalim INŞALLAH

Ben de normalde haftada bir tartilmaya calisiyorum ama dun tartiya pil alinca bu sabah dayanamadim tartildim, 62.7 guncel kilom spor ve diyet fena degil demek ki:)

Kızlar bugün ki menümü yazayım eve gidince yazamaya bilirim çünkü şuan sporda çok yoruluyorum birde sabah saat 6 da grup gelicekmiş o yüzden molada yazıyorum kahvaltım 1 haşlanmış yumurta çok zor yedim domates-salatalık ,avuç içi kadar peynir, 1 çay bardağı karışık kuruyemiş 2 adet erik ,şekersiz çay, duble sade Türk kahvesi ,3 litre yakın su ,1 adet sade maden suyu saat 3 gibi açıktım 1 avuç leblebi yedim akşam ise tereyağlı mercimek çorbası,mantar sote,semizotlu yogurt 1 saat Kardio ,1 saat ağırlık yaptım akşam eşimi ikna edersem 1 saat yürümem lazım en çünkü leblebi ve erik yedim

Sen gencin tatlım hizli kilo verirsin zaten ben yaşlandım o yuzden kilo eskisi gibi hizli gitmiyor moralim bozulmasın diye diyorum
Ayy estağfurullah 30 un neresi yaşlııı çok gençsin daha Zaten asıl olması gereken haftada 1 İnşallah vericez hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…