Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Çok sevince:)))

Ohh rahatsin demekki benim yemegim kalsada kocişim yemez kokuyor der ya daha yemeden ben almam o kokuyu ne alakaysa
Bazilari yemiyor kuzum ama ben ertesi gun yiyiorum biz iki kisiyiz yani daha cocuk yok elbet yemekler kaliyor yarina bebisimiz olunca bizdede kalmaz belki yemek

Nekadar agirlik kaldirmam gerek tatlim agirlik konusunda bilgi eksikligim var hemen bu sporlari yaptiktan sonra mi agirlik kaldiriyim yoksa gun icinde mi?
Kardiodan hemen sonra yap Canım 3-5 kg kafi gelir kol-bacak-göğüs çalış internette var programlar bir bak

Bazilari yemiyor kuzum ama ben ertesi gun yiyiorum biz iki kisiyiz yani daha cocuk yok elbet yemekler kaliyor yarina bebisimiz olunca bizdede kalmaz belki yemek

Rabbim tum isteyenlere nasip etsin inşallah o zaman hala konuşuyor olursak yemek yetiştiremiyorum artik dersin

Bizde eşimle kalan yemekleri yeriz şükür atma gibi huyumuz yoktur ertesi gün yemesek bile soğutur buzluğa atar bir kaç gün sonra yine tüketiriz

Ben dolapta dinlendigini düşünüyorum yemegin daha lezzetli olur ben de atmam en fazla bi tabak kalir onuda ben yerdim ki o yuzden kilo aldım artik yemiyorum yedirecek birini buluyorum

Canim Rusya ile işler tatliya bağlandı sanki ha turistlerde sıkıntı olmayacakmis senin işlerin de açılır inşallah
Amin inşallah umarım kaliteli gelir zaten arabamı sattım eşimle belli Zaman ayrı kaldık o başka bir yerde çalıştı fakat malesef evimi satmadan kurtulamayacağım Rus'ların gelmesi 1 ayı gecer şuan bir yandan evin ilanın yayınlıyorum bir yandan ev arıyorum hayırlısı eşim ve benim sağlığım yerinde olsunda eşim mide kanaması geçirdi gecen sene benimde şekerim çıktı

Aynen canım saglik olsun yeterki calisir kazanir daha guzellerini alirsiniz gecmisler olsun bir daha yasamazsiniz o gunleri insallah

Aynen canım saglik olsun yeterki calisir kazanir daha guzellerini alirsiniz gecmisler olsun bir daha yasamazsiniz o gunleri insallah
Amin inşallah Canım rabbim kimseyi göstermesin intihar eden ve kalp krizinden ölen arkadaşlarımız aramızdan ayrıldı umarım bu gelişmeler hemen hızlanırda rahatlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…