Nekadar agirlik kaldirmam gerek tatlim agirlik konusunda bilgi eksikligim var hemen bu sporlari yaptiktan sonra mi agirlik kaldiriyim yoksa gun icinde mi?Kardio yapmışsın Can'ım sıkılaşmak için ya ağırlık yap yada pilates
Çok sevince:)))O yiyip de kilo.almayan insanlar genelde cok yemiyor emin ol bir yönden dengeliyorlar kimisi milletin icinde yer evinde yemek bile yapmaz kimisi yemeğin alasini yapar sadece en guzelinden tadimlik yer istahli yediginden herkes cok yiyor sanir kimisi aksam yemegini sevmez rahatsiz olur zayif olur kjki kahvalti yapmaz kahve ile geçirir vs vs ben kimi incelediysem illa böyle bi avantaji.oluyor. o tatliyi nasil bir anlatma seklidir yarabbim damagimda hissettim resmen:)))
Nekadar agirlik kaldirmam gerek tatlim agirlik konusunda bilgi eksikligim var gemen bu sporlari yaptiktan sonra mi agirlik kaldiriyim yoksa gun icinde mi?
Ben platesi sevemedim yaPlates candir ya.. tam kadınlara uygun bir spor ki erkeklerde cok tercih ediyor..
Ben platesi sevemedim ya
Bugun iftarda yine dünkü yemegim kaldi onu yicem
Yaninada corba yapayim
Canim bayramdan sonra masa tenisiine yazıldim başlıcam cok seviyorum guzel bi aktivite olucak benim icin haftanin 2 gunu diger gunlerde bi program olusturcam bi pazar gunu sporda tatil yapcam
Bazilari yemiyor kuzum ama ben ertesi gun yiyiorum biz iki kisiyiz yani daha cocuk yok elbet yemekler kaliyor yarina bebisimiz olunca bizdede kalmaz belki yemekOhh rahatsin demekki benim yemegim kalsada kocişim yemez kokuyor der ya daha yemeden ben almam o kokuyu ne alakaysa
Kardiodan hemen sonra yap Canım 3-5 kg kafi gelir kol-bacak-göğüs çalış internette var programlar bir bakNekadar agirlik kaldirmam gerek tatlim agirlik konusunda bilgi eksikligim var hemen bu sporlari yaptiktan sonra mi agirlik kaldiriyim yoksa gun icinde mi?
Canim bayramdan sonra masa tenisiine yazıldim başlıcam cok seviyorum guzel bi aktivite olucak benim icin haftanin 2 gunu diger gunlerde bi program olusturcam bi pazar gunu sporda tatil yapcam
Bizde eşimle kalan yemekleri yeriz şükür atma gibi huyumuz yoktur ertesi gün yemesek bile soğutur buzluğa atar bir kaç gün sonra yine tüketirizBugun iftarda yine dünkü yemegim kaldi onu yicem
Yaninada corba yapayim
Bazilari yemiyor kuzum ama ben ertesi gun yiyiorum biz iki kisiyiz yani daha cocuk yok elbet yemekler kaliyor yarina bebisimiz olunca bizdede kalmaz belki yemek
Ne güzel CanımCanim bayramdan sonra masa tenisiine yazıldim başlıcam cok seviyorum guzel bi aktivite olucak benim icin haftanin 2 gunu diger gunlerde bi program olusturcam bi pazar gunu sporda tatil yapcam
Bizde eşimle kalan yemekleri yeriz şükür atma gibi huyumuz yoktur ertesi gün yemesek bile soğutur buzluğa atar bir kaç gün sonra yine tüketiriz
Ne güzel Canımbende işler iyi giderse yüzme dersi almayı planlıyorum
Ben dolapta dinlendigini düşünüyorum yemegin daha lezzetli olur ben de atmam en fazla bi tabak kalir onuda ben yerdim ki o yuzden kilo aldım artik yemiyorum yedirecek birini buluyorum
Amin inşallah umarım kaliteli gelir zaten arabamı sattım eşimle belli Zaman ayrı kaldık o başka bir yerde çalıştı fakat malesef evimi satmadan kurtulamayacağım Rus'ların gelmesi 1 ayı gecerCanim Rusya ile işler tatliya bağlandı sanki ha turistlerde sıkıntı olmayacakmis senin işlerin de açılır inşallah
Amin inşallah umarım kaliteli gelir zaten arabamı sattım eşimle belli Zaman ayrı kaldık o başka bir yerde çalıştı fakat malesef evimi satmadan kurtulamayacağım Rus'ların gelmesi 1 ayı gecerşuan bir yandan evin ilanın yayınlıyorum bir yandan ev arıyorum hayırlısı eşim ve benim sağlığım yerinde olsunda eşim mide kanaması geçirdi gecen sene benimde şekerim çıktı
Amin inşallah Canım rabbim kimseyi göstermesin intihar eden ve kalp krizinden ölen arkadaşlarımız aramızdan ayrıldı umarım bu gelişmeler hemen hızlanırda rahatlarızAynen canım saglik olsun yeterki calisir kazanir daha guzellerini alirsiniz gecmisler olsun bir daha yasamazsiniz o gunleri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?