ahahaha fotoğrafa yamuldumEki Görüntüle 1864772
Aynen Canım birdeiç çamaşırı alıcam Sana foto atarım bana yardım edersin eşim çok kızıyor artık eskileri giyme diye çöpe at diyor hepside paraşüt gibi oldular canım bir görsen
İşte evli olunca malesef kocamız istemiyorahahaha fotoğrafa yamuldumbenimkiler hala oluyor,babaanne gibi olsam da giyerim ben bekarım nasıl olsa,sıcak tutuyor
başlıktan da belli zaten canım,ne güzel bir hedef amaAhh insallah canim hayalimde hep ogullarimin mezuniyetlerinde dugunlerinde yanlarinda fit durabilmek nedense oyle hedeflerim var tamam canim bugun kesinlikle spor var o zaman 3 fincan cay
3 lt su
senin için her şeyin hayırlısı olsun canımKızlar eşim tapuya imzaya gitti içim bir tuhaf oldu böyle hem üzüldüm hem sevindim
çocuklar annelerini fit ve güzel görmek istiyorlar,o yüzden iyi yapıyorsun canım.fit bir anne olacaksın inşallah :)Ben
Benim kızımda sürekli anne zayıfla artık diyor
Gerçekten bunu duymak beni zorluyor. Bu vesileyle çıktım kilo verme yoluna ...
menülerin çok güzel canım,bileğin neden şişti?Mesajları okudum :)
Dün ki menüm :
Sabah : 2kk peynir - 3 zeytin - 1 yumurta - domates
Öğle : 1 tabak bamya
Ara: 1 incir - 7 siyah üzüm
Akşam : 1/2kase çorba - Etli patlıcan - 3 kaşık bulgur
Bugün ki menüm;
Sabah : 2kk peynir - 3 zeytin - 1 yumurta - domates - salatalık
Öğle : 1 porsiyon döner ( sırf et )
Ara: 2 dlm ekmek - peynir
yedim
Akşam : Bamya ve yoğurt yemeyi planlıyorum.
bileğim tekrar şiştiği için yürüryüş yok
yarın kesin spor yapıyorsun canım ara çok verdiiinBugünki menüm kahvaltı 1 muz ,domates,peynir ,zeytin ,yeşillik sade Türk kahvesi akşam ise ciğer sote ayran ve salata spor yok inşallah yarın
Aynen canım yarın yaparım emin olyarın kesin spor yapıyorsun canım ara çok verdiiin
Ahaha estağfurullah canıım sen de fıstık gibisinHayatım kartlaştık artık biz senin gibi çıtır değiliz
Geçmiş olsun canım..Krem sürüp bandaj yapıyorum. Umarım kısa sürede geçer .
Geçmiş olsun canım...Kızlar telden zor giriyorum yavaş yavaş okuyup yazicam size inşallah bugün dış doktoruna gittim 4 dolgu yaptirdim:) o yüzden is yerinden girip rahat rahat yazamadım size :)
Ben misafirlerle ilgileniyordum gelemedimKızlar nerdesiniz
tamam canım,ben de bu hafta az yaptım yarın ikimizde asılalım tamam mıAynen canım yarın yaparım emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?