Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ahahaha fotoğrafa yamuldum benimkiler hala oluyor,babaanne gibi olsam da giyerim ben bekarım nasıl olsa,sıcak tutuyor

Ahh insallah canim hayalimde hep ogullarimin mezuniyetlerinde dugunlerinde yanlarinda fit durabilmek nedense oyle hedeflerim var tamam canim bugun kesinlikle spor var o zaman 3 fincan cay
3 lt su
başlıktan da belli zaten canım,ne güzel bir hedef ama senin gibi düşünceli anneleri olduğu için oğulların çok şanslı bence,ben de suyu 3 ltye tamamlamaya çalışıyorum şimdi

menülerin çok güzel canım,bileğin neden şişti?
bir de su ve bitki çayı içiyorsun değil mi?

Dun ku menu sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalık mantar sote yumurta ile
Öğle lokmalik halley 6 tane çizi
Ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim domates ile sandviç
Aksam kabak yemeği Yoğurtlu sarımsak spor yok çünkü gorumcem taşınıyor evi topladık kamyona ufak tefek lerden taşıdım yeteri kadar yoruldum

Bugün ku menum
Sabah 1 hali yumurta 3 zeytin 1 dlm peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay
Öğle sahanda yumurta 1 dlm kaşar 1 dlm b.peynir domates salatalık t.k sarelle 2 dilim ekmek şekersiz çay
Aksam 3 dlm Kıymalı 1 kepçe çorba 1/2 çay bardağı cola
Bugün de gorumcem in evini temizleyip yerlestirmesine yardım ettim yemek lerde düzensiz yarın telafi ederim yeni eve geldim spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…