canım hiçbir şey yememiş gibi duruyorsun, çok az değil mi ?Menüm Sabah : 1 bardak kakaolu süt 1 kupa şeftali aromalı kakule çayı
Öğlen taze fasulye
Akşam 2 parça tavuk Izgara
1 saat yürüyüş
Tamam fıstıktamam canım,ben de bu hafta az yaptım yarın ikimizde asılalım tamam mı
Afiyet olsun Canım güle güle otursun görümcen kola olmamış CanımBugün ku menum
Sabah 1 hali yumurta 3 zeytin 1 dlm peynir 1 dilim ekmek şekersiz çay
Öğle sahanda yumurta 1 dlm kaşar 1 dlm b.peynir domates salatalık t.k sarelle 2 dilim ekmek şekersiz çay
Aksam 3 dlm Kıymalı 1 kepçe çorba 1/2 çay bardağı cola
Bugün de gorumcem in evini temizleyip yerlestirmesine yardım ettim yemek lerde düzensiz yarın telafi ederim yeni eve geldim spor yok
Canım doydun mu sen özellikle sabahMenüm Sabah : 1 bardak kakaolu süt 1 kupa şeftali aromalı kakule çayı
Öğlen taze fasulye
Akşam 2 parça tavuk Izgara
1 saat yürüyüş
Hayret genelde sen misafir olurdun ya ne oldu da size misafir geldiBen misafirlerle ilgileniyordum gelemedim
İyi geceler fıstıkSelam kızlar misafirlerimiz yeni gitti size bakıyım dedimPilates yapıcaktım ama zamanım ve enerjim kalmadı İp atlayıp uyumayı düşünüyorum İyi geceler hepinize
Bize de çok misafir geliyor canım biz de gidiyoruz haliyleHayret genelde sen misafir olurdun ya ne oldu da size misafir geldi
canım menün çok güzel ama öğlen yediklerini beğenmedim,onları diyette çıkarmalıyız canımDun ku menu sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalık mantar sote yumurta ile
Öğle lokmalik halley 6 tane çizi
Ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim domates ile sandviç
Aksam kabak yemeği Yoğurtlu sarımsak spor yok çünkü gorumcem taşınıyor evi topladık kamyona ufak tefek lerden taşıdım yeteri kadar yoruldum
Maşallah ne güzel biz paso çalışıyoruz artık bize garip geliyor misafirlikBize de çok misafir geliyor canım biz de gidiyoruz haliyleAilecek biraz sosyal bir aileyiz
Bizim akraba-dost çevresi fazla geniş sanırımMaşallah ne güzel biz paso çalışıyoruz artık bize garip geliyor misafirlik
Evet neredeler acaba
ay cidden bugün pek kimse yok
Ben burdayım canımgaliba tek kaldım yine
kremsokola olmayınca gecelerim pek ıssız özledim
neyse ailesiyle tatil yapsın bırakayım kızcağızı
Tekrardan geçmiş kuzum....Yapıyoruö canıö zar zor yaptıryor ağlata ağlata yapıyorum mecbur.benimkide açamıyor sabahları içim acıyor valla.Allah ım daha büyük sorunlardan korusun iyileşir inşallah
Ben gorumcemin taşınma suyla uğraştım....Nasıl geçti haftasonun cimcime ile neler yaptınız
Genetik de olunca daha zor canım ama maşallah sizeBizim anne tarafıda kilolu dayı oğulları kızı kilolu Can'ım en az 120 kg dayım eşi obeziteden ve diyet haplarımdan öldü annemler ile zaten akrabalığı var annemde 120 idi şuan 95 kg düştü ablamlarda öyle biri zayıfladı kızı beni gördükçe annesinin başının Eti'ni yedi 95 kg 66 kg düştü diğerine birşey diyemiyorum çünkü küsüyor üzülüyor ağlıyor onunda oğlu tombiş oda anne zayıfla diyor
Merakla bekliyorum canım güzel sonuç alırsan bende 6 günlük atak yapıcam.Kuzum bugun atak bitiyor ya tamamlanmis olcak yarin tartilicam hemen yazicam kuzum
Geçmiş olsun canım. ..Kızlar telden zor giriyorum yavaş yavaş okuyup yazicam size inşallah bugün dış doktoruna gittim 4 dolgu yaptirdim:) o yüzden is yerinden girip rahat rahat yazamadım size :)
Gorumcemdeydim canım başım falan döndü ayak üssü onları attım ağzıma...canım menün çok güzel ama öğlen yediklerini beğenmedim,onları diyette çıkarmalıyız canımhem sağlıklı değil bak onların yerine 1 muz yeseydin,ya da elma ve kuruyemiş yanına daha güzel olurdu
iyi geceler fıstık. ...Bende kaçtım kızlar iyi geceler
Çok iyi canım dogme yemen çok iyi bende çok severim haşlayıp tuzlayarak yemeyi...afiyet olsn..-bugünkü menüm-
10.45: 4 tane incir
13.15: 3 yemek kaşığı dövme(böyle direk pişirip tuzlayıp yedim,pilav gibi oldu), 1 tabak kabak yemeği
17.00: 3 tabak ıspanak yemeği (bunu da pirinç yerine dövme ile yaptım,çok güzel oldu valla)
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk koşu bandında yürüme
gezsin gezsin,bizim yerimize de gezsinBen burdayım canımAyy evet kremsokola özlem gideriyor ailesiyle ya da geziyordur şimdi sahil kenarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?