Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun Canım güle güle otursun görümcen kola olmamış Canım

canım menün çok güzel ama öğlen yediklerini beğenmedim,onları diyette çıkarmalıyız canım hem sağlıklı değil bak onların yerine 1 muz yeseydin,ya da elma ve kuruyemiş yanına daha güzel olurdu

-bugünkü menüm-
10.45: 4 tane incir
13.15: 3 yemek kaşığı dövme(böyle direk pişirip tuzlayıp yedim,pilav gibi oldu), 1 tabak kabak yemeği
17.00: 3 tabak ıspanak yemeği (bunu da pirinç yerine dövme ile yaptım,çok güzel oldu valla )
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor : 45 dk koşu bandında yürüme

Yapıyoruö canıö zar zor yaptıryor ağlata ağlata yapıyorum mecbur.benimkide açamıyor sabahları içim acıyor valla.Allah ım daha büyük sorunlardan korusun iyileşir inşallah
Tekrardan geçmiş kuzum....
Nasıl geçti haftasonun cimcime ile neler yaptınız
Ben gorumcemin taşınma suyla uğraştım....
Genetik de olunca daha zor canım ama maşallah size irsi olduğu halde inanıp kii vermiş sinir. ...
Kuzum bugun atak bitiyor ya tamamlanmis olcak yarin tartilicam hemen yazicam kuzum
Merakla bekliyorum canım güzel sonuç alırsan bende 6 günlük atak yapıcam.
Kızlar telden zor giriyorum yavaş yavaş okuyup yazicam size inşallah bugün dış doktoruna gittim 4 dolgu yaptirdim:) o yüzden is yerinden girip rahat rahat yazamadım size :)
Geçmiş olsun canım. ..
Gorumcemdeydim canım başım falan döndü ayak üssü onları attım ağzıma...
Bende kaçtım kızlar iyi geceler
iyi geceler fıstık. ...

Çok iyi canım dogme yemen çok iyi bende çok severim haşlayıp tuzlayarak yemeyi...afiyet olsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…