Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

değil mi tadı nefis oluyor ama kilo yapar mı acaba diye çok yiyemedim

Merhaba ben geldim artık :) iki gündür menü ve spor bildirimi yapamadım, kusura bakmayın.
Menü bildirimi:
SABAH: 1 kk peynir
4zeytin
yarım domates
yarım dilim tahıllı ekmek

ARA: 1 tane haşlanmış mısır

ÖĞLE/AKŞAM:Barbunya
1 kase yoğurt
yarım kepekli ekmek

hoş geldiiin.
nasılsın ortalıkta yoksun? menünü sporunu paylaştın mı canım göremedim
Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam

kız maasallah nasıl dayandın bunlarla

Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
Canım nice Mutlu senelere eşinle seneye olur inşallah aranızda iyi enişte bey bu sefer bozdurmamış dukanı

Afiyet olsun hayırdır bir sorun mu vardı

bıraz g
ec olabılır kuzum ama turlu gıbı bısey yap pıserken baska ısını yap sende

Afiyet olsun sporunda güzel

bamyayı bız cok yaparız kuzum kenarılarının karasını ayıklar temızlerız sonra 1 kılo bamya ıcın bır kırmızı bıber ıkı yesıl bıber dograyıp hafıf renklerı donene kadar pısır altını kapa sogusun posetle :) cok guzel oluyyor hazır yemek bız calısanlara :)

Bunu ipte dizip kurutuyor musun yoksa dolaba mi atiyorsun canim?
Dolaba atilmalik patlican tarifin var mi?
dolaba annem kızartıp atar karnıyarık yapmak ıcın bende yuvarlak yuvarlak keserım hafıf pısırır atarım dondurucuya cıkarınca azıcık kıyma sogan kavurur oturtma gıbı pısırırım cok lezzetlı olur

pazar gıremedım menum
sabah peynırlı omlet ceyregın yarısı ekmek yedım
ogle 2 sekersız cay 4 N**** (Siyahi) bıskuvı 3 4 kraker
aksam ızgara balık sogan ıkı uc lokma ekmek vısne suyu 1 tane tatlı yedım
eymır golune gıttık 11 km bısıklet surduk ve kan sekerımı dusuk hıssettıgım ıcın tatlı yedım :) cok eglendım guzel dı 3 lıtre su ıcmısımdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…