değil mi tadı nefis oluyor ama kilo yapar mı acaba diye çok yiyemedimTekrardan geçmiş kuzum....
Ben gorumcemin taşınma suyla uğraştım....
Genetik de olunca daha zor canım ama maşallah sizeirsi olduğu halde inanıp kii vermiş sinir. ...
Merakla bekliyorum canım güzel sonuç alırsan bende 6 günlük atak yapıcam.
Geçmiş olsun canım. ..
Gorumcemdeydim canım başım falan döndü ayak üssü onları attım ağzıma...
iyi geceler fıstık. ...
Çok iyi canım dogme yemen çok iyi bende çok severim haşlayıp tuzlayarak yemeyi...afiyet olsn..
hoş geldiiin.Canlar ben geldim
Kuzum bugun evlilik yil dönümüzduhoş geldiiin.
nasılsın ortalıkta yoksun? menünü sporunu paylaştın mı canım göremedim
Midem kötüydü canım ondan bir de aşırı sıcak nem ne iştah bırakıyor ne de başka bişey.canım hiçbir şey yememiş gibi duruyorsun, çok az değil mi ?
Tatlım midem çok kötüydü yiyemedimCanım doydun mu sen özellikle sabah
tsk ederım canımGeçmiş olsun canım...
tsk ederım canımGeçmiş olsun canım
kız maasallah nasıl dayandın bunlarla-cumartesi günkü menüm-
07.00: 1 avuç kiraz
11.00: yarım muz
11.30: 5 tane ceviz
13.30: 1 domates,2 salatalık,3 siyah zeytin
15.15: 2 tabak bamya yemeği
17.00: 3 tabak salata
3 fincan bitki çayı(tamamlarım gün sonunda)
2.5 lt su (tamamlarım)
spor100 dk koşu bandında yürüme (55+45 dk) belki azıcık dışarda da yürürüm şimdi belli değil
Canım nice Mutlu senelere eşinle seneyeKuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
bende basladım canım taze fasulye barbunya ıle :)Kızlar günaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz bende yavaştan kışlık hazırlığı yapıyorum
Afiyet olsun hayırdır bir sorun mu vardıMerhaba ben geldim artık :) iki gündür menü ve spor bildirimi yapamadım, kusura bakmayın.
Menü bildirimi:
SABAH: 1 kk peynir
4zeytin
yarım domates
yarım dilim tahıllı ekmek
ARA: 1 tane haşlanmış mısır
ÖĞLE/AKŞAM:Barbunya
1 kase yoğurt
yarım kepekli ekmek
ec olabılır kuzum ama turlu gıbı bısey yap pıserken baska ısını yap sendeBen burdayım uyudum uyandım Carrefour'dan geldim Paşabahçe ürünleri 1 alana bir bedava idi Cançok sevdiğim kavanozdan aldımakşama yemekte var yarın dükkanda olucağım malum yarına ne yapsam diyorum spordan gelince halim kalmıyor
Afiyet olsun sporunda güzel-bugünkü menüm-
10.45: 4 tane incir
13.15: 3 yemek kaşığı dövme(böyle direk pişirip tuzlayıp yedim,pilav gibi oldu), 1 tabak kabak yemeği
17.00: 3 tabak ıspanak yemeği (bunu da pirinç yerine dövme ile yaptım,çok güzel oldu valla)
3 lt su
3 fincan bitki çayı
spor: 45 dk koşu bandında yürüme
bamyayı bız cok yaparız kuzum kenarılarının karasını ayıklar temızlerız sonra 1 kılo bamya ıcın bır kırmızı bıber ıkı yesıl bıber dograyıp hafıf renklerı donene kadar pısır altını kapa sogusun posetle :) cok guzel oluyyor hazır yemek bız calısanlara :)Bende senin gibi yapıcam ilave olarak biber tozu yapıcam kurutup değirmende öğütülmeyi planlıyorum ,zeytin kurucam ,Lahana ve salatalık turşusu düşünüyorum ve birde bamya atmayi düşünüyorum dolaba Nasıl olur sen hiç denedin mi bamyayı Nasıl oluyor
dolaba annem kızartıp atar karnıyarık yapmak ıcın bende yuvarlak yuvarlak keserım hafıf pısırır atarım dondurucuya cıkarınca azıcık kıyma sogan kavurur oturtma gıbı pısırırım cok lezzetlı olurBunu ipte dizip kurutuyor musun yoksa dolaba mi atiyorsun canim?
Dolaba atilmalik patlican tarifin var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?