hayırlı olsun kuzum darısı bızlere ınsallahhCok saol sedosum evet ins sanada nasip olacak bitanem
Teker teker yazamiyorum internettim bitti gibi bisi
Doktora gittim 165.2 gibi bi hcg cikmisti yarin tekraryaptircam bakalim saglikli mi ilerliyo gorucez
Internetim 7sinde yenilenecek oyuzden kusura bakmayin kizlar ozmn bol bol konusuruz
Afiyet ile yiyin canımbende basladı
bende basladım canım taze fasulye barbunya ıle :)
60 gun ne kuzum :)1 ekime tam 61 gün varben size dedim hepinizi önce acımıyorum size bayramda bile neler yapıcam şok olucaksınız
tatlı krızını nasıl yenıyorsanız acıl yardım edın kızlar bana :)
Tatlım ben dün çay yayınlamıştım okumadın mıtatlı krızını nasıl yenıyorsanız acıl yardım edın kızlar bana :)
Afiyet olsun balımKahvalti yapip geliyorum kizlar:)
ohh tamam canım bozmadıysan sorun yokKuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
Canım dün birşey daha keşfettim canım bitter çekti şuan yasak ya vanilyalı vücut spreyim vardı onu bir sıktım tatlı ihtiyacım kalmadı gerçekten kızlar deneyinTarcinli sut ic canimMiyav_su nun bir cay tavsiyesi var onu deneyebilirsin.
aynen tatlım o konuda katılıyorum sana,ben de sıcaklardan spor yapamıyorum,inan çok bunaldımMidem kötüydü canım ondan bir de aşırı sıcak nem ne iştah bırakıyor ne de başka bişey.
nasıl yani canım anlamadımkız maasallah nasıl dayandın bunlarla
Bahanen hazır canım ben dükkanda 40 derecede çalışıyorum birde salonda o kadar sıcak ki o makinelerden fenalık geciriyorum ancak yapıyorum bugün gideceğim inşallahaynen tatlım o konuda katılıyorum sana,ben de sıcaklardan spor yapamıyorum,inan çok bunaldım
biz de bamya,barbunya ve bezelye koyduk sadece,ama miyav coştu tabii,o kadar buzluğumuzda da yer yokbende basladı
bende basladım canım taze fasulye barbunya ıle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?