az değil mi canım ya içime sinmiyor benim böyle oluncaAfiyet olsun sporunda güzel
He çoştumbiz de bamya,barbunya ve bezelye koyduk sadece,ama miyav coştu tabii,o kadar buzluğumuzda da yer yok
Bacağın ağrımıyor mu senin neden zorlayacaksın kiaz değil mi canım ya içime sinmiyor benim böyle olunca
canım sabah akşamın güzel ama öğlenin olmamış,yanına meyve alsan olmaz mı?pazar gıremedım menum
sabah peynırlı omlet ceyregın yarısı ekmek yedım
ogle 2 sekersız cay 4 N**** (Siyahi) bıskuvı 3 4 kraker
aksam ızgara balık sogan ıkı uc lokma ekmek vısne suyu 1 tane tatlı yedım
eymır golune gıttık 11 km bısıklet surduk ve kan sekerımı dusuk hıssettıgım ıcın tatlı yedım :) cok eglendım guzel dı 3 lıtre su ıcmısımdır :)
Altta yayınladım Canım birde şekerli bir koku edin dün denedim kendime sıktım gerçekten tatlı isteğim kalmadısadece tarcınlı sut mu kuzum krız oncesı mı bu :))Miyav_su cay tarıfın ne kuzum
ne atıştırdın onu da söyle bakayımpazartesı menum
sabah tavada yumurta bır dılım ekmek 1 kup peynır 5 zeytın 3 yesıl bıber
ogle corba azıcık peynır ekmek
aksam corba kabak yemegı
3 bardak meyve suyu
3 kuru pasta
dun de dıslerımı doldu yaptırdım ve ılac ıcmek ıcın atıstrıdım kendımı zor tuttum ıstahım cok acıktı uyudum yememek ıcın resmenbugun telafı edıp yuruycem ınsallah
60 günde evrim geçireceğiz çünkü değil mi miyav1 ekim Canım
aaa bahanem hazırmışşşBahanen hazır canım ben dükkanda 40 derecede çalışıyorum birde salonda o kadar sıcak ki o makinelerden fenalık geciriyorum ancak yapıyorum bugün gideceğim inşallah
yok canım dedim ya ağrısı geçti ama izi duruyor şu an sadece,ağrısı geçeli oldu 3-4 günBacağın ağrımıyor mu senin neden zorlayacaksın ki
Ay evet canım İnşallah60 günde evrim geçireceğiz çünkü değil mi miyav
Hadi göster o Zamanaaa bahanem hazırmışşş
dün o sıcağa rağmen 45 dk yürüdüm,hıh
bugün görürsün sen
O zaman bugün yüklen canımyok canım dedim ya ağrısı geçti ama izi duruyor şu an sadece,ağrısı geçeli oldu 3-4 gün
ıste bunları atısırdım kuzum kuru pastadan meyve suyundan :)ne atıştırdın onu da söyle bakayımatıştırdım demekle olmuyor
Altta yayınladım Canım birde şekerli bir koku edin dün denedim kendime sıktım gerçekten tatlı isteğim kalmadı[/QUOa
anam denemem lazım o halde kuzum
aynen canım bende cok uzuldum sonradan ama bı tatlı ıhtıyacı hıssettım onu dusunemedım o an aldım yedımcanım sabah akşamın güzel ama öğlenin olmamış,yanına meyve alsan olmaz mı?
ya da çiğ badem ceviz falan,bir de tatlı yemiyoruz bak ne güzel bisiklet sürmüşsün neden boşa çıkarıyorsun
yok senın menundu sanırım ben dayanamazdımnasıl yani canım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?