anlam ve onemı ne kuzum1 ekim Canım
bulamadım kuzum cayı ya bakayım tekrarTatlım ben dün çay yayınlamıştım okumadın mı
kuzum ne ıs yapıyorsunuz sız dukkan deyınce merak ettımBahanen hazır canım ben dükkanda 40 derecede çalışıyorum birde salonda o kadar sıcak ki o makinelerden fenalık geciriyorum ancak yapıyorum bugün gideceğim inşallah
ben kendime 30 gün tanıdım spor ve diyetle 1 eylül de 60 olcam inşallah ama 1 ekime kadar da bunu koruyup spor yaparak daha da sıkılasicam. ...60 günde evrim geçireceğiz çünkü değil mi miyav
Canim sayfalari okumuş olsaydın bilirdin a ben aciklayim hepimiz ölçülerimizi aldık 1 ekimde eski ölçülerimizden eser kalmayacakanlam ve onemı ne kuzum
Hediyelik eşya Can'ım Pamukkale'dekuzum ne ıs yapıyorsunuz sız dukkan deyınce merak ettım
Kızlar telden zor giriyorum yavaş yavaş okuyup yazicam size inşallah bugün dış doktoruna gittim 4 dolgu yaptirdim:) o yüzden is yerinden girip rahat rahat yazamadım size :)
çocuklar annelerini fit ve güzel görmek istiyorlar,o yüzden iyi yapıyorsun canım.fit bir anne olacaksın inşallah :)
Dun ku menu sabah 1 dilim ekmek şekersiz çay 1 dilim peynir 3 zeytin domates salatalık mantar sote yumurta ile
Öğle lokmalik halley 6 tane çizi
Ara 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 dilim domates ile sandviç
Aksam kabak yemeği Yoğurtlu sarımsak spor yok çünkü gorumcem taşınıyor evi topladık kamyona ufak tefek lerden taşıdım yeteri kadar yoruldum
Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
Tatlım midem çok kötüydü yiyemedim
Canım dün birşey daha keşfettim canım bitter çekti şuan yasak ya vanilyalı vücut spreyim vardı onu bir sıktım tatlı ihtiyacım kalmadı gerçekten kızlar deneyin
Menüm çok düzgün olmadı ne yazık ki akşam canımgezsin gezsin,bizim yerimize de gezsin
ikimiz kaldık,sen menünü paylaştın mı bu arada canım
Aay evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuzuumKuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
1 tane yerli muz yiyebilirsin CanımGünaydın kızlar....
Ne yesem acaba yumurta istemiyo canim
Uyandın mı fıstık bugün hangi yere gidiyorsun gezmeyeGünaydın fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?