Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

60 günde evrim geçireceğiz çünkü değil mi miyav
ben kendime 30 gün tanıdım spor ve diyetle 1 eylül de 60 olcam inşallah ama 1 ekime kadar da bunu koruyup spor yaparak daha da sıkılasicam. ...

anlam ve onemı ne kuzum
Canim sayfalari okumuş olsaydın bilirdin a ben aciklayim hepimiz ölçülerimizi aldık 1 ekimde eski ölçülerimizden eser kalmayacak

çocuklar annelerini fit ve güzel görmek istiyorlar,o yüzden iyi yapıyorsun canım.fit bir anne olacaksın inşallah :)

İnşallah canım fit anne olmayı başarırım.

Kızım beni de kırmak istemiyor, nasıl söyleyeceğini de şaşırıyor.
Anne eski fotoğrafların da çok güzelmişsin diyor ( zayıf fotoğraflar :) )

Taşınma sporun yerini tutmuştur :)

Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam

Nice sağlıklı, mutlu yıldönümleriniz olsun

Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
Aay evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuzuum Sağlıklı , mutlu, huzurlu ve bebişli nice seneleriniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…