Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kuzum yarin atak bitiyor bakalim ne olucak senin yokluginda hasretinle erimisimdir orasi kesin sensiz olmaz balim

E gözün aydin kuzum atağı devirdin artik gerisi cok kolay olacak.
Kızlar eşim tapuya imzaya gitti içim bir tuhaf oldu böyle hem üzüldüm hem sevindim

Daha guzel icine sinen bir evin olur insallah kuzum

Ben

Benim kızımda sürekli anne zayıfla artık diyor
Gerçekten bunu duymak beni zorluyor. Bu vesileyle çıktım kilo verme yoluna ...

Kizin seninle gurur duyacak insallah kilo verdiginde tatlim

başlıktan da belli zaten canım,ne güzel bir hedef ama senin gibi düşünceli anneleri olduğu için oğulların çok şanslı bence,ben de suyu 3 ltye tamamlamaya çalışıyorum şimdi

Ben suyu 2 lt anca yaptım cogunlukla dışarda olunca ay insallah kuzum benim buyuk oglum cenemi gecti zaten sipanin beni gecmesine az kaldi. Bende bu sene bu isi bitirip yanlarinda hafif ve zayıf olarak yürümek istiyorum

Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam

Nice mutlu senelere kuzum seninle gurur duyuyorum diyetini bozmamissin

Kizartma yagli olduğu için hic bir zaman saglikli donmuyor denmisti hep kacindim o yüzden canim..tadinda degisiklik olmuyor dimi? bende kozleyip atmayi dusunuyorum ama bakalim

Konustuk daha iyi oldum Sağol canım benim

Canım dün birşey daha keşfettim canım bitter çekti şuan yasak ya vanilyalı vücut spreyim vardı onu bir sıktım tatlı ihtiyacım kalmadı gerçekten kızlar deneyin

Vanilya kokusu muthis bir sey zaten cok mantikli canim

Geldim kuzum

1 tane yerli muz yiyebilirsin Canım
6.7 biber doğradım 1 tane domates doğradim o şekilde yedim canım Sağol önerin için yarın da muz yerim artık
belgeleriniz elimde kızlar ona göre hazırlanın ölçüleriniz elimde fitblack
canım ben incelemeye başladım yavaştan deftere yazmıştım simitim çığır açacak gibi görünüyo 1 ekim de 38 beden olsam inş

Uyar baby bende daha çok sıkılaşırım birde yüzmeyi öğrenmiş olurum
Bende aslında biraz biliyorum yüzmeyi yani şöyle havuzda gayet iyi yüzüyorum denizde de yuzebiliyorum ama dalga olunca yapamıyorum neden acaba...
Bu arada bayramdan sonra tatile gitcem en çok da onun için Zayıflamak istiyorum

Yüzme biliyordun işte Canım gitsene yüzmeye ben olsam giderim ben sıfır biliyorum mu öğrenmeyi çok istiyorum yumurta yemediğim Zaman'larda bende 1 tane yerli muz yiyorum tok tutuyor birde potasyum kaynağı

Canım nice Mutlu senelere eşinle seneye olur inşallah aranızda iyi enişte bey bu sefer bozdurmamış dukanı
INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsun yok kuzum dedimki kendi kendime pasta yesem ne olcakki 1 dakkalik mutluluk pasta yerine guzel bi canta aldimmmm daha kârlı ciktim sagolsun esimde dukan yaptığna saygi gosteriyor hatta oda dukan yenekleri yiyor elimden geleni yapıcam kuzummm basarcam desteginizle
ohh tamam canım bozmadıysan sorun yok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca
Tesekkur ederim bal
Nice sağlıklı, mutlu yıldönümleriniz olsun
AMIN iNSALLAH canım tsekkur ederim
Aay evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuzuum Sağlıklı , mutlu, huzurlu ve bebişli nice seneleriniz olsun
AMIN INŞALLAH bitanem guzel yuregine saglik balimmmm cok tesekku ederimmm
Oy kuzum benimle gurur duydugun icin cok mutlu oldummm kuzum zayif olmak basarmak yemekten degerli dedim kendimeeee disarda yemek yerine gittim canta aldim evde yemegimi dukana uygun yaptım sagliklica
Coo tesekkur ederim bitanem

Kızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim

Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür

6 gun atakta

❤89dan 86.9 düştüm❤

Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum

Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller

Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin

Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim

Şimdi seyir zamaniiiiii

Son düzenleme:
Ay çok sevindim Canım

Gercekten karli cikmissin kuzum harikasin içindeki kararli kadın göz kirpiyor sana sen bu yoldan dönmezsin artik eminim.

Bugun sp gunun neler yiyeceksin?

canım diyet yapan bir insanın temel kuralı yanında yiyecek taşımaktır ben valla çantama mutlaka bir şeyler koyarım,çünkü insanız tansiyonumuz düşer eder. her zaman sağlıklı şeyler taşımalıyız canım ders olsun bu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…