Tamam seninle burada olucaz Nasıl olsa 6 ay sonra görüşürüz babyBen ancak 6 ay sonra spor konusunda kapışmayı düşünebilirim
Kuzum yarin atak bitiyorbakalim ne olucak senin yokluginda hasretinle erimisimdir orasi kesin sensiz olmaz balim
Kızlar eşim tapuya imzaya gitti içim bir tuhaf oldu böyle hem üzüldüm hem sevindim
Ben
Benim kızımda sürekli anne zayıfla artık diyor
Gerçekten bunu duymak beni zorluyor. Bu vesileyle çıktım kilo verme yoluna ...
başlıktan da belli zaten canım,ne güzel bir hedef amasenin gibi düşünceli anneleri olduğu için oğulların çok şanslı bence,ben de suyu 3 ltye tamamlamaya çalışıyorum şimdi
Kuzum bugun evlilik yil dönümüzdugelemedim ama diyetimi bozmadim sinemaya gittik gezdik evimizde dukana uygum yemegimi yaptim tavuk sote yedim kuzum aksam ayranla yarin tartilcam bugun atagim bitti bakalim ne cikicam
dolaba annem kızartıp atar karnıyarık yapmak ıcın bende yuvarlak yuvarlak keserım hafıf pısırır atarım dondurucuya cıkarınca azıcık kıyma sogan kavurur oturtma gıbı pısırırım cok lezzetlı olur
@puantiyeli_kelebek canım iyi misin
Canım dün birşey daha keşfettim canım bitter çekti şuan yasak ya vanilyalı vücut spreyim vardı onu bir sıktım tatlı ihtiyacım kalmadı gerçekten kızlar deneyin
Tamam seninle burada olucaz Nasıl olsa 6 ay sonra görüşürüz babybekliyorum bak ben unutman ona göre
Uyar baby bende daha çok sıkılaşırım birde yüzmeyi öğrenmiş olurumSüper oldu benim için güzel bir hedef yaşasın :)
6 ay hazırlanacağım. 6 ay sonra başlasın yarış :)
Uyar baby bende daha çok sıkşırım birde yüzmeyi öğrenmiş olurum
6.7 biber doğradım 1 tane domates doğradim o şekilde yedim canım Sağol önerin için yarın da muz yerim artık1 tane yerli muz yiyebilirsin Canım
canım ben incelemeye başladım yavaştan deftere yazmıştım simitim çığır açacak gibi görünüyo 1 ekim de 38 beden olsam inş
Bende aslında biraz biliyorum yüzmeyi yani şöyle havuzda gayet iyi yüzüyorum denizde de yuzebiliyorum ama dalga olunca yapamıyorum neden acaba...Uyar baby bende daha çok sıkılaşırım birde yüzmeyi öğrenmiş olurum
Yüzme biliyordun işte Canım gitsene yüzmeye ben olsam giderim ben sıfır biliyorum mu öğrenmeyi çok istiyorum yumurta yemediğim Zaman'larda bende 1 tane yerli muz yiyorum tok tutuyor birde potasyum kaynağı6.7 biber doğradım 1 tane domates doğradim o şekilde yedim canım Sağol önerin için yarın da muz yerim artık
canım ben incelemeye başladım yavaştan deftere yazmıştım simitim çığır açacak gibi görünüyo 1 ekim de 38 beden olsam inş
Bende aslında biraz biliyorum yüzmeyi yani şöyle havuzda gayet iyi yüzüyorum denizde de yuzebiliyorum ama dalga olunca yapamıyorum neden acaba...
Bu arada bayramdan sonra tatile gitcem en çok da onun için Zayıflamak istiyorum
INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsunCanım nice Mutlu senelere eşinle seneyeolur inşallah aranızda iyi enişte bey bu sefer bozdurmamış dukanı
Tesekkur ederim balohh tamam canım bozmadıysan sorun yok
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ayrıca
AMIN iNSALLAH canım tsekkur ederimNice sağlıklı, mutlu yıldönümleriniz olsun
AMIN INŞALLAH bitanem guzel yuregine saglik balimmmm cok tesekku ederimmmAay evlilik yıldönümünüz kutlu olsun kuzuumSağlıklı , mutlu, huzurlu ve bebişli nice seneleriniz olsun
Oy kuzum benimle gurur duydugun icin cok mutlu oldummm kuzum zayif olmak basarmak yemekten degerli dedim kendimeeee disarda yemek yerine gittim canta aldim evde yemegimi dukana uygun yaptım sagliklicaE gözün aydin kuzum atağı devirdin artik gerisi cok kolay olacak.
Daha guzel icine sinen bir evin olur insallah kuzum
Kizin seninle gurur duyacak insallah kilo verdiginde tatlim
Ben suyu 2 lt anca yaptım cogunlukla dışarda oluncaay insallah kuzum benim buyuk oglum cenemi gecti zaten sipanin beni gecmesine az kaldi. Bende bu sene bu isi bitirip yanlarinda hafif ve zayıf olarak yürümek istiyorum
Nice mutlu senelere kuzum seninle gurur duyuyorum diyetini bozmamissin
Kizartma yagli olduğu için hic bir zaman saglikli donmuyor denmisti hep kacindim o yüzden canim..tadinda degisiklik olmuyor dimi? bende kozleyip atmayi dusunuyorum ama bakalim
Konustuk daha iyi oldum Sağol canım benim
Vanilya kokusu muthis bir sey zaten cok mantikli canim
Geldim kuzum
Ay çok sevindim CanımKızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim
Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür
6 gun atakta
❤89dan 86.9 düştüm❤
Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum
Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller
Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin
Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim
Şimdi seyir zamaniiiiii
INŞALLAH bitanem ALLAH razi olsunyok kuzum dedimki kendi kendime pasta yesem ne olcakki 1 dakkalik mutluluk pasta yerine guzel bi canta aldimmmm daha kârlı ciktim sagolsun esimde dukan yaptığna saygi gosteriyor hatta oda dukan yenekleri yiyor elimden geleni yapıcam kuzummm basarcam desteginizle
Tesekkur ederim bal
AMIN iNSALLAH canım tsekkur ederim
AMIN INŞALLAH bitanem guzel yuregine saglik balimmmm cok tesekku ederimmm
Oy kuzum benimle gurur duydugun icin cok mutlu oldummm kuzum zayif olmak basarmak yemekten degerli dedim kendimeeee disarda yemek yerine gittim canta aldim evde yemegimi dukana uygun yaptım sagliklica
Coo tesekkur ederim bitanem
E gözün aydin kuzum atağı devirdin artik gerisi cok kolay olacak.
Daha guzel icine sinen bir evin olur insallah kuzum
Kizin seninle gurur duyacak insallah kilo verdiginde tatlim
Ben suyu 2 lt anca yaptım cogunlukla dışarda oluncaay insallah kuzum benim buyuk oglum cenemi gecti zaten sipanin beni gecmesine az kaldi. Bende bu sene bu isi bitirip yanlarinda hafif ve zayıf olarak yürümek istiyorum
Nice mutlu senelere kuzum seninle gurur duyuyorum diyetini bozmamissin
yok kuzum bende kızartmam ama hafıf pısırıp atarım hafıf guzel oluyor oturtma gıbı
Kizartma yagli olduğu için hic bir zaman saglikli donmuyor denmisti hep kacindim o yüzden canim..tadinda degisiklik olmuyor dimi? bende kozleyip atmayi dusunuyorum ama bakalim
Konustuk daha iyi oldum Sağol canım benim
Vanilya kokusu muthis bir sey zaten cok mantikli canim
Geldim kuzum
aynen canım bende cok uzuldum sonradan ama bı tatlı ıhtıyacı hıssettım onu dusunemedım o an aldım yedımaslınd a planımızda orada ogle yemegını yemek vardı ama acıkmadık cay ıcelım dedıler sonra boyle oıldu
tsk ettım canımGeçmiş olsun ...
burası daÇok sıcak kızlar burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?