Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

inşallah canım,süper hedef 1 ekimde fıstık olacağız fıstık

ah kuzum :)
kıyamam ben ona,sırf onun için fit bir anne olmalısın bence,çocukların gurur duyar seninle.ileride birileriyle tanıştıracak edecek sonuçta,gururlanarak gösterir

neler koyuyorsunuz canım cantana mesela ben kraker bıskuvı atyorum ornek ol bana da :)

canım sayfaları okudum ama 700 kusur sayfa okuyamadım ılk sayfalara baktım bıde geldıgım gunden ıtıbaren bakıyorum bılemedım

cok sevındım kuzum daırısı bıze ınsallah

sabah menumde dıslerımden dolayı mısır gevregı sut karsımı yedım bır kupa sekersız cay ıctım bır parca sımıt yedım oglene dogru
ogle bır tabak kıymalı kabak yemegı kucuk kase yogurt mınıcık domates bır dılım peynır yedım
az skerlı turk kahvesı ıctım
aksam sadece mercımek corbası ıcecegım mısafırlıge geıdecegız orda da dıkkat edecegım ınsallah bugun spor yapamayacagım 20 mekık cekebılırım ama yatmadan :)
suyu da dıslerım sızlıyor dıye 1 lıtre ancak ıcebılduım 2 ye tammalıycam :)

canım bir dahakine kahvaltıda yiyecek bir şey bulamazsan yulaf yiyebilirsin,sütle beraber.içine meyve doğra,mis

canımmm tebrik ediyorum seni bitanem müthiş bir sonuç bu,harikasın
darısı bizim başımıza

neler koyuyorsunuz canım cantana mesela ben kraker bıskuvı atyorum ornek ol bana da :)
olmaz olmaz kraker bisküvi,küçük ağzı kapaklı kaplarım var.ona meyve doğrayıp koyuyorum,muz,elma.üzerlerine tarçın döküyorum kapatıyorum.başka kabımda kuru meyvelerim hep hazır,kuru üzüm,kuru incir vs diğer kabımda da kuruyemişlerim var,çiğ fındık,çiğ badem,ceviz,leblebi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…