canım aslında az değildi,2-3 tabak yiyorum ben yemekleri doyuyorumazıcık yemıssın kuzum sabah kahvaltı
yok senın menundu sanırım ben dayanamazdım
inşallah canım,süper hedefben kendime 30 gün tanıdım spor ve diyetle 1 eylül de 60 olcam inşallah ama 1 ekime kadar da bunu koruyup spor yaparak daha da sıkılasicam. ...
Canim sayfalari okumuş olsaydın bilirdin a ben aciklayim hepimiz ölçülerimizi aldık 1 ekimde eski ölçülerimizden eser kalmayacak
ah kuzum :)İnşallah canım fit anne olmayı başarırım.
Kızım beni de kırmak istemiyor, nasıl söyleyeceğini de şaşırıyor.
Anne eski fotoğrafların da çok güzelmişsin diyor ( zayıf fotoğraflar :) )
neler koyuyorsunuz canım cantana mesela ben kraker bıskuvı atyorum ornek ol bana da :)canım diyet yapan bir insanın temel kuralı yanında yiyecek taşımaktırben valla çantama mutlaka bir şeyler koyarım,çünkü insanız tansiyonumuz düşer eder. her zaman sağlıklı şeyler taşımalıyız canım ders olsun bu bak
oo supermıs :)Hediyelik eşya Can'ım Pamukkale'de
olsuuun sen yine de yaz.zaten az bir fazlalığın var senin,o kadar sıkılmana gerek yok.şimdiden fıstıksın senMenüm çok düzgün olmadı ne yazık ki akşam canımSporda yapamadım paylaşamadım bu yüzden
canım sayfaları okudum ama 700 kusur sayfa okuyamadım ılk sayfalara baktım bıde geldıgım gunden ıtıbaren bakıyorum bılemedımben kendime 30 gün tanıdım spor ve diyetle 1 eylül de 60 olcam inşallah ama 1 ekime kadar da bunu koruyup spor yaparak daha da sıkılasicam. ...
Canim sayfalari okumuş olsaydın bilirdin a ben aciklayim hepimiz ölçülerimizi aldık 1 ekimde eski ölçülerimizden eser kalmayacak
mıyav a alkıs o zaman :)biz de bamya,barbunya ve bezelye koyduk sadece,ama miyav coştu tabii,o kadar buzluğumuzda da yer yok
miyav daUyandın mı fıstık bugün hangi yere gidiyorsun gezmeye
ayy miyav tebrik ederim valla ne diyeyim
cok sevındım kuzum daırısı bıze ınsallahKızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim
Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür
6 gun atakta
❤89dan 86.9 düştüm❤
Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum
Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller
Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin
Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim
Şimdi seyir zamaniiiiii
o kısmı sonradan gordum kuzum ben :)))canım aslında az değildi,2-3 tabak yiyorum ben yemekleri doyuyorum
kimse senle yarışamaz miyav
aslında cok guzelmıs ya haftalık spor yarısması mı yapsak napsak :))kimse senle yarışamaz miyav4 saat yürüyüş hey yavrum heyy
Tamam seninle burada olucaz Nasıl olsa 6 ay sonra görüşürüz babybekliyorum bak ben unutman ona göre
biliyorum miyav
canım bir dahakine kahvaltıda yiyecek bir şey bulamazsan yulaf yiyebilirsin,sütle beraber.içine meyve doğra,mis6.7 biber doğradım 1 tane domates doğradim o şekilde yedim canım Sağol önerin için yarın da muz yerim artık
canım ben incelemeye başladım yavaştan deftere yazmıştım simitim çığır açacak gibi görünüyo 1 ekim de 38 beden olsam inş
Bende aslında biraz biliyorum yüzmeyi yani şöyle havuzda gayet iyi yüzüyorum denizde de yuzebiliyorum ama dalga olunca yapamıyorum neden acaba...
Bu arada bayramdan sonra tatile gitcem en çok da onun için Zayıflamak istiyorum
canımmm tebrik ediyorum seni bitanem müthiş bir sonuç bu,harikasınKızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim
Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür
6 gun atakta
❤89dan 86.9 düştüm❤
Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum
Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller
Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin
Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim
Şimdi seyir zamaniiiiii
olmaz olmaz kraker bisküvi,küçük ağzı kapaklı kaplarım var.ona meyve doğrayıp koyuyorum,muz,elma.üzerlerine tarçın döküyorum kapatıyorum.başka kabımda kuru meyvelerim hep hazır,kuru üzüm,kuru incir vs diğer kabımda da kuruyemişlerim var,çiğ fındık,çiğ badem,ceviz,leblebi :)neler koyuyorsunuz canım cantana mesela ben kraker bıskuvı atyorum ornek ol bana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?