Ben evde Değilim bi kere dükkanda çalışıyorum gevuşkalara birşeyler satmaya çalışıyoruz buradamiyav da @koza16 'yı kıskana kıskana bir hal oldukozacığım sen gezsen de yazma cicim buraya biz evde,işte tıkılı olduğumuz için çatlıyoruz
Sagol fıstığım benimle artık iddia girmezsin umarımayy miyav tebrik ederim valla ne diyeyim
kimse senle yarışamaz miyav4 saat yürüyüş hey yavrum heyy
Geçmiş olsun Canım bu seferlik rahatsızdım tamam ama bir daha o gevreklerden yeme çok tehlikeli bir gıdasabah menumde dıslerımden dolayı mısır gevregı sut karsımı yedım bır kupa sekersız cay ıctım bır parca sımıt yedım oglene dogru
ogle bır tabak kıymalı kabak yemegı kucuk kase yogurt mınıcık domates bır dılım peynır yedım
az skerlı turk kahvesı ıctım
aksam sadece mercımek corbası ıcecegım mısafırlıge geıdecegız orda da dıkkat edecegım ınsallah bugun spor yapamayacagım20 mekık cekebılırım ama yatmadan :)
suyu da dıslerım sızlıyor dıye 1 lıtre ancak ıcebılduım 2 ye tammalıycam :)
Ay çok sevindim Canım
_Masalim_ tatlım -3 kg süpersin sakın bırakmak yok ayrıca enişte beyide tebrik ederim sana tam destek oluyor
Kuzummm çok sagolll_Masalim_ ağırlık calışmaya başla Canım bak kilo vermeye başladın sarkman olmasın
INŞALLAH canim benim cok sagolcok sevındım kuzum daırısı bıze ınsallah
canımmm tebrik ediyorum seni bitanem müthiş bir sonuç bu,harikasın
darısı bizim başımıza
Olur Can'ım 4 kg dumbılKuzummm çok sagolllayyy gitsin kilocuklarr yubbj
Kuzum 4 kilo dambil var onlami yapsam
INŞALLAH canim benim cok sagol
INŞALLAH fistigim cok tesekkur ederimmmmm sizin desteginizle
Gercekten karli cikmissin kuzum harikasin içindeki kararli kadın göz kirpiyor sana sen bu yoldan dönmezsin artik eminim.
Bugun sp gunun neler yiyeceksin?
1 saat yürüyüdüm simdi eve geldim biraz dinleniyim bide dambilla bisiler calsiyim kuzumOlur Can'ım 4 kg dumbıl
tamm canım soz bu hafta yı gecıreyım de onunla bı daha yemem ınsallah :)Geçmiş olsun Canım bu seferlik rahatsızdım tamam ama bir daha o gevreklerden yeme çok tehlikeli bir gıda
ben de yapıcam canım soz ınsallah bız bırde yenı tasındık bı hafta olacak duzenı de tam kuramadık aslında bakma boyle olduguna yulaf kepeklerımı bulup ekmek yapamadım dusun :)olmaz olmaz kraker bisküvi,küçük ağzı kapaklı kaplarım var.ona meyve doğrayıp koyuyorum,muz,elma.üzerlerine tarçın döküyorum kapatıyorum.başka kabımda kuru meyvelerim hep hazır,kuru üzüm,kuru incir vs diğer kabımda da kuruyemişlerim var,çiğ fındık,çiğ badem,ceviz,leblebi :)
menunu severım senın maasallah :)Sagol bitanem
Kuzum aksama yesil fasulye yapicam etli olarak yanında yoğurtsabah omlet yaptim oglende tavuklu marol salatasi yedim
Fazla mola verme sıcak ken yapmaya çalış ağırlığı1 saat yürüyüdüm simdi eve geldim biraz dinleniyim bide dambilla bisiler calsiyim kuzum
Herkes ben gibi hayal ediyor şu fotoyuMiyav_su yum kac yasındasın sen ne kadarlık evlısın bebegın var mı anlat bana kendını :) ya boyle hergun bırımızı tanısak daha guzel olabılır benım gıbı yenı gelenler ıcın de neden de ben su senın fotoyu sen gıbı hayal eder oldum mesela :)
Teşekkür ederim balımmenunu severım senın maasallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?