Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Geçmiş olsun Canım bu seferlik rahatsızdım tamam ama bir daha o gevreklerden yeme çok tehlikeli bir gıda

Ay çok sevindim Canım

_Masalim_ tatlım -3 kg süpersin sakın bırakmak yok ayrıca enişte beyide tebrik ederim sana tam destek oluyor

_Masalim_ ağırlık calışmaya başla Canım bak kilo vermeye başladın sarkman olmasın
Kuzummm çok sagolll ayyy gitsin kilocuklarr yubbj
Kuzum 4 kilo dambil var onlami yapsam
cok sevındım kuzum daırısı bıze ınsallah
INŞALLAH canim benim cok sagol
canımmm tebrik ediyorum seni bitanem müthiş bir sonuç bu,harikasın
darısı bizim başımıza

INŞALLAH fistigim cok tesekkur ederimmmmm sizin desteginizle

Gercekten karli cikmissin kuzum harikasin içindeki kararli kadın göz kirpiyor sana sen bu yoldan dönmezsin artik eminim.

Bugun sp gunun neler yiyeceksin?

Sagol bitanem

Kuzum aksama yesil fasulye yapicam etli olarak yanında yoğurt sabah omlet yaptim oglende tavuklu marol salatasi yedim

ben de yapıcam canım soz ınsallah bız bırde yenı tasındık bı hafta olacak duzenı de tam kuramadık aslında bakma boyle olduguna yulaf kepeklerımı bulup ekmek yapamadım dusun :)

Bugünki menümü yazayım kızlar belki fırsatım olmaz kahvaltı 1 tane yerli muz,yeşillik ,domates,salatalık,peynir ,zeytin birde ham üzüm ekşi Can'ım çekti çok severim ekşiyiöglen dana haşlama sebzeli sebzeyi yemedim yanında turşu ve maden suyu akşam taze fasulye yapıcam yanında cacık ve salata spor bugünde yok evi alanlar gelicekmiş evde olucam

Miyav_su yum kac yasındasın sen ne kadarlık evlısın bebegın var mı anlat bana kendını :) ya boyle hergun bırımızı tanısak daha guzel olabılır benım gıbı yenı gelenler ıcın de neden de ben su senın fotoyu sen gıbı hayal eder oldum mesela :)

Herkes ben gibi hayal ediyor şu fotoyu aslında beyaz tenliyim ama bu kadar güzel Değilim 32 yaşımdayım 6 yıllık evliyim bebeğim yok hiç düşünmedik kendi hediyelik dükkanım var 2 üniversite bitirdim 2 de dışardan 4 yıllık biri turizm ve otelcilik ayrıca evlenmeden önce 7 sene otelde çalıştım ve staj yaptım o otelde evlendikten sonra açıktan yine tarih bölümünü bitirdim 2 dilim var biri İngilizce biri Rusça evde hediyelik eşyada yapıyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…