Oh afiyet olsun Can'ımKahvaltim
Yulafli omlet (seyirde 2 yemek kasigi)
1 bardak sekersiz çay
1 domates
Öğlen
Tavuklu marol salatasi
1 bardak ayran
Akşam (yicem)
1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase cacik
Spor
1 saat yürüyüş
Birazda agirlik caliscam
oo maasallah sana o zaman ıstersen abla dıyebılırm :) evet oyle oluyor ama genelde foto neyse ınsan oyle hıssedıyor kesınlıkle :) bende cok severım boyle hedıyelık bıseyler yapayım edeyım ahsap boyama cam boyama vs. ınsallah hayırlısı ıle sende bende bızde hepımız bebeklerımızı kucaklarımıza alırızHerkes ben gibi hayal ediyor şu fotoyuaslında beyaz tenliyim ama bu kadar güzel Değilim 32 yaşımdayım 6 yıllık evliyim bebeğim yok hiç düşünmedik kendi hediyelik dükkanım var 2 üniversite bitirdim 2 de dışardan 4 yıllık biri turizm ve otelcilik ayrıca evlenmeden önce 7 sene otelde çalıştım ve staj yaptım o otelde evlendikten sonra açıktan yine tarih bölümünü bitirdim 2 dilim var biri İngilizce biri Rusça evde hediyelik eşyada yapıyorum ayrıca
Herhangi bir sorun yok ya :)Afiyet olsun hayırdır bir sorun mu vardı
kım kı bu cahillik bende kı de :)Eki Görüntüle 1865396 Benim resimdeki gercek kadın bu ben bunu instgramdan takip ediyorum bu aralar çok zayıfladı yanlız
Yok be abla deme boşveroo maasallah sana o zaman ıstersen abla dıyebılırm :) evet oyle oluyor ama genelde foto neyse ınsan oyle hıssedıyor kesınlıkle :) bende cok severım boyle hedıyelık bıseyler yapayım edeyım ahsap boyama cam boyama vs. ınsallah hayırlısı ıle sende bende bızde hepımız bebeklerımızı kucaklarımıza alırız
Polonyalı bir manken Can'ım estafurullah bende dizileri bilmem belki inanmazsın ama yabancı dizi ve film bakarımkım kı bu cahillik bende kı de :)
evde ve işte tıkılı olduğumuz için yazdım ya ondanBen evde Değilim bi kere dükkanda çalışıyorum gevuşkalara birşeyler satmaya çalışıyoruz burada
gireceğimSagol fıstığım benimle artık iddia girmezsin umarım
canım mısır gevrekleri mi çok tehlikeli?Geçmiş olsun Canım bu seferlik rahatsızdım tamam ama bir daha o gevreklerden yeme çok tehlikeli bir gıda
yulaf kepeğiyle mi yapıyorsun canım ekmekleri :)ben de yapıcam canım soz ınsallah bız bırde yenı tasındık bı hafta olacak duzenı de tam kuramadık aslında bakma boyle olduguna yulaf kepeklerımı bulup ekmek yapamadım dusun :)
Rus ,Ukrayna,Litvanyalı Polonyalı bayan demekevde ve işte tıkılı olduğumuz için yazdım ya ondangevuşka ne
Evet hemde çok tehlikeli Canım zararları çokcanım mısır gevrekleri mi çok tehlikeli?
Ya öyle migireceğim
daha tam adapte olamadım,dur sen
canım bir şey diyeceğim yediğin miktarları da yazsan süper olur mesela zeytin yiyorsun ya kaç tane,peynir kaç tane,taze fasulye kaç kaşık gibiBugünki menümü yazayım kızlar belki fırsatım olmaz kahvaltı 1 tane yerli muz,yeşillik ,domates,salatalık,peynir ,zeytin birde ham üzüm ekşi Can'ım çekti çok severim ekşiyiöglen dana haşlama sebzeli sebzeyi yemedim yanında turşu ve maden suyu akşam taze fasulye yapıcam yanında cacık ve salata spor bugünde yok evi alanlar gelicekmiş evde olucam
ahahahah dün fırfırlı donları sen mi bana attın ben mi sana attımYa öyle miallahım kabusun olucam o fırfırlı donlarını meydana Atıcam
süper menü bebeğim,bak sonuçlarını alıyorsun,çok mutluyumKahvaltim
Yulafli omlet (seyirde 2 yemek kasigi)
1 bardak sekersiz çay
1 domates
Öğlen
Tavuklu marol salatasi
1 bardak ayran
Akşam (yicem)
1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase cacik
Spor
1 saat yürüyüş
Birazda agirlik caliscam
kız ne ablasıoo maasallah sana o zaman ıstersen abla dıyebılırm :) evet oyle oluyor ama genelde foto neyse ınsan oyle hıssedıyor kesınlıkle :) bende cok severım boyle hedıyelık bıseyler yapayım edeyım ahsap boyama cam boyama vs. ınsallah hayırlısı ıle sende bende bızde hepımız bebeklerımızı kucaklarımıza alırız
Vay be şuna bak sen hiç kaçırmıyor tehditler başlamışahahahah dün fırfırlı donları sen mi bana attın ben mi sana attımgörüşürüz baby 1 ekimde
Dimi yani kendimi birden kocakarı ilan ettimkız ne ablasıbence kimse birbirine abla demesin topikte hepimiz fit,güzel hatunlarız işte
ayy hiç bilmiyordum çok yedim zamanında ben çookEvet hemde çok tehlikeli Canım zararları çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?