Vay be şuna bak sen hiç kaçırmıyor tehditler başlamışgörüyorum da görüşücez baby
Aman hiç uğraşamam canım ya bir deneyeyim ama yazamamcanım bir şey diyeceğim yediğin miktarları da yazsan süper olur mesela zeytin yiyorsun ya kaç tane,peynir kaç tane,taze fasulye kaç kaşık gibi
valla billaVay be şuna bak sen hiç kaçırmıyor tehditler başlamışgörüyorum da görüşücez baby
Vay be şuna bak sen hiç kaçırmıyor tehditler başlamışgörüyorum da görüşücez baby
ama az yiyorsun değil mi,güveniyorum sana.Aman hiç uğraşamam canım ya bir deneyeyim ama yazamam
ayy hiç bilmiyordum çok yedim zamanında ben çook
neden tehlikeli canım peki,ne varmış ki içinde?
Doyunca kalkıyorum Canımama az yiyorsun değil mi,güveniyorum sana.
ben yemekleri 2-3 tabak yediğim için
Sagol fistigim haftaya ne olcak merak ediyorumsüper menü bebeğim,bak sonuçlarını alıyorsun,çok mutluyum
O kadar sıcağa terlemeye su içmeme rağmen ödem topluyorum napsam ki acaba reglide olamadım hala doğımdan sonra 1 kere geçen ay oldum bu ay gecikti aşırıda ödem yapıyor regli dönemleri bende ay olsamda şu ödem gitseaynen tatlım o konuda katılıyorum sana,ben de sıcaklardan spor yapamıyorum,inan çok bunaldım
Sağol Vilma cığım.ben Çakmaktaş ları çok severdim çocukken:))Geçmiş olsun
Doğruu bildin canım yine geziyorum öğlenden beriUyandın mı fıstık bugün hangi yere gidiyorsun gezmeye
Muhteşemsin bitanem maşallah sanaKızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim
Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür
6 gun atakta
❤89dan 86.9 düştüm❤
Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum
Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller
Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin
Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim
Şimdi seyir zamaniiiiii
Kuzuumolsuuun sen yine de yaz.zaten az bir fazlalığın var senin,o kadar sıkılmana gerek yok.şimdiden fıstıksın sen
Eee gencim , güzelim , hoop gezerimmmmiyav dakoza16 'yı kıskana kıskana bir hal oldu kozacığım sen gezsen de yazma cicim buraya biz evde,işte tıkılı olduğumuz için çatlıyoruz
Kızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim
Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür
6 gun atakta
❤89dan 86.9 düştüm❤
Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum
Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller
Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin
Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim
Şimdi seyir zamaniiiiii
Sagol bitanem
Kuzum aksama yesil fasulye yapicam etli olarak yanında yoğurtsabah omlet yaptim oglende tavuklu marol salatasi yedim
Bugünki menümü yazayım kızlar belki fırsatım olmaz kahvaltı 1 tane yerli muz,yeşillik ,domates,salatalık,peynir ,zeytin birde ham üzüm ekşi Can'ım çekti çok severim ekşiyiöglen dana haşlama sebzeli sebzeyi yemedim yanında turşu ve maden suyu akşam taze fasulye yapıcam yanında cacık ve salata spor bugünde yok evi alanlar gelicekmiş evde olucam
Kahvaltim
Yulafli omlet (seyirde 2 yemek kasigi)
1 bardak sekersiz çay
1 domates
Öğlen
Tavuklu marol salatasi
1 bardak ayran
Akşam (yicem)
1 tabak etli yeşil fasulye
1 kase cacik
Spor
1 saat yürüyüş
Birazda agirlik caliscam
canım bir şey diyeceğim yediğin miktarları da yazsan süper olur mesela zeytin yiyorsun ya kaç tane,peynir kaç tane,taze fasulye kaç kaşık gibi
Menü bildirimi:
SABAH: yarım dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
1 yumurta
4zeytin
4dilim sucuk
yarım domates
ARA: 1 mor erik
2 çatalda kavundan aldım
ÖĞLE/AKŞAM: tavuk şinitzel (tavaya yağı değcek kadar döktüm, çok az)
domates-salatalık (normalde makarna yerdim ama bu sefer uydurdum yanına bir şeyler)
yarım çay bardağı meyve suyu
Sessiz buralaar kizlar
O kadar sıcağa terlemeye su içmeme rağmen ödem topluyorum napsam ki acaba reglide olamadım hala doğımdan sonra 1 kere geçen ay oldum bu ay gecikti aşırıda ödem yapıyor regli dönemleri bende ay olsamda şu ödem gitse
Menüm : Sabah 2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen5 kaşık barbunya 3 kaşık pilav
İkindi:yarım nektari 3 mürdüm eriği
Akşam haşlanmış et yoğurt
Spor:baştan aşağı detaylı ev temizliği
Yarım saat yürüyüş
Oh iyi olsun biz gezemiyoruz sen geziyorsun zaten senin gezmelerinden içim şişmişti zaten kıskançlıktanEee gencim , güzelim , hoop gezerimmmZaten dershanem başlıcak 20 gün sonra azcık geziyim yaa Sonra okulda başlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?