Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menü bildirimi:
SABAH: yarım dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
1 yumurta
4zeytin
4dilim sucuk
yarım domates

ARA: 1 mor erik
2 çatalda kavundan aldım

ÖĞLE/AKŞAM: tavuk şinitzel (tavaya yağı değcek kadar döktüm, çok az)
domates-salatalık (normalde makarna yerdim ama bu sefer uydurdum yanına bir şeyler)
yarım çay bardağı meyve suyu

aynen tatlım o konuda katılıyorum sana,ben de sıcaklardan spor yapamıyorum,inan çok bunaldım
O kadar sıcağa terlemeye su içmeme rağmen ödem topluyorum napsam ki acaba reglide olamadım hala doğımdan sonra 1 kere geçen ay oldum bu ay gecikti aşırıda ödem yapıyor regli dönemleri bende ay olsamda şu ödem gitse

Muhteşemsin bitanem maşallah sana

miyav da koza16 'yı kıskana kıskana bir hal oldu kozacığım sen gezsen de yazma cicim buraya biz evde,işte tıkılı olduğumuz için çatlıyoruz
Eee gencim , güzelim , hoop gezerimmm Zaten dershanem başlıcak 20 gün sonra azcık geziyim yaa Sonra okulda başlıcak

Ahyyyyyy mahcup ettin beni kuzuuuu ne demek ben hep yanındayım Allah in izniyle hep birlikte fit olacağız Allah in izniyle
Sagol bitanem

Kuzum aksama yesil fasulye yapicam etli olarak yanında yoğurt sabah omlet yaptim oglende tavuklu marol salatasi yedim

Benim de etli yeşil fasulye var menumde kuzum afiyet olsun

Afiyetolsun kuzum gayet iyi

Süpersin canim

canım bir şey diyeceğim yediğin miktarları da yazsan süper olur mesela zeytin yiyorsun ya kaç tane,peynir kaç tane,taze fasulye kaç kaşık gibi

Kuzum dukan ve karatay diyetinde miktara bakilmiyor karbonhidrat dusuk çünkü 2 kasik pilav yese Miyav_su butun miktarlari yazmak zorundaydi kalori saymak gerekecekti cunku..

Guzel canım meyve suyu az da olsa olmamali afiyet olsun

Sessiz buralaar kizlar

Ben bir turlu yazamadım yaa hep biseyler çıktı

Bol yeşil cay ic canim kiraz saplı form çay icebilirsin odem icin

Guzel olmus afiyet olsun

Menum

Sabah
Sucuklu yumurta *sucuk ev yapimi
Domates
Yesillik
Lor peyniri
Dukan ekmek

Öğle
Sabahtan kalan dukan ekmegimin icin lor koyup durum yaptım

Ara
1 tabak yesil fasulye

Aksam
1 tabak yesil fasulye
1 kase cacik

Arada
Turk kahvesi
2 yesil cay
3 lt su

Spor
1 saat 10 dk 5 mil walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…