offf zamanında çok yedim çok,of!
Süpersin canım afiyet olsun bugün benimde kahvem bitmiş Nasıl aradım sorma çektiriyorum bende hazır almıyorumMenum
Sabah
Sucuklu yumurta *sucuk ev yapimi
Domates
Yesillik
Lor peyniri
Dukan ekmek
Öğle
Sabahtan kalan dukan ekmegimin icin lor koyup durum yaptım
Ara
1 tabak yesil fasulye
Aksam
1 tabak yesil fasulye
1 kase cacik
Arada
Turk kahvesi
2 yesil cay
3 lt su
Spor
1 saat 10 dk 5 mil walk
Yani daha bilinçli olmasın Artık canımofff zamanında çok yedim çok,of!neyse canım bundan sonra ağzıma sürmem
var,ama burada söylemeyeyimDoyunca kalkıyorum Canımyarına yazarım merakın gecer başka merakın var mı varsa söyle çekinme utanma
Allahım ölmek istiyorum ya ben bir cezveyim diyar diyar gezerim diyor kız resmenDoğruu bildin canım yine geziyorum öğlenden beri
Söylesene utandın mı yoksavar,ama burada söylemeyeyim
yaz bakacağım
canım bu şekilde kilo verirsin ama sağlıklı değil.sucuk,şinitzel vs gibi işlenmiş et yememeni öneririm,direk tavuk alıp yesen daha iyi olurMenü bildirimi:
SABAH: yarım dilim kepek ekmeği
1.5 kk peynir
1 yumurta
4zeytin
4dilim sucuk
yarım domates
ARA: 1 mor erik
2 çatalda kavundan aldım
ÖĞLE/AKŞAM: tavuk şinitzel (tavaya yağı değcek kadar döktüm, çok az)
domates-salatalık (normalde makarna yerdim ama bu sefer uydurdum yanına bir şeyler)
yarım çay bardağı meyve suyu
canım ödem için yapacağın şeyler var,bu hafta dediklerimi yap bir bakayım haftaya değişiklik olacak mıO kadar sıcağa terlemeye su içmeme rağmen ödem topluyorum napsam ki acaba reglide olamadım hala doğımdan sonra 1 kere geçen ay oldum bu ay gecikti aşırıda ödem yapıyor regli dönemleri bende ay olsamda şu ödem gitse
ben deSağol Vilma cığım.ben Çakmaktaş ları çok severdim çocukken:))
çok güzel bir menü tatlımMenüm : Sabah 2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen5 kaşık barbunya 3 kaşık pilav
İkindi:yarım nektari 3 mürdüm eriği
Akşam haşlanmış et yoğurt
Spor:baştan aşağı detaylı ev temizliği
Yarım saat yürüyüş
Afiyet olsun canımMenüm : Sabah 2 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğlen5 kaşık barbunya 3 kaşık pilav
İkindi:yarım nektari 3 mürdüm eriği
Akşam haşlanmış et yoğurt
Spor:baştan aşağı detaylı ev temizliği
Yarım saat yürüyüş
Peki çakmaktaşların son bölümünü biliyor musın Canım son bölümü Türkiye'de yayınlanmadı o yüzden
aaa anladım canım bilmiyordum karatay'da ve dukan'da miktara bakılmadığınaAhyyyyyy mahcup ettin beni kuzuuuu ne demek ben hep yanındayım Allah in izniyle hep birlikte fit olacağız Allah in izniyle
Benim de etli yeşil fasulye var menumde kuzum afiyet olsun
Afiyetolsun kuzum gayet iyi
Süpersin canim
Kuzum dukan ve karatay diyetinde miktara bakilmiyor karbonhidrat dusuk çünkü 2 kasik pilav yeseMiyav_su butun miktarlari yazmak zorundaydi kalori saymak gerekecekti cunku..
Guzel canım meyve suyu az da olsa olmamali afiyet olsun
Ben bir turlu yazamadım yaa hep biseyler çıktı
Bol yeşil cay ic canim kiraz saplı form çay icebilirsin odem icin
Guzel olmus afiyet olsun
Yok ben sana yarın merakını geçireceğim sen hiç telaş etme öyle bir yazacağım ki bir daha asla merakın falan kalmayacakaaa anladım canım bilmiyordum karatay'da ve dukan'da miktara bakılmadığına
Süpersin canım afiyet olsun bugün benimde kahvem bitmiş Nasıl aradım sorma çektiriyorum bende hazır almıyorum
yok canım hiç hatırlamıyorum bile nasılmış kiPeki çakmaktaşların son bölümünü biliyor musın Canım son bölümü Türkiye'de yayınlanmadı o yüzden
aaa tehdit mi ettim yok öyle bir şeyYok ben sana yarın merakını geçireceğim sen hiç telaş etme öyle bir yazacağım ki bir daha asla merakın falan kalmayacakhazır ol yarına birde beni tehdit ettin bunuda unutmadım
Son bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izleyok canım hiç hatırlamıyorum bile nasılmış ki
Ben anlıcağımı anladım gülüm sen hiç çeneni yormaaaa tehdit mi ettim yok öyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?