Mısır unu yanlış Can'ım onun yerine yulaf koysan çok daha iyi olurdu-bugünkü menüm-
10.15: 2 tane incir,2 tane ceviz,4 tane üzüm
12.10: 7 tane orta boy vegan köfte(içinde mercimek,mısır unu,keten tohumu vs var),söğüş
17.30: yarım elma,yarım armut + tarçın
1 maden suyu
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı (tamamlarım)
spor: koşu bandında 50 dk yürüme,akşama da 1.5 saat sahilde yürüyeceğim
Canım ne Mutlu bana örnek olduysam
ahahahahaha şaka yapıyorsunSon bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izle
Ben anlıcağımı anladım gülüm sen hiç çeneni yorma
mısır unu da mı kötü canım? yulaf mı koyacağım yulaf kepeği mi?Mısır unu yanlış Can'ım onun yerine yulaf koysan çok daha iyi olurdu
Şaka değil gerçekten YouTube video var zahmet olmazsa bir izle ve görahahahahaha şaka yapıyorsun
neden yayınlanmadığını şimdi anladım
Mısır zaten gdolu Canım tarım bakanlığı bunu Alalen yayınladı unuda öyle senin kanına karışınca birden kan şekerin yükselir ve düşer sen onu tüketince açıkırsın hiç yemek yememiş gibi anladın mı olmuştur zaten miden kaxınmıştırmısır unu da mı kötü canım? yulaf mı koyacağım yulaf kepeği mi?
-bugünkü menüm-
10.15: 2 tane incir,2 tane ceviz,4 tane üzüm
12.10: 7 tane orta boy vegan köfte(içinde mercimek,mısır unu,keten tohumu vs var),söğüş
17.30: yarım elma,yarım armut + tarçın
1 maden suyu
3 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı (tamamlarım)
spor: koşu bandında 50 dk yürüme,akşama da 1.5 saat sahilde yürüyeceğim
aaa tehdit mi ettim yok öyle bir şey
Son bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izle
anladım canım tamam o zaman yulaf kepeği almalıyım en acilindenMısır zaten gdolu Canım tarım bakanlığı bunu Alalen yayınladı unuda öyle senin kanına karışınca birden kan şekerin yükselir ve düşer sen onu tüketince açıkırsın hiç yemek yememiş gibi anladın mı olmuştur zaten miden kaxınmıştır
hala aynıAfiyet olsun canım tartiya ciktin mi bugun giden var mi:)
Mısır unu yerine yulaf kepegi yulaf ezmesi bunlari bulamazsan en kotu kepek unuda kullanabilirsin canim.
Ben şahit oldum sanki
Nasil yani vilma ve betty birbirleriyle mi evleniyorlar yani
hala aynı-400 sadece
Bugün akşam yemeğinde kızartma vardı en azından şinitzel daha hafif kaçar diye mecbur onu yaptımcanım bu şekilde kilo verirsin ama sağlıklı değil.sucuk,şinitzel vs gibi işlenmiş et yememeni öneririm,direk tavuk alıp yesen daha iyi olur
Kesinlikle sana katılıyorum canım Mısır unundan iyidir bak şahidim de varAfiyet olsun canım tartiya ciktin mi bugun giden var mi:)
Mısır unu yerine yulaf kepegi yulaf ezmesi bunlari bulamazsan en kotu kepek unuda kullanabilirsin canim.
Ben şahit oldum sanki
Nasil yani vilma ve betty birbirleriyle mi evleniyorlar yani
Süpersin canımYaaa yarina daha iyi bir sonuc olur umarim Benim bugun -800 oldu bakalim yarina bi -400 olursa harikaa olur
Kesinlikle canım kendilerine sevmesemdeanladım canım tamam o zaman yulaf kepeği almalıyım en acilinden
yarına bir -200 gelse o bile süper,bugün akşamı çok hafif geçirdim,inşallah yarın tartıda daha güzel sonuç görürümYaaa yarina daha iyi bir sonuc olur umarim Benim bugun -800 oldu bakalim yarina bi -400 olursa harikaa olur
anladım canım o zaman iyi yapmışsınBugün akşam yemeğinde kızartma vardı en azından şinitzel daha hafif kaçar diye mecbur onu yaptım
tamam canım bakacağımKesinlikle sana katılıyorum canım Mısır unundan iyidir bak şahidim de varfitblack evet Can'ım çizgi filmin sonunu görünce şok olmuştum YouTube var bir bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?