Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

afiyet olsun canım,tamam ne kadar yediğini de gördüm rahatladım

Kesinlikle sana katılıyorum canım Mısır unundan iyidir bak şahidim de var fitblack evet Can'ım çizgi filmin sonunu görünce şok olmuştum YouTube var bir bak

Ee ben baktim youtube ama sadece oyle oldugu söyleniyor diyor ama son bölüm yok

Ne guzel bak sana uymus canim benimki bandıra bandıra yerdi ekmegini afiyet olsun canim

yarına bir -200 gelse o bile süper,bugün akşamı çok hafif geçirdim,inşallah yarın tartıda daha güzel sonuç görürüm

Insallah emeginin karşılığını görürsün.. o da olur ama -400 olursa 95 i ucundan da olsa görme sansim olacak canım :))

hıııı şimdi anladım canım :) o zaman haklısın,ben de 73'ü gördüm neyse ki,tam 73 olmasam da.böyle şeyler cidden motive ediyor insanı.
Insallah emeginin karşılığını görürsün.. o da olur ama -400 olursa 95 i ucundan da olsa görme sansim olacak canım :))

Muhteşemsin bitanem maşallah sana
Sagol fistigimmmm

INSALLAH kuzum eksik olmaaa
Sanada afiyet bal seker olsun tatlim

hıııı şimdi anladım canım :) o zaman haklısın,ben de 73'ü gördüm neyse ki,tam 73 olmasam da.böyle şeyler cidden motive ediyor insanı.

Aynen basamaklari tek tek ciktigin hissini oluşturuyor baskulde rakamların bir bir kuculdugunu görmek 38 kilo vermem gerekiyordu baslangicta 26 kilo kaldi cok sukur :)

Aynen basamaklari tek tek ciktigin hissini oluşturuyor baskulde rakamların bir bir kuculdugunu görmek 38 kilo vermem gerekiyordu baslangicta 26 kilo kaldi cok sukur :)
değil mi kalan kiloyu hesaplayınca insan daha da motive oluyor:)
sen 95 ol,biz de miyavla 73 olalım tadından yenmez

dur dur asıl sen 89 olunca biz de 69 olunca kutlamalar yapacağız

Ben 79 olunca kutlama yapacağım canim 89 rakamını hicccc sevmem kötü anilarim var o kiloyla 89 görmeden 88 e atlayasim var:)) gorursemde artik görmezden gelicem siz 69 olunca sizin kutalamalara katilacagim artik

kız ne ablası bence kimse birbirine abla demesin topikte hepimiz fit,güzel hatunlarız işte
Evet mesela benim herkese abla demem lazım başka topikler diyorum ama burda kullanmadım hiç Öyle hitap etmemi isteyen varsa öyle de diyebilirim Ama bence de gerek yok herkes fıstık maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…