afiyet olsun canım,tamam ne kadar yediğini de gördüm rahatladımKızlar akşam menüm değişti eşim dışarda yiyelim dedifitblack tatlım 3 tane kuzu çöp şiş ,10 kaşık ,kaşık salatası ,2 tane biber turşusunun turşusu ,1 lt su içtim ekmek her zamanki gibi yok Sağolsun kocam kaldırın ekmeği dedi artık oda bana uyuyor ara sıra Sağolsun
hakikaten @ParteMoralll neredesinnn sennnn@ParteMoralll kız nerdesin sen sabahdan bu yana sesin çıkmadı
Kesinlikle sana katılıyorum canım Mısır unundan iyidir bak şahidim de varfitblack evet Can'ım çizgi filmin sonunu görünce şok olmuştum YouTube var bir bak
Kızlar akşam menüm değişti eşim dışarda yiyelim dedifitblack tatlım 3 tane kuzu çöp şiş ,10 kaşık ,kaşık salatası ,2 tane biber turşusunun turşusu ,1 lt su içtim ekmek her zamanki gibi yok Sağolsun kocam kaldırın ekmeği dedi artık oda bana uyuyor ara sıra Sağolsun
yarına bir -200 gelse o bile süper,bugün akşamı çok hafif geçirdim,inşallah yarın tartıda daha güzel sonuç görürüm
Insallah emeginin karşılığını görürsün.. o da olur ama -400 olursa 95 i ucundan da olsa görme sansim olacak canım :))
Sagol fistigimmmmMuhteşemsin bitanem maşallah sana
Ahyyyyyy mahcup ettin beni kuzuuuu ne demek ben hep yanındayım Allah in izniyle hep birlikte fit olacağız Allah in izniyle
Benim de etli yeşil fasulye var menumde kuzum afiyet olsun
Afiyet bal seker olsun kuzum sanada
Afiyetolsun kuzum gayet iyi
Süpersin canim
Kuzum dukan ve karatay diyetinde miktara bakilmiyor karbonhidrat dusuk çünkü 2 kasik pilav yeseMiyav_su butun miktarlari yazmak zorundaydi kalori saymak gerekecekti cunku..
Guzel canım meyve suyu az da olsa olmamali afiyet olsun
Ben bir turlu yazamadım yaa hep biseyler çıktı
Bol yeşil cay ic canim kiraz saplı form çay icebilirsin odem icin
Guzel olmus afiyet olsun
hıııı şimdi anladım canım :) o zaman haklısın,ben de 73'ü gördüm neyse ki,tam 73 olmasam da.böyle şeyler cidden motive ediyor insanı.
değil mi kalan kiloyu hesaplayınca insan daha da motive oluyor:)Aynen basamaklari tek tek ciktigin hissini oluşturuyor baskulde rakamların bir bir kuculdugunu görmek 38 kilo vermem gerekiyordu baslangicta 26 kilo kaldi cok sukur :)
değil mi kalan kiloyu hesaplayınca insan daha da motive oluyor:)
sen 95 ol,biz de miyavla 73 olalım tadından yenmez
dur dur asıl sen 89 olunca biz de 69 olunca kutlamalar yapacağızHay agzin bal yesin
dur dur asıl sen 89 olunca biz de 69 olunca kutlamalar yapacağız
Evet mesela benim herkese abla demem lazım başka topikler diyorum ama burda kullanmadım hiçkız ne ablasıbence kimse birbirine abla demesin topikte hepimiz fit,güzel hatunlarız işte
Ahaahaha azcık geziyim sonra ygsl-lys modunda hiç gezemicem 1 yılcıkOh iyi olsun biz gezemiyoruz sen geziyorsun zaten senin gezmelerinden içim şişmişti zaten kıskançlıktan
Valla bu söz tam benlikAllahım ölmek istiyorum ya ben bir cezveyim diyar diyar gezerim diyor kız resmen
Nee nasılKesinlikle sana katılıyorum canım Mısır unundan iyidir bak şahidim de varfitblack evet Can'ım çizgi filmin sonunu görünce şok olmuştum YouTube var bir bak
Muhteşemsinnnn güzel melekAynen basamaklari tek tek ciktigin hissini oluştu ruyor baskulde rakamların bir bir kuculdugunu görmek 38 kilo vermem gerekiyordu baslangicta 26 kilo kaldi cok sukur :)
Form çay içsem bebeğimde etkilenmez mi tatlımBol yeşil cay ic canim kiraz saplı form çay icebilirsin odem icin
Bennn kuzum bennndur dur asıl sen 89 olunca biz de 69 olunca kutlamalar yapacağız
Kuzum neyin var?Form çay içsem bebeğimde etkilenmez mi tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?