Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

3-4 maddeleri hergün uyguluhorum canım fazla tuzluda yemem ama daha da azaltırım maydanou da eklerim kahvaltıma Teşekkürler tatlım

Olicaguna emnimim.kuzum.benimde ilk hedefm.66 kuzum sonra 59

Ödemim var canım sabah kalkıyorum yüzüm elim ayağım o kadar şişki yüzümün dörtte üçü ya burun ya yanak yada göz olarak kalkıyorum o kadar şişiyor
Anlıyorum kuzummm siskinlik hissi insani mahvediyor acaba detoks mu yapsan 2 gunluk

Cok gecmis olsun buarada canim

Form çay içsem bebeğimde etkilenmez mi tatlım

Ben senin emzirdigini hep unutuyorum canım ya kusura bakma @blackswannina94 tavsiyeleri gayet güzel
Bennn kuzum bennn

Sende 79 olunca tatlım

Kızlar 5bin adim daha attum kendimi enerjik hssediyorum kilo verdim ya kizlar cok mutluyum enerjim arttu

Aferin sana kuzum yaa enerjin hic eksilmesin ilaclarini aldin mi?
B12 ilaçları da enerji yapıyor gece yarisi 2 ev temizleyesin gelecek mesela:))

Kuzum sanirim benimki mutluluktan

Kuzum ben testimi saglik ocaginda yaptrmistim ya ben bugun bide ozel hastaneye dahilyeye gittim kuzum garantiye aliyim diye oda bidaha kan vermemi istedi yarin tekrardan sonuclar cikar gel dedi 11de randevu aldim kuzum tam görsün hemen ilac yuklemesi yapmayım dedim bi doktorda baksin sonucta dahiliye dedim bakalim.yarin ne derse en iyi sekilde tedavi olayim kuzum cunku demirim cok altında dedi bi bakalimmm kuzum yarin doktora gore ilacimi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…