3-4 maddeleri hergün uyguluhorum canım fazla tuzluda yemem ama daha da azaltırım maydanou da eklerim kahvaltıma Teşekkürler tatlımcanım ödem için yapacağın şeyler var,bu hafta dediklerimi yap bir bakayım haftaya değişiklik olacak mı
1- her kahvaltıda 20-25 dal maydanoz ye.
2-bu hafta tuzu çok az kullan,günde 1 çay kaşığını geçme.
3-her gün 1 fincan adaçayı,1 fincan rezene,1 fincan yeşil çay iç.
4-bol bol su tüket.
Teşekkürler şekerimçok güzel bir menü tatlım
Ohh süpersin fıstığımKızlar 5bin adim daha attum kendimi enerjik hssediyorumkilo verdim ya kizlar cok mutluyum enerjim arttu
Kesinlikle ben de
Olicaguna emnimim.kuzum.benimde ilk hedefm.66 kuzum sonra 59Fıstıklar benim de ilk hedefim geçen yaz kii gibii 59.9 u görebilmek çok şükür az kaldıBir sonraki de 56 56 olursam annemlere söz verdim bir sürü çeşit baklava alıcam onlara kendi harçlıklarımla
Ödemim var canım sabah kalkıyorum yüzüm elim ayağım o kadar şişki yüzümün dörtte üçü ya burun ya yanak yada göz olarak kalkıyorum o kadar şişiyorKuzum neyin var?
Anlıyorum kuzummm siskinlik hissi insani mahvediyor acaba detoks mu yapsan 2 gunlukÖdemim var canım sabah kalkıyorum yüzüm elim ayağım o kadar şişki yüzümün dörtte üçü ya burun ya yanak yada göz olarak kalkıyorum o kadar şişiyor
Form çay içsem bebeğimde etkilenmez mi tatlım
Bennn kuzum bennn
Kızlar 5bin adim daha attum kendimi enerjik hssediyorumkilo verdim ya kizlar cok mutluyum enerjim arttu
Kuzum sanirim benimki mutluluktanBen senin emzirdigini hep unutuyorum canım ya kusura bakma @blackswannina94 tavsiyeleri gayet güzel
Sende 79 olunca tatlım
Aferin sana kuzum yaa enerjin hic eksilmesin ilaclarini aldin mi?
B12 ilaçları da enerji yapıyor gece yarisi 2 ev temizleyesin gelecek mesela:))
Önemli değil canım burada hep birlikte destek olucağız birbirimize değil mi bitanem
İnşallah canım ya görürsün merak etmeyarına bir -200 gelse o bile süper,bugün akşamı çok hafif geçirdim,inşallah yarın tartıda daha güzel sonuç görürüm
Yaaa yarina daha iyi bir sonuc olur umarim Benim bugun -800 oldu bakalim yarina bi -400 olursa harikaa olur
Olmaz yarın gece daha ayrıntılı yazıcam sana kaç kere wcafiyet olsun canım,tamam ne kadar yediğini de gördüm rahatladım
Ay hadi İnşallah fıstığım olmasa bile bu bir uzun bir maraton tatlımInsallah emeginin karşılığını görürsün.. o da olur ama -400 olursa 95 i ucundan da olsa görme sansim olacak canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?