Olur baby inşallah şu 69 görsem kalbden giderim zaten evi 1 eylülde taşıyacağız eşimle öyle karar verdik o Zamana kadar vaktim çok geceleri evi toplarım zaten evi taşıyınca yüzmeye kursu alıyorum önce yüzmede karar kıldık sonra lazer Canımmiyavım bakalım bu hafta da başa baş mı gideceğiz,haftaya 72 olalım ama tam.onu bunu bilmiyorum bak,ikimizde 72.00 olacağızMiyav_su
Kutlama ya kısırlı turşulu olsun yada yufka ekmeğinin içine patlıcan biber közlemesi ve soğan koyalım yiyelim ben çok seviyorum ya yada yumurta ile taze soğan koyalım yufkanin içine ağzımın suyudur dur asıl sen 89 olunca biz de 69 olunca kutlamalar yapacağız
Hay agzin bal yesin
Bal yemesin kilo yaparHay agzin bal yesin
Hayırdır kim kızdırdı seni o rakamla söylede kafasını kırayımBen 79 olunca kutlama yapacağım canim 89 rakamını hicccc sevmem kötü anilarim var o kiloyla 89 görmeden 88 e atlayasim var:)) gorursemde artik görmezden gelicemsiz 69 olunca sizin kutalamalara katilacagim artik
Kız bu topiğe yazdığından beri düğün dernek eksik olmadıAhaahaha azcık geziyim sonra ygsl-lys modunda hiç gezemicem 1 yılcık
Al işte birde beni kıskanç diyorsunuzValla bu söz tam benlikArkadaşlarım da sen çok geziyorsun diyo ama ailecek geziyoruz ben masumum
Hadi ordan tek tek yorumlamak zor geldi değil mi seni gidiMenülere baktim cok guzel canlar hepinizi alkisliyorum
Kuzum sanirim benimki mutluluktan
Kuzum ben testimi saglik ocaginda yaptrmistim ya ben bugun bide ozel hastaneye dahilyeye gittim kuzum garantiye aliyim diye oda bidaha kan vermemi istedi yarin tekrardan sonuclar cikar gel dedi 11de randevu aldim kuzum tam görsün hemen ilac yuklemesi yapmayım dedim bi doktorda baksin sonucta dahiliye dedim bakalim.yarin ne derse en iyi sekilde tedavi olayim kuzum cunku demirim cok altında dedi bi bakalimmm kuzum yarin doktora gore ilacimi alicam
Ay hadi İnşallah fıstığım olmasa bile bu bir uzun bir maraton tatlım
Olur baby inşallah şu 69 görsem kalbden giderim zaten evi 1 eylülde taşıyacağız eşimle öyle karar verdik o Zamana kadar vaktim çok geceleri evi toplarım zaten evi taşıyınca yüzmeye kursu alıyorum önce yüzmede karar kıldık sonra lazer Canım
Kutlama ya kısırlı turşulu olsun yada yufka ekmeğinin içine patlıcan biber közlemesi ve soğan koyalım yiyelim ben çok seviyorum ya yada yumurta ile taze soğan koyalım yufkanin içine ağzımın suyuaktı resmen
Basima kotu seyler geldi iki defa o rakamdayken canım. Ailevi ve sağlık problemleri 89 dusununce hep o gunler gelir aklimaHayırdır kim kızdırdı seni o rakamla söylede kafasını kırayım
Emekci kardesim benimGeceleri ben kapatıyorum topiği sabahları ben açıyorum bekçi gibi hissettim kendimi
Anladım canım rabbim bir daha o kötü günleri yaşatmasın Canım lazeri olunca 2-3 ay havuz gibi yerlerden korumam gerekiyormuş o yüzden eylülde yüzme biter kasımda nasip olursa lazeri olurum niye ama kutlama yapımacazIyi yapmissin kuzum sağlama almissin guzel sonuçlar olsun inşallah
Aynen kuzum moral bozmak yok söylediklerin aklimda canim sabirli olacağım
Lazeri ertelemesen keske canim olup bitseydi hem sen yazin okculuk falan düşünüyorsun ya ertelemezdin ama hayirlisi olsun canımcım
69u kurban bayramindan once görürseniz hayatta olmaz bu kutlama isi soyliyim hemen şimarmak yok
Basima kotu seyler geldi iki defa o rakamdayken canım. Ailevi ve sağlık problemleri 89 dusununce hep o gunler gelir aklima
Ama olmaz ya hiç mi hatrım yok yaEmekci kardesim benim
Amin canim yok kuzum 69 sana zaten cok yakin kalmis 4 kilon onu hemencecik verirsin seni biliyorum 2 ser 2ser veriyorsun mübarekAnladım canım rabbim bir daha o kötü günleri yaşatmasın Canım lazeri olunca 2-3 ay havuz gibi yerlerden korumam gerekiyormuş o yüzden eylülde yüzme biter kasımda nasip olursa lazeri olurum niye ama kutlama yapımacazne kadar cadı çıktın sen ya olmaz bana ne ya kabul etmiyorum
@puantiyeli_kelebek gece yanına gelirim Eki Görüntüle 1865611
Şuna bak beğeniyor yorum yok öyle olsun @puantiyeli_kelebek hanım
Bende direnç var canım inan tekrar durur diye tahmin ediyorum o yüzden kavurma sorun değil yufka ile patlıcan biber közlemesini ve içinde haşlanmış yumurtayı pek severim gari bakıp duruceniz bene ben biliyom gerçekten enişteye mi benziyorAmin canim yok kuzum 69 sana zaten cok yakin kalmis 4 kilon onu hemencecik verirsin seni biliyorum 2 ser 2ser veriyorsun mübarekee kurbanda lavas kavurma da yicenn olmazzzzzz
Ay bu benim adama benziyorkimse yoktur dimi coluk cocuk da uyuyordur bu saatte +18 e geçtim
Ay içemem ben tansiyonum dibeYorum yaptim kuzum cok hizli degilim ben bebekkiz uyumuyon mu gel yesil cay icelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?