Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

miyavım bakalım bu hafta da başa baş mı gideceğiz,haftaya 72 olalım ama tam.onu bunu bilmiyorum bak,ikimizde 72.00 olacağız Miyav_su
Olur baby inşallah şu 69 görsem kalbden giderim zaten evi 1 eylülde taşıyacağız eşimle öyle karar verdik o Zamana kadar vaktim çok geceleri evi toplarım zaten evi taşıyınca yüzmeye kursu alıyorum önce yüzmede karar kıldık sonra lazer Canım

dur dur asıl sen 89 olunca biz de 69 olunca kutlamalar yapacağız
Kutlama ya kısırlı turşulu olsun yada yufka ekmeğinin içine patlıcan biber közlemesi ve soğan koyalım yiyelim ben çok seviyorum ya yada yumurta ile taze soğan koyalım yufkanin içine ağzımın suyu aktı resmen

Ben 79 olunca kutlama yapacağım canim 89 rakamını hicccc sevmem kötü anilarim var o kiloyla 89 görmeden 88 e atlayasim var:)) gorursemde artik görmezden gelicem siz 69 olunca sizin kutalamalara katilacagim artik
Hayırdır kim kızdırdı seni o rakamla söylede kafasını kırayım

Iyi yapmissin kuzum sağlama almissin guzel sonuçlar olsun inşallah

Ay hadi İnşallah fıstığım olmasa bile bu bir uzun bir maraton tatlım

Aynen kuzum moral bozmak yok söylediklerin aklimda canim sabirli olacağım

Lazeri ertelemesen keske canim olup bitseydi hem sen yazin okculuk falan düşünüyorsun ya ertelemezdin ama hayirlisi olsun canımcım

69u kurban bayramindan once görürseniz hayatta olmaz bu kutlama isi soyliyim hemen şimarmak yok

Hayırdır kim kızdırdı seni o rakamla söylede kafasını kırayım
Basima kotu seyler geldi iki defa o rakamdayken canım. Ailevi ve sağlık problemleri 89 dusununce hep o gunler gelir aklima

Anladım canım rabbim bir daha o kötü günleri yaşatmasın Canım lazeri olunca 2-3 ay havuz gibi yerlerden korumam gerekiyormuş o yüzden eylülde yüzme biter kasımda nasip olursa lazeri olurum niye ama kutlama yapımacaz ne kadar cadı çıktın sen ya olmaz bana ne ya kabul etmiyorum

Amin canim yok kuzum 69 sana zaten cok yakin kalmis 4 kilon onu hemencecik verirsin seni biliyorum 2 ser 2ser veriyorsun mübarek ee kurbanda lavas kavurma da yicenn olmazzzzzz

Ay bu benim adama benziyorkimse yoktur dimi coluk cocuk da uyuyordur bu saatte +18 e geçtim

Bende direnç var canım inan tekrar durur diye tahmin ediyorum o yüzden kavurma sorun değil yufka ile patlıcan biber közlemesini ve içinde haşlanmış yumurtayı pek severim gari bakıp duruceniz bene ben biliyom gerçekten enişteye mi benziyor merak etme @blackswannina94 ve koza16 uyuyorlardır malum onlar +18 daha değiller koza16 gezipdurudur @blackswannina94 bana hain planlar yapıyordur topik boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…