Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bayramda yap kacamagini kuzum iradeli miyavimiz odul yaparsa herkesin cani ister olmazzzz bayramda hep beraber yapariz ben yapar 10 gun duraksamayi göze alir miyim bilmem ama herkes guzelce bi serbest gun yapar olmaz mi tatlim?
Uyudun mu deyisi benziyor canim:)) yoksa alakasi yok kara kasli kara gözlü benimki
Koza16 gezmekten yorulmus uyumustur coktan haklisin:))

Tamam anlaştık Canım bayramda o Zaman bende o lafını dedim benimkide gecen diyordu anladım yorgunum uykum var dedim erkek milleti

Bende kira evini hangi eşyaları götürsem diyorum mutfak eşyam çok onların bir kısmı elenecek yani koli yapıcam depoya gidecek yarın birde salonu ölçmem lazım koltuklar için malum

En cok gerekenler bu evde en cok kullandiklarin hangisi ona Göre eleme yap derim canim belkiik lazim olur diyorsan kalsin o
Koltuklar icinde berjerler sikisacaksa goturme bence üstüne üstüne gelmesin evde kuzum ferah olsun zaten aksamdan aksama oturuyorsun rahat et bari

Tamam anlaştık Canım bayramda o Zaman bende o lafını dedim benimkide gecen diyordu anladım yorgunum uykum var dedim erkek milleti

Uykum var demek kesmiyor benimkini ne guzel daha uyumamissin diyor. ben uyuma numarasi yapıyorum ama oda sökmuyor uyandirana kadar sorar ayni soruyu abartisiz

Doğruyu diyorsun Canım koltuk konusunda haklısın aklımda olsun malum bardak çanak çok 1 takım fincan ,6 adet su bardağı ,1 takım yemek takımı ,2 salata tabağı geniş 2 tanede yogurt ezmek için büyük kase götüreyim diyorum birde leğenlerim onlar 2 alsam yeter mutfak masasına depoya gitsin orta sehbada yer içeriz olmaz mı zaten tepsimde var yer sofrası için 1 tane o birde sofra bezi bu kadar diyorum ben

Bence super fikir daha birseyler cikar caydanligin baharatliklar falan oooo cok bile masa zaten gereksiz kuzum bosuna alan kaplar orta sehpa daha pratik haklısın yer sofrası da yayarsin pazar kahvaltilarinda cok severim ama oturamiyorum kilodan

hakikaten @ParteMoralll neredesinnn sennnn
Merakiniz icin tesekkurler kizlae Miyav_su oglen misafirlerim vardi kosturmaca hazirlik o bu su derken o misafirleri baska misafirlerim eklendi bu sefer aksama yemekler o bu su cook yoruldmmmmm anca gelebildm ayaklarimn alti agriyo.. yatip uyucammm iyi geceler kizlarr

canım bir dahakine kahvaltıda yiyecek bir şey bulamazsan yulaf yiyebilirsin,sütle beraber.içine meyve doğra,mis
Canim yulaf yok en kisa zamanda alıp _Masalim_ nin atagindan yapicam
Aslında tam ideal yasindasin işlerden dolayı mi erteliyosun çocuğu...
benim iki kızım var bi tane daha istiyorum çocuk kızım biraz büyüyünce
canım bir şey diyeceğim yediğin miktarları da yazsan süper olur mesela zeytin yiyorsun ya kaç tane,peynir kaç tane,taze fasulye kaç kaşık gibi
Canim Karatay ci Miyav_su bende yapmak istiyorum Karatay ama ekmek den vazgecemiyorum
Son bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izle
Olamazzzz. ........

Hayirlisi olsun kuzum Güle güle oturun yeni evinizde allah mutluluğunu zu hiç bozmasin. ....
Ben ilk gün ekmeksiz et yerim ama 2.gun annemlere giderim ve köy yufkasina güzel bir dürüm yaparim

Bugünkü menum..
Sabah domatesli biber kavurdum 2 dilim ekmek 1 yk yoğurt 2 zeytin 1 dilim peynir bitki çayı
Ogleyle akşamı birlestirdim saat 5 de1 kase kısır 2 dilim kek şekersiz çay
Ara bitki çayı limonlu su yatarken
1 bardak süt
Keki kendim yaptım daha az şeker ve yağ kullandım içine ceviz k.kayisi k.incir. k.uzum ceviz koydum..
Işımi bitirip yemek yapmaya vaktim olmadı Eltim de oturmaya geldi bu şekilde yapmak zorunda kaldım
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Canim mutlaka yap derim tavsiye ederim

Yalniz migrosta yulaf kepegi karisimi yaziyor ondan al tammami kuzum

Kız bu topiğe yazdığından beri düğün dernek eksik olmadı eve gelen giden emekli grubu yok kuzen grubuokulun açılsın biran önce yoksa ben şişeceğim kıskançlıktan
Haklısın cidden yoruldum artık gezmekten Ama annem ve babamın çevresi geniş ben mağdurum Okul zamanı derslerim var diyip gitmiyorum ama yazın ben de geziyorum Yaa hatta senin bunu yazdığın saatlerde çaya geldiler bize yeni gitti aile arkadaşlarımız

Ehehehe Evdeydim iftira bunlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…