Taşınma işleri çok zor canım Allah kolaylık versinBende kira evini hangi eşyaları götürsem diyorum mutfak eşyam çok onların bir kısmı elenecek yani koli yapıcam depoya gidecek yarın birde salonu ölçmem lazım koltuklar için malum
Misafir vardııı uyumak istemesem de ortam yookBayramda yap kacamagini kuzum iradeli miyavimiz odul yaparsa herkesin cani ister olmazzzz bayramda hep beraber yapariz ben yapar 10 gun duraksamayi göze alir miyim bilmem ama herkes guzelce bi serbest gun yapar olmaz mi tatlim?
Uyudun mu deyisi benziyor canim:)) yoksa alakasi yok kara kasli kara gözlü benimki
Koza16 gezmekten yorulmus uyumustur coktan haklisin:))
Canım hoşgeldin ama biraz geç geldin sanırımSlm kizlar bende katilabilirmiyim 10 gun once diyete basladim diyet olupta ekmegimi azalttim herseyden ama az az tuketmeye basladim bu arada diyabet hastasiyim ve oncelikle saglik icin zayoflamak istuyorum dogumdan sonra epey kaldi kilolarim 90 kilodan 87.8 e düşmüşüm belki aranizda azimle devam ederim
Hosbulduk. Teşekkür ederim giremicekmiyim şimdi sabah @puantiyeli_kelebek hanim duruma gore ne derse bakalim cokkkk tesekkur edrimCanım hoşgeldin ama biraz geç geldin sanırımÜye alımı bitti sanırım artık ama topik sahibimiz @puantiyeli_kelebek daha iyi yardımcı olur
Amin canım ben birde eşyalarımı ikiye bölücem çünkü kiralık ev 55 metrekare küçük anlayacağın sizede kolay gelsin rabbim yardımcınız olsunTaşınma işleri çok zor canım Allah kolaylık versinBiz de taşınıcaz kısmetse eylül-ekim gibi işler çok
Canım bundan sonra oturacaksın yer sofrasına merak etme tamam mı cansın sen yapacaksınBence super fikir daha birseyler cikar caydanligin baharatliklar falan oooo cok bile masa zaten gereksiz kuzum bosuna alan kaplar orta sehpa daha pratik haklısın yer sofrası da yayarsin pazar kahvaltilarinda cok severim ama oturamiyorum kilodan
Sen ışığı kapatmakta geç kalmışsın baksanaIyi geceler kuzum Allah rahatlik versin bugunde ben kapatayim ışıkları
Canım çok kötü olmuş ya üst üstüne misafirin gelip birde akşama kalması fena olmuş bugün dinlenirsinMerakiniz icin tesekkurler kizlaeMiyav_su oglen misafirlerim vardi kosturmaca hazirlik o bu su derken o misafirleri baska misafirlerim eklendi bu sefer aksama yemekler o bu su cook yoruldmmmmm anca gelebildm ayaklarimn alti agriyo.. yatip uyucammm iyi geceler kizlarr
Canım ben ekmeği ceviz ve zeytin ile bıraktım inan çok zorlanmadım ben ekmekçiyim düşün ben geceleri meyve yemeyi bırakmakta zorlandım sende düşünüyorsan yardım ederim problem değil bayılırım yufkaya tam hastasıyım yaCanim yulaf yok en kisa zamanda alıp @SucceSSstorY nin atagindan yapicam
Aslında tam ideal yasindasin işlerden dolayı mi erteliyosun çocuğu...
benim iki kızım var bi tane daha istiyorum çocuk kızım biraz büyüyünce
Canim Karatay ciMiyav_su bende yapmak istiyorum Karatay ama ekmek den vazgecemiyorum
Olamazzzz. ........
Hayirlisi olsun kuzum Güle güle oturun yeni evinizde allah mutluluğunu zu hiç bozmasin. ....
Ben ilk gün ekmeksiz et yerim ama 2.gun annemlere giderim ve köy yufkasina güzel bir dürüm yaparim
Afiyet olsun bir daha yemek araların 4-5 saat geçsin CanımBugünkü menum..
Sabah domatesli biber kavurdum 2 dilim ekmek 1 yk yoğurt 2 zeytin 1 dilim peynir bitki çayı
Ogleyle akşamı birlestirdim saat 5 de1 kase kısır 2 dilim kek şekersiz çay
Ara bitki çayı limonlu su yatarken
1 bardak süt
Keki kendim yaptım daha az şeker ve yağ kullandım içine ceviz k.kayisi k.incir. k.uzum ceviz koydum..
Işımi bitirip yemek yapmaya vaktim olmadı Eltim de oturmaya geldi bu şekilde yapmak zorunda kaldım
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Benim babam tarafım Konya'da anne tarafım yurtdışında ailem var cevresi sma hepsi akşam saat 9 yatağa kon şeklinde babam 75 yaşında düşün annemde 60 yaşında malum eşimin ailesi şehirdışında bizim cevremizde turizm olduğu için sabah saat 6 akşam 10 da bitiyor tatilde yok o yüzden ama normal insanlar gibi gezmeyi çok ama çok özledimHaklısın cidden yoruldum artık gezmektenAma annem ve babamın çevresi geniş ben mağdurum Okul zamanı derslerim var diyip gitmiyorum ama yazın ben de geziyorum Yaa hatta senin bunu yazdığın saatlerde çaya geldiler bize yeni gitti aile arkadaşlarımız
Sağol canım emziriyorum detoks sütümü azaltmaz mıAnlıyorum kuzummm siskinlik hissi insani mahvediyor acaba detoks mu yapsan 2 gunluk
Cok gecmis olsun buarada canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?