Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende kira evini hangi eşyaları götürsem diyorum mutfak eşyam çok onların bir kısmı elenecek yani koli yapıcam depoya gidecek yarın birde salonu ölçmem lazım koltuklar için malum
Taşınma işleri çok zor canım Allah kolaylık versin Biz de taşınıcaz kısmetse eylül-ekim gibi işler çok

Misafir vardııı uyumak istemesem de ortam yook Çatıda internet çekmiyor yoksa gelirdim

Slm kizlar bende katilabilirmiyim 10 gun once diyete basladim diyet olupta ekmegimi azalttim herseyden ama az az tuketmeye basladim bu arada diyabet hastasiyim ve oncelikle saglik icin zayoflamak istuyorum dogumdan sonra epey kaldi kilolarim 90 kilodan 87.8 e düşmüşüm belki aranizda azimle devam ederim

Canım hoşgeldin ama biraz geç geldin sanırım Üye alımı bitti sanırım artık ama topik sahibimiz @puantiyeli_kelebek daha iyi yardımcı olur

Son düzenleme:
Canım bundan sonra oturacaksın yer sofrasına merak etme tamam mı cansın sen yapacaksın

Canım çok kötü olmuş ya üst üstüne misafirin gelip birde akşama kalması fena olmuş bugün dinlenirsin

Canım ben ekmeği ceviz ve zeytin ile bıraktım inan çok zorlanmadım ben ekmekçiyim düşün ben geceleri meyve yemeyi bırakmakta zorlandım sende düşünüyorsan yardım ederim problem değil bayılırım yufkaya tam hastasıyım yainşallah bayramda artık

Afiyet olsun bir daha yemek araların 4-5 saat geçsin Canım

Benim babam tarafım Konya'da anne tarafım yurtdışında ailem var cevresi sma hepsi akşam saat 9 yatağa kon şeklinde babam 75 yaşında düşün annemde 60 yaşında malum eşimin ailesi şehirdışında bizim cevremizde turizm olduğu için sabah saat 6 akşam 10 da bitiyor tatilde yok o yüzden ama normal insanlar gibi gezmeyi çok ama çok özledim boşver gez okullar açılınca ders çalışmaktan fırsatın olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…