Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

eşden destek gormek guzel benımkı bıı uymaz bana sınır olurum

Menunu yorumlayacaktim ama bi kac gündür farkettim ki benim mesajlari sanki ozellikle eliyor ve cevap vermiyorsun varsa bir sebebi ogrenmek isterim?

Misafir vardııı uyumak istemesem de ortam yook Çatıda internet çekmiyor yoksa gelirdim

Konu cok guzeldi koza'm yetisemedin bak gelsen muhabbeti nasilda koyulturduk hem yesil cayimizi icerdik beraber
İyi geceler kuzular Ben kapatıyorum bugün sanırım grubumuzu Yeşil çayımı içiyorum şuan biraz geç oldu ama metobolizmam çalışsın diye Yarın sabah görüşürüz

Canım bundan sonra oturacaksın yer sofrasına merak etme tamam mı cansın sen yapacaksın

Sende cansin bitanem insallah 1 ay sonra ozellikle salona yer sofrasi kuracağım inşallah uzun uzun ayaklarim uyusmadan oturmayi planlıyorum
Günaydın kızlar herkese bol -eksili bir gün dilerim

Sen ışığı kapatmakta geç kalmışsın baksana @koza16 cimcimesi +18 yazıları okumuş ışığı görmüş gelmiş

Sorma yeni nesil bi acaip

Geçen hafta:74.20 bu hafta yine aynı sabit @puantiyeli_kelebek canım bak gördün mü

Kizzzz nazar mi degdirdim sana ya odem mi topladin regl yakin mi? Dun o kadar anlattim kilo verdigini cimcik atsaydin kendine uzuldum kuzum ama haftaya iki haftalik vereceksin insallah

Günaydın kızlar o kadar ödemim olmasına rağmen bugün 79.6 çıktım ayy çok mutlu oldum şu ödemi bir atsam daha da incem

Kuzum tebriklerrr guzel vermissin hep eksi bildirimler yaparsin artik inşallah
Bildirimleri gecen hafta bu hafta fark olarak yazıp beni etiketlersen sevinirim canim

84.100 um bende bu ılk haftamda

Artik - bildirimler gelecek canim burda motive olup fistik olacaksin merak etme

ınsallah kuzucum amın bugun spora devam ıkı gun dınlendım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…