- 10 Kasım 2013
- 475
- 511
- 123
Çok sevindim Canım gecen hafta kaçtınGünaydın kızlar o kadar ödemim olmasına rağmen bugün 79.6 çıktım ayy çok mutlu oldum şu ödemi bir atsam daha da incem
dogrudur kuzum hepımızın ılgısı farklı yonlerde oenmlı olan buna ragmen anlasmak paylasmak :)Polonyalı bir manken Can'ım estafurullah bende dizileri bilmem belki inanmazsın ama yabancı dizi ve film bakarım
bakalım bayagı oturttuk evı ınsallah :) evet arada yapardım burda da yapıyorlar kızlardan tarıf aldım hatta denemellık ama denıyemedım henuz :)yulaf kepeğiyle mi yapıyorsun canım ekmekleri :)
taşınmak çok zor canım ya kolay gelsin,haklısın o zaman
kız ne ablasıbence kimse birbirine abla demesin topikte hepimiz fit,güzel hatunlarız işte
ya bazı ınsan da takıntılı olur ya ne bıleyım sekerım :)Dimi yani kendimi birden kocakarı ilan ettim
senın de vardır bı tarzın oyle dusunme bence :)Yok be abla deme boşverama resimdeki tarz kadın olmak isterdim
eşden destek gormek guzel benımkı bıı uymaz banaKızlar akşam menüm değişti eşim dışarda yiyelim dedi @blackswannina94 tatlım 3 tane kuzu çöp şiş ,10 kaşık ,kaşık salatası ,2 tane biber turşusunun turşusu ,1 lt su içtimekmek her zamanki gibi yok Sağolsun kocam kaldırın ekmeği dedi artık oda bana uyuyor ara sıra Sağolsun
Yine mi ne yedin yineGünaydın hanimlarrrr resim yükleyemedim telefondan malesef kilom geçen haftayla aynı. Aslında cumartesi sabah tartildim da 67.2ydim ama cumartesi yediğim haltlar şimdi beni tirmalar
67.8e ancak dusebilmisim bugun
Benimkide ara sıra uyar Sağolsun genelde hepsi aynı Canım ya sabah simit ile sarelle yiyordueşden destek gormek guzel benımkı bıı uymaz banasınır olurum
Gunaydin canlar bol eksi bildirimli bir gun diliyorum hepimize
Geçen hafta 97
Bu hafta. 95.9
Fark. 1.1kg
Var canım olmaz mı ah bir zayıflasam tarzım çıkacakta kilom saklıyor tarzımısenın de vardır bı tarzın oyle dusunme bence :)
Kim ben mi takıntılıya bazı ınsan da takıntılı olur ya ne bıleyım sekerım :)
Bugünkü menum..
Sabah domatesli biber kavurdum 2 dilim ekmek 1 yk yoğurt 2 zeytin 1 dilim peynir bitki çayı
Ogleyle akşamı birlestirdim saat 5 de1 kase kısır 2 dilim kek şekersiz çay
Ara bitki çayı limonlu su yatarken
1 bardak süt
Keki kendim yaptım daha az şeker ve yağ kullandım içine ceviz k.kayisi k.incir. k.uzum ceviz koydum..
Işımi bitirip yemek yapmaya vaktim olmadı Eltim de oturmaya geldi bu şekilde yapmak zorunda kaldım
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Misafir vardııı uyumak istemesem de ortam yookÇatıda internet çekmiyor yoksa gelirdim
İyi geceler kuzularBen kapatıyorum bugün sanırım grubumuzu Yeşil çayımı içiyorum şuan biraz geç oldu ama metobolizmam çalışsın diye Yarın sabah görüşürüz
Canım bundan sonra oturacaksın yer sofrasına merak etme tamam mı cansın sen yapacaksın
Günaydın kızlar herkese bol -eksili bir gün dilerim
Sen ışığı kapatmakta geç kalmışsın baksana @koza16 cimcimesi +18 yazıları okumuşışığı görmüş gelmiş
Geçen hafta:74.20 bu hafta yine aynı sabit @puantiyeli_kelebek canım bak gördün mü
Günaydın kızlar o kadar ödemim olmasına rağmen bugün 79.6 çıktım ayy çok mutlu oldum şu ödemi bir atsam daha da incem
84.100 um bende bu ılk haftamda
benım de oyle ıste kuzum foıstık fındık gıbı kızım :) ama cevız gıbı gorunuyorum :)))Var canım olmaz mı ah bir zayıflasam tarzım çıkacakta kilom saklıyor tarzımı
ınsallah kuzucum amın bugun spora devam ıkı gun dınlendım :)Menunu yorumlayacaktim ama bi kac gündür farkettim ki benim mesajlari sanki ozellikle eliyor ve cevap vermiyorsun varsa bir sebebi ogrenmek isterim?
Konu cok guzeldi koza'm yetisemedin bak gelsen muhabbeti nasilda koyulturduk hem yesil cayimizi icerdik beraber
Sende cansin bitaneminsallah 1 ay sonra ozellikle salona yer sofrasi kuracağım inşallah uzun uzun ayaklarim uyusmadan oturmayi planlıyorum
Sorma yeni nesil bi acaip
Kizzzz nazar mi degdirdim sana ya odem mi topladin regl yakin mi? Dun o kadar anlattim kilo verdigini cimcik atsaydin kendineuzuldum kuzum ama haftaya iki haftalik vereceksin insallah
Kuzum tebriklerrr guzel vermissin hep eksi bildirimler yaparsin artik inşallah
Bildirimleri gecen hafta bu hafta fark olarak yazıp beni etiketlersen sevinirim canim
Artik - bildirimler gelecek canim burda motive olup fistik olacaksin merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?