Süpersin fıstık benim kiloyu vücut geriye yükledi Sağolsun
Süpersin canım beni solladın geçtin minik kuşum aferin sana devamı gelsin lütfen
olur canım o zaman,89'dan ben de nefret ederim.bir 79'u görsem diyordum ki 69'u göreceğim neredeyseBen 79 olunca kutlama yapacağım canim 89 rakamını hicccc sevmem kötü anilarim var o kiloyla 89 görmeden 88 e atlayasim var:)) gorursemde artik görmezden gelicemsiz 69 olunca sizin kutalamalara katilacagim artik
Seninle alakası yok Can'ın kendini üzme benim vücudum böyle insülin direnci daha dün akşam bahsettim heran durabilir diye yolunuz uzun boşver hem kilo verirsem buralara uğramam buradan ayrılmamış olurumUzuldum canim yaa ben dun soyledikten sonra olmasi dahada uzucu oldu benim nazarim yok aslinda dilimdedir zaten ama ustume alındım
Kiz bide bi kac gündür sporunu yapmadigin oldu ondan mi acaba
@puantiyeli_kelebek canım reklam amaçlı üyelik var site yöneticilerinin ismi tekerler misin şahsın adı ile birlikte
Daha dur 59 rakamlarıda göreceksin sen tatlımolur canım o zaman,89'dan ben de nefret ederim.bir 79'u görsem diyordum ki 69'u göreceğim neredeysezaman çabuk geçiyor
sen de 79 olunca kuzum,şu 7'leri bir gör.7'ler uğurlu vallaBennn kuzum bennn
rica ederim canım,daha da ödemin varsa doktora git bence normal değil3-4 maddeleri hergün uyguluhorum canım fazla tuzluda yemem ama daha da azaltırım maydanou da eklerim kahvaltıma Teşekkürler tatlım
ahaha ne güzel sen zayıfla evdekileri şişmanlatFıstıklar benim de ilk hedefim geçen yaz kii gibii 59.9 u görebilmek çok şükür az kaldıBir sonraki de 56 56 olursam annemlere söz verdim bir sürü çeşit baklava alıcam onlara kendi harçlıklarımla
Yine mi derken
Yine mi ne yedin yinehadi sen yedin ya ben of of
çok güzel motive olmuşsundur canım,artık başladı ya devamı gelir,kim tutar seniKızlar 5bin adim daha attum kendimi enerjik hssediyorumkilo verdim ya kizlar cok mutluyum enerjim arttu
olur canım o zaman,89'dan ben de nefret ederim.bir 79'u görsem diyordum ki 69'u göreceğim neredeysezaman çabuk geçiyor
Seninle alakası yok Can'ın kendini üzme benim vücudum böyle insülin direnci daha dün akşam bahsettim heran durabilir diye yolunuz uzun boşver hem kilo verirsem buralara uğramam buradan ayrılmamış olurum
Kızlar doktorun hizli vermessin sözlerinden sonra beni cok mutlu eden bi tartiyla karislastim
Uzun zmandir kilo veremiyodum 86yi ucundanda olsa gördüm cok şükür
6 gun atakta
❤89dan 86.9 düştüm❤
Eminimki değerleri iyi olan biri yapsa dahaa cok gider hemde zorlanmadim toktum
Yapmak isteyen arkadaslara tavsiye ederim güzeller
Öncelikle @puantiyeli_kelebek biricik dostuma yardımları icin cok tesekkur ederim canimsin
Ve siz değerli prensesler destekleriniz için sizleri kocaman öpüyorum canlarim benim
Şimdi seyir zamaniiiiii
Şuna bak birde artistlik yapıyor gecen hafta lavaş dürüm yiyen ben miyim hanımefendiYine mi derken
Cumartesi arkadaşa gitmiştim resmen açık büfe vardı tadına bakayım derken abarttım
Akşamda mangal vardı gitti diyet yani
Günaydın
Dün öğlenden buyana internete giremedim.
Biriken mesajları okumaya başlamadan sizlere kocaman bir günaydın demek geldi içimden :)
Aman allahım koynumda yılan beslemişim duaya bakTebrikler kuzum harikasin
Haklisin o zamani iyi degerlendirebilmek onemli insallah bende senin gibi emin adimlarla ilerleyecegim kuzum
Ney ney ney? Anlayamadım? Daha koruma dönemi var kuzum nereye gidiyorsun hele bi git insallah tez zamanda kilo alirsin diye dua edicez arkandan söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?