Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpersin fıstık benim kiloyu vücut geriye yükledi Sağolsun

Uzuldum canim yaa ben dun soyledikten sonra olmasi dahada uzucu oldu benim nazarim yok aslinda dilimdedir zaten ama ustume alındım
Kiz bide bi kac gündür sporunu yapmadigin oldu ondan mi acaba

Ben 79 olunca kutlama yapacağım canim 89 rakamını hicccc sevmem kötü anilarim var o kiloyla 89 görmeden 88 e atlayasim var:)) gorursemde artik görmezden gelicem siz 69 olunca sizin kutalamalara katilacagim artik
olur canım o zaman,89'dan ben de nefret ederim.bir 79'u görsem diyordum ki 69'u göreceğim neredeyse zaman çabuk geçiyor

Uzuldum canim yaa ben dun soyledikten sonra olmasi dahada uzucu oldu benim nazarim yok aslinda dilimdedir zaten ama ustume alındım
Kiz bide bi kac gündür sporunu yapmadigin oldu ondan mi acaba
Seninle alakası yok Can'ın kendini üzme benim vücudum böyle insülin direnci daha dün akşam bahsettim heran durabilir diye yolunuz uzun boşver hem kilo verirsem buralara uğramam buradan ayrılmamış olurum

ahaha ne güzel sen zayıfla evdekileri şişmanlat şaka şaka süpersin bitanem,bizde de tam tersi ben zayıflayınca evdekiler bana bir şey alacak,ama yiyecek değil tabii

-kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 74.100
bu hafta: 73.300
fark: 800 gr

Tebrikler kuzum harikasin
olur canım o zaman,89'dan ben de nefret ederim.bir 79'u görsem diyordum ki 69'u göreceğim neredeyse zaman çabuk geçiyor

Haklisin o zamani iyi degerlendirebilmek onemli insallah bende senin gibi emin adimlarla ilerleyecegim kuzum

Seninle alakası yok Can'ın kendini üzme benim vücudum böyle insülin direnci daha dün akşam bahsettim heran durabilir diye yolunuz uzun boşver hem kilo verirsem buralara uğramam buradan ayrılmamış olurum

Ney ney ney? Anlayamadım? Daha koruma dönemi var kuzum nereye gidiyorsun hele bi git insallah tez zamanda kilo alirsin diye dua edicez arkandan söyliyim

Tebrikler canım

Kilolar böyle sağlıkla sürekli azalsın inşallah

Yine mi derken
Cumartesi arkadaşa gitmiştim resmen açık büfe vardı tadına bakayım derken abarttım
Akşamda mangal vardı gitti diyet yani
Şuna bak birde artistlik yapıyor gecen hafta lavaş dürüm yiyen ben miyim hanımefendi açık büfede ne yedin birde mangal kötü değil şekerim

Aman allahım koynumda yılan beslemişim duaya bak saçını yolarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…