Bu hafta takibindeyim@puantiyeli_kelebek benimki aynı canım 67.8
Aman allahım koynumda yılan beslemişim duaya baksaçını yolarım
Slm kizlar bende katilabilirmiyim 10 gun once diyete basladim diyet olupta ekmegimi azalttim herseyden ama az az tuketmeye basladim bu arada diyabet hastasiyim ve oncelikle saglik icin zayoflamak istuyorum dogumdan sonra epey kaldi kilolarim 90 kilodan 87.8 e düşmüşüm belki aranizda azimle devam ederim
Kısır ve turşu serbest olursa kalırımHele bi git sen bakalim daha ne dualar olacak arkandan biz guclendirme koruma yapacagiz diyoz hanim zayıflasam durmam diyor yok öyle gidemezsin
harikasın canımOlur baby inşallah şu 69 görsem kalbden giderim zaten evi 1 eylülde taşıyacağız eşimle öyle karar verdik o Zamana kadar vaktim çok geceleri evi toplarım zaten evi taşıyınca yüzmeye kursu alıyorum önce yüzmede karar kıldık sonra lazer Canım
Kısır ve turşu serbest olursa kalırım
Çok haklısın onun için başarmalıyım. Özellikle bu yaş çocukları annelerinin görünümüne çok önem veriyorlar.ah kuzum :)
kıyamam ben ona,sırf onun için fit bir anne olmalısın bence,çocukların gurur duyar seninle.ileride birileriyle tanıştıracak edecek sonuçta,gururlanarak gösterir
ahaha bayağı acıkmışsın canım sen gece geceKutlama ya kısırlı turşulu olsun yada yufka ekmeğinin içine patlıcan biber közlemesi ve soğan koyalım yiyelim ben çok seviyorum ya yada yumurta ile taze soğan koyalım yufkanin içine ağzımın suyuaktı resmen
Umarım bende 6 aya hazır olurum :)
Asıl harika olan sensin fıstığım benimharikasın canım
69'u görünce kalpten gitmek yok,ne kutlamalar yapacağız seninle
olmaz olmaz kraker bisküvi,küçük ağzı kapaklı kaplarım var.ona meyve doğrayıp koyuyorum,muz,elma.üzerlerine tarçın döküyorum kapatıyorum.başka kabımda kuru meyvelerim hep hazır,kuru üzüm,kuru incir vs diğer kabımda da kuruyemişlerim var,çiğ fındık,çiğ badem,ceviz,leblebi :)
Afiyet olsun balımahaha bayağı acıkmışsın canım sen gece gece
tamam seninki kısır falan olabilir,ben de vegan hamburger gibi bir şey yerim artıkya da vegan pasta
çok geçmiş olsun canım,kurbandan önce görürsek neden kutlayamıyoruz ayrıcaIyi yapmissin kuzum sağlama almissin guzel sonuçlar olsun inşallah
Aynen kuzum moral bozmak yok söylediklerin aklimda canim sabirli olacağım
Lazeri ertelemesen keske canim olup bitseydi hem sen yazin okculuk falan düşünüyorsun ya ertelemezdin ama hayirlisi olsun canımcım
69u kurban bayramindan once görürseniz hayatta olmaz bu kutlama isi soyliyim hemen şimarmak yok
Basima kotu seyler geldi iki defa o rakamdayken canım. Ailevi ve sağlık problemleri 89 dusununce hep o gunler gelir aklima
ben de kabul etmiyorumAnladım canım rabbim bir daha o kötü günleri yaşatmasın Canım lazeri olunca 2-3 ay havuz gibi yerlerden korumam gerekiyormuş o yüzden eylülde yüzme biter kasımda nasip olursa lazeri olurum niye ama kutlama yapımacazne kadar cadı çıktın sen ya olmaz bana ne ya kabul etmiyorum
Karatay'da ayda 1 Canım buradayım bakalım bir aksilik olmazsa inşallahKoruma doneminde haftada bir neden olmasin gulommmm
aaa ondan mııı,iyi ben veganım yırttım.kurbanda bir şey yemiyorum nasılsaAmin canim yok kuzum 69 sana zaten cok yakin kalmis 4 kilon onu hemencecik verirsin seni biliyorum 2 ser 2ser veriyorsun mübarekee kurbanda lavas kavurma da yicenn olmazzzzzz
Ay bu benim adama benziyorkimse yoktur dimi coluk cocuk da uyuyordur bu saatte +18 e geçtim
Yufka ile közleme partisi yada kavurmaaaa ondan mııı,iyi ben veganım yırttım.kurbanda bir şey yemiyorum nasılsaMiyav_su sen ne yapacaksın kuşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?