Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bu hafta takibindeyim paso seni etiket manyağı yapıcağım görürsün senzayıflamadan peşini bırakmayacağım kabusun olucağım
Olur yavrum ne gelirse senden gelsin
Yanlız dedimya denetim var çok giremiyorum idare et
Kahvaltımı yapmadan bi bardak biberiye çayı içtim
Yumurta peynir zeytin domatesle bir dilim ekmekle kahvaltımı bitirdim

canım sen beni bayağı çocuk sandın galiba
23 yaşındayım ben,ne demek +18 değil

Bende kira evini hangi eşyaları götürsem diyorum mutfak eşyam çok onların bir kısmı elenecek yani koli yapıcam depoya gidecek yarın birde salonu ölçmem lazım koltuklar için malum
canım biz de çok geniş bir evden yarısı kadar edecek bir eve taşındık 2 yıl önce,evin yarısını bırakmıştık.off bu işler çok zor ya,dikkatli seç canım keşke deme.biz çok dedik

Şuna bak birde artistlik yapıyor gecen hafta lavaş dürüm yiyen ben miyim hanımefendi açık büfede ne yedin birde mangal kötü değil şekerim
Ama verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu

Olur yavrum ne gelirse senden gelsin
Yanlız dedimya denetim var çok giremiyorum idare et
Kahvaltımı yapmadan bi bardak biberiye çayı içtim
Yumurta peynir zeytin domatesle bir dilim ekmekle kahvaltımı bitirdim
Tamam canım ama düzenli ne yediğimi yazmaya çalış iş yerinde kolay gelsin Canım

olmadı ben de size bayramda katılırım artık kendi evimde kendi tariflerimlen bir şey yaparım ortak karar verelim kızlar

Ama verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu
Maşallah bir ben kalmışım yemediğin ne ettin sen bir daha olmasın lütfen

canım mutfak masan çok büyük değilse alsan? çok aradık biz mutfak masasını valla

canım biz de çok geniş bir evden yarısı kadar edecek bir eve taşındık 2 yıl önce,evin yarısını bırakmıştık.off bu işler çok zor ya,dikkatli seç canım keşke deme.biz çok dedik
Canım şimdi müşterilerim var liste yapıcam mutfak malzemesini zaten Can'ım mutfak eşyam çok koli yapıp depoya gidecek Bıgün eve gideceğiz ölçücem ona göre köşe takımını ikiye bölünüyor sadece birini götürmeyi planlıyorum

canım mutfak masan çok büyük değilse alsan? çok aradık biz mutfak masasını valla
Büyük canım ya o evde yer kaplar orta sehba benim sandıklı içine herşey atıyoruz hoş masamında kaşıklığı var içinde Çekmece'si var bugün ölçeyim de akşam gideceğim ev satıldıktan 40 gün daha içinde durma Hakkı'm varmış bizde 1 eylülde çıkalım diyoruz o zamana ancak yetişir çoğu iş malzemesini eledik zaten

Kızlar daha ptesi 73.5 gr idim bugün kilom sabit çıktı malesef benim vücut direnme moduna geçti bundan sonra sadece Çarşamba günü sabah tartılmayı planlıyorum aralarda tartı olmıyacak
canım aynen sadece haftada 1 gün tartıl,ödem tutmuş olamaz mı bu hafta spor yapamadın canım pek acaba ondan mı?

canım aynen sadece haftada 1 gün tartıl,ödem tutmuş olamaz mı bu hafta spor yapamadın canım pek acaba ondan mı?
Yık canım sporla alakası yok bu tamamen direnme modu umarım kışdaki gibi uzun sürmez insülin direnci malesef böyle birşey ben alıştım umarım uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…