- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Olur yavrum ne gelirse senden gelsinBu hafta takibindeyimpaso seni etiket manyağı yapıcağım görürsün sen zayıflamadan peşini bırakmayacağım kabusun olucağım
canım sen beni bayağı çocuk sandın galibaBende direnç var canım inan tekrar durur diye tahmin ediyorum o yüzden kavurma sorun değil yufka ile patlıcan biber közlemesini ve içinde haşlanmış yumurtayı pek severim gari bakıp duruceniz bene ben biliyom gerçekten enişteye mi benziyormerak etme fitblack ve @koza16 uyuyorlardır malum onlar +18 daha değiller @koza16 gezipdurudur fitblack bana hain planlar yapıyordur topik boş
canım biz de çok geniş bir evden yarısı kadar edecek bir eve taşındık 2 yıl önce,evin yarısını bırakmıştık.off bu işler çok zor ya,dikkatli seç canım keşke deme.biz çok dedikBende kira evini hangi eşyaları götürsem diyorum mutfak eşyam çok onların bir kısmı elenecek yani koli yapıcam depoya gidecek yarın birde salonu ölçmem lazım koltuklar için malum
Ama verdim o hafta 1 kiloŞuna bak birde artistlik yapıyor gecen hafta lavaş dürüm yiyen ben miyim hanımefendiaçık büfede ne yedin birde mangal kötü değil şekerim
Tamam canım ama düzenli ne yediğimi yazmaya çalış iş yerinde kolay gelsin CanımOlur yavrum ne gelirse senden gelsin
Yanlız dedimya denetim var çok giremiyorum idare et
Kahvaltımı yapmadan bi bardak biberiye çayı içtim
Yumurta peynir zeytin domatesle bir dilim ekmekle kahvaltımı bitirdim
olmadı ben de size bayramda katılırım artık kendi evimde kendi tariflerimlen bir şey yaparımBayramda yap kacamagini kuzum iradeli miyavimiz odul yaparsa herkesin cani ister olmazzzz bayramda hep beraber yapariz ben yapar 10 gun duraksamayi göze alir miyim bilmem ama herkes guzelce bi serbest gun yapar olmaz mi tatlim?
Uyudun mu deyisi benziyor canim:)) yoksa alakasi yok kara kasli kara gözlü benimki
Koza16 gezmekten yorulmus uyumustur coktan haklisin:))
evrt cnm oyle olduuuu malesefff...Canım çok kötü olmuş ya üst üstüne misafirin gelip birde akşama kalması fena olmuş bugün dinlenirsin
Bana göre çocuksuncanım sen beni bayağı çocuk sandın galiba
23 yaşındayım ben,ne demek +18 değil
Maşallah bir ben kalmışım yemediğinAma verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu
canım mutfak masan çok büyük değilse alsan? çok aradık biz mutfak masasını vallaDoğruyu diyorsun Canım koltuk konusunda haklısın aklımda olsun malum bardak çanak çok 1 takım fincan ,6 adet su bardağı ,1 takım yemek takımı ,2 salata tabağı geniş 2 tanede yogurt ezmek için büyük kase götüreyim diyorum birde leğenlerim onlar 2 alsam yeter mutfak masasına depoya gitsin orta sehbada yer içeriz olmaz mı zaten tepsimde var yer sofrası için 1 tane o birde sofra bezi bu kadar diyorum ben
Yazarım canım tamam görüşürüzTamam canım ama düzenli ne yediğimi yazmaya çalış iş yerinde kolay gelsin Canım
Evet semerinden bosanmis gibi yedim ama yapmiycam bidaha pişmanım cooookMaşallah bir ben kalmışım yemediğinne ettin sen bir daha olmasın lütfen
Canım şimdi müşterilerim var liste yapıcam mutfak malzemesini zaten Can'ım mutfak eşyam çok koli yapıp depoya gidecek Bıgün eve gideceğiz ölçücem ona göre köşe takımını ikiye bölünüyor sadece birini götürmeyi planlıyorumcanım biz de çok geniş bir evden yarısı kadar edecek bir eve taşındık 2 yıl önce,evin yarısını bırakmıştık.off bu işler çok zor ya,dikkatli seç canım keşke deme.biz çok dedik
Büyük canım ya o evde yer kaplar orta sehba benim sandıklı içine herşey atıyoruz hoş masamında kaşıklığı var içinde Çekmece'si var bugün ölçeyim de akşam gideceğim ev satıldıktan 40 gün daha içinde durma Hakkı'm varmış bizde 1 eylülde çıkalım diyoruz o zamana ancak yetişir çoğu iş malzemesini eledik zatencanım mutfak masan çok büyük değilse alsan? çok aradık biz mutfak masasını valla
Yok canım estafurullah olur böyle şeyler bizde de oluyor bundan sonra dikkat etYazarım canım tamam görüşürüz
Evet semerinden bosanmis gibi yedim ama yapmiycam bidaha pişmanım cooook
canım aynen sadece haftada 1 gün tartıl,ödem tutmuş olamaz mıKızlar daha ptesi 73.5 gr idim bugün kilom sabit çıktı malesef benim vücut direnme moduna geçti bundan sonra sadece Çarşamba günü sabah tartılmayı planlıyorum aralarda tartı olmıyacak
Yık canım sporla alakası yok bu tamamen direnme modu umarım kışdaki gibi uzun sürmez insülin direnci malesef böyle birşey ben alıştım umarım uzun sürmezcanım aynen sadece haftada 1 gün tartıl,ödem tutmuş olamaz mıbu hafta spor yapamadın canım pek acaba ondan mı?
ayy canım 79'ları gördün yani,geçen hafta kaçtın tam unuttum benGünaydın kızlar o kadar ödemim olmasına rağmen bugün 79.6 çıktım ayy çok mutlu oldum şu ödemi bir atsam daha da incem
Sağol Vilma cığım.ben Çakmaktaş ları çok severdim çocukken:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?