Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpermiş menün canım

Ev yapımı sucuğu merak ettim. Nasıl yapılıyor ?
Ben sucuğu çok severim ama içindeki katkı maddelerinden dolayı yiyemiyorum. Ancak senede birkaç defa az miktarda yiyorum.

canım sen beni bayağı çocuk sandın galiba
23 yaşındayım ben,ne demek +18 değil
Bak farkindasin ben demedim Miyav_su dedi o dedi cocuk dedi boyle şeyleri bilmesin dediiii

Ama verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu

Her hafta ayni olmuyoruz sekerimngecen hafta bir yolunu bulup sindirmistir bedenin ama her hafta ayni seyleri yapacak diye garantisi yok malesef dikkat etmek lazım kuzu

olmadı ben de size bayramda katılırım artık kendi evimde kendi tariflerimlen bir şey yaparım ortak karar verelim kızlar

Harika olur bende kendime dukan tariflerden birsey yaparim size eslik ederim lavas mavas yok bana

@puantiyeli_kelebek cnmm gunaydin ben ayniyim sabit

Onceki kilonu biliyor musun canim? Hadi bi gayret asil artik dukan amcana emanet et kendini artik
95'i görmüşüz
benden de 800 gitti,1 kiloydu hedefim ama bu da süper,çak

800 gr 400 grdan iyidir canim bence gayet guzel

Kolay gelsin canım,
Taşınma yorucu iş ancak ben yeni başlangıçları sevdiğim için severim taşınmayı

Kızlar daha ptesi 73.5 gr idim bugün kilom sabit çıktı malesef benim vücut direnme moduna geçti bundan sonra sadece Çarşamba günü sabah tartılmayı planlıyorum aralarda tartı olmıyacak

Umarım direnme modu çok hızlı biter.
Süper Spor yaptığın için çabuk kırılır diye düşünüyorum.

Vilma 37 canim tarif burda ben butun baharatlari sarimsakla beraber robottan geciriyorum sonra kiymayla karistiriyorum yoguruyorum ardindan 7-8 defada kucuk parcalar halinde robottan cekiyorum çıkarınca az daha yogurup Streç filme bir defalik parçalar halinde sarip buzluga atiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…