olsun canım yine de korumuşsun,haftaya daha dikkat ediyoruzGünaydın hanimlarrrr resim yükleyemedim telefondan malesef kilom geçen haftayla aynı. Aslında cumartesi sabah tartildim da 67.2ydim ama cumartesi yediğim haltlar şimdi beni tirmalar
67.8e ancak dusebilmisim bugun
Menum
Sabah
Sucuklu yumurta *sucuk ev yapimi
Domates
Yesillik
Lor peyniri
Dukan ekmek
Öğle
Sabahtan kalan dukan ekmegimin icin lor koyup durum yaptım
Ara
1 tabak yesil fasulye
Aksam
1 tabak yesil fasulye
1 kase cacik
Arada
Turk kahvesi
2 yesil cay
3 lt su
Spor
1 saat 10 dk 5 mil walk
95'i görmüşüzGunaydin canlar bol eksi bildirimli bir gun diliyorum hepimize
Geçen hafta 97
Bu hafta. 95.9
Fark. 1.1kg
sen de spor yapamadın canım ama o yüzden moral bozmak yok
Yine mi ne yedin yinehadi sen yedin ya ben of of
aynen miyav kilo olunca tarz olamıyorsun,denesen komik duruyorsun yakışmıyor hiçVar canım olmaz mı ah bir zayıflasam tarzım çıkacakta kilom saklıyor tarzımı
Peki çakmaktaşların son bölümünü biliyor musın Canım son bölümü Türkiye'de yayınlanmadı o yüzden
Son bölümü ben bir yerde okudum vilma ile Bety evleniyorlar ve sahile yerleşiyorlar YouTube bununla ilgili bir video var izle
İnşallah canım ya bu hafta yaparımsen de spor yapamadın canım ama o yüzden moral bozmak yok
Ama olmaz ya hiç mi hatrım yok yaof of kutlama istiyorum
Bak farkindasin ben demedimcanım sen beni bayağı çocuk sandın galiba
23 yaşındayım ben,ne demek +18 değil
Ama verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu
olmadı ben de size bayramda katılırım artık kendi evimde kendi tariflerimlen bir şey yaparımortak karar verelim kızlar
@puantiyeli_kelebek cnmm gunaydin ben ayniyim sabit
95'i görmüşüz
benden de 800 gitti,1 kiloydu hedefim ama bu da süper,çak
Kolay gelsin canım,Doğruyu diyorsun Canım koltuk konusunda haklısın aklımda olsun malum bardak çanak çok 1 takım fincan ,6 adet su bardağı ,1 takım yemek takımı ,2 salata tabağı geniş 2 tanede yogurt ezmek için büyük kase götüreyim diyorum birde leğenlerim onlar 2 alsam yeter mutfak masasına depoya gitsin orta sehbada yer içeriz olmaz mı zaten tepsimde var yer sofrası için 1 tane o birde sofra bezi bu kadar diyorum ben
Sağol canım 80.7 idim.Çok sevindim Canım gecen hafta kaçtın
Regli dönemlerimde çok ödem toplarım 1.5 hafta gecikti ondan bu kadar olmadı doktora gidip adet söktürücü alırım.rica ederim canım,daha da ödemin varsa doktora git bence normal değil
80.7 idim canımayy canım 79'ları gördün yani,geçen hafta kaçtın tam unuttum ben
Kızlar daha ptesi 73.5 gr idim bugün kilom sabit çıktı malesef benim vücut direnme moduna geçti bundan sonra sadece Çarşamba günü sabah tartılmayı planlıyorum aralarda tartı olmıyacak
ay miyav ne fenasın sen yaHa ha söylede zayıflayalım şöyle 20 kg filanakşama hesabın kapanır bebeğim
Gunaydin canlar bol eksi bildirimli bir gun diliyorum hepimize
Geçen hafta 97
Bu hafta. 95.9
Fark. 1.1kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?