haftaya yanımda bekliyorum miyav seni,beraber 72'leri göreceğizSüpersin canım beni solladın geçtin minik kuşum aferin sana devamı gelsin lütfen
hadi bakalım,beraberDaha dur 59 rakamlarıda göreceksin sen tatlım
Günaydın canim tartildin mi? Bugun bildirim günü
ahahahaTebrikler kuzum harikasin
Haklisin o zamani iyi degerlendirebilmek onemli insallah bende senin gibi emin adimlarla ilerleyecegim kuzum
Ney ney ney? Anlayamadım? Daha koruma dönemi var kuzum nereye gidiyorsun hele bi git insallah tez zamanda kilo alirsin diye dua edicez arkandan söyliyim
miyav unutmaz.............Şuna bak birde artistlik yapıyor gecen hafta lavaş dürüm yiyen ben miyim hanımefendiaçık büfede ne yedin birde mangal kötü değil şekerim
Umarım Can'ım pek sporla alakası yok kışın 960 saat spor yapıyordum benUmarım direnme modu çok hızlı biter.
Süper Spor yaptığın için çabuk kırılır diye düşünüyorum.
aynen canım,çevremde de görüyorum ve cidden çocuklar üzülüyorlar.bunu da hırçınlıkla annelerini kırarak dile getiriyorlar maalesefÇok haklısın onun için başarmalıyım. Özellikle bu yaş çocukları annelerinin görünümüne çok önem veriyorlar.
Annem beni uyarıyordu zaten..
Kızın azıcık büyüsün seni zayıf görmek isteycek, şimdiden ver yoksa o dönem üzülürsün diye. Şimdiye kadar veremedim umarım bundan sonra veririm.
Biraz tombiş fıstıkahahahaaynen.daha koruma dönemi var hiçbir yere bırakmayız Miyav_su
sağ ol canım sen de harikasın fıstık gibisin
İnşallah balımaynen miyav kilo olunca tarz olamıyorsun,denesen komik duruyorsun yakışmıyor hiçama verip en tarz hatunlar biz olacağız
aynen miyav kilo olunca tarz olamıyorsun,denesen komik duruyorsun yakışmıyor hiçama verip en tarz hatunlar biz olacağız
Tartıldım :) Her sabah ilk iş tartılıyorum, aç karnına
Bu sabah kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 88.500
bu hafta: 88.200
fark: 300 gr
Ancak dün 89.1 'dim. O yüzden kafam çok karışık. Evdekilerde her sabah tartılıyorlar onaların kiloları aynı çıktı demekki tartı bozuk değil ama ben nasıl böyle oldum anlamadım.
geçen haftaki gibi olacak canım senin de,birden gidecek bak görürsün.hem bu haftaki hem de haftayakiAsıl harika olan sensin fıstığım benimmaşallah sana
Bende senin gibi düşünmeye başladım gerçekten doğruyu söylüyorsun inan sabah dükkana gelirken ağlayarak geldim eşim çok kızdı üzülme artık dedi işte çok şey yasadım sanırım patlama oldu oturduğum yerden gözlerimden yaş geliyorKolay gelsin canım,
Taşınma yorucu iş ancak ben yeni başlangıçları sevdiğim için severim taşınmayı
kesinlikle ben beslenme çantamı hazırlamadan dışarı çıkmıyorum artıkÇok güzel bir fikir bende bu hazırlayıp çantama koyayım.
Bazen dışarda çok acıkıyor sonrada evde saldırıyorum yiyeceklere
Böyle zamanlarda çantadan çıkarıp atıştırmak iyi gelebilir :)
bende ekmeği baya azalttım ama birakamam gibi me geliyor..biraz daha azalticam vücut buna alissin daCanım ben ekmeği ceviz ve zeytin ile bıraktım inan çok zorlanmadım ben ekmekçiyim düşün ben geceleri meyve yemeyi bırakmakta zorlandım sende düşünüyorsan yardım ederim problem değil bayılırım yufkaya tam hastasıyım yainşallah bayramda artık
bence spor yapmadin vu hafta biraz ondan ama koruyorsun oda çok güzel Tebrikler canimGeçen hafta:74.20 bu hafta yine aynı sabit @puantiyeli_kelebek canım bak gördün mü
Tebrikler canimGünaydın kızlar o kadar ödemim olmasına rağmen bugün 79.6 çıktım ayy çok mutlu oldum şu ödemi bir atsam daha da incem
Bu hafta kaçamak yapmassan çok güzel sonuçlar alabilirsin çarşambaya senden süpriz bekliyoruz...Günaydın hanimlarrrr resim yükleyemedim telefondan malesef kilom geçen haftayla aynı. Aslında cumartesi sabah tartildim da 67.2ydim ama cumartesi yediğim haltlar şimdi beni tirmalar
67.8e ancak dusebilmisim bugun
Tebrikler kuzum çok iyi önce 8 li rakamlar sonra da 7 li rakamlar inşGunaydin canlar bol eksi bildirimli bir gun diliyorum hepimize
Geçen hafta 97
Bu hafta. 95.9
Fark. 1.1kg
Tebrikler fıstık. .
banada aynı sebepten geldiUzuldum canim yaa ben dun soyledikten sonra olmasi dahada uzucu oldu benim nazarim yok aslinda dilimdedir zaten ama ustume alındım
Kiz bide bi kac gündür sporunu yapmadigin oldu ondan mi acaba
Sende korumadasin canım bu hafta ben sizin daha çok -göreceğinizi düşünüyorum@puantiyeli_kelebek cnmm gunaydin ben ayniyim sabit
Canim benimki 20 gün geçti söktürücü de içiyorum daha tık yok bi olsaydı -2 daha giderdi ilk hedefim 65 i görürdümRegli dönemlerimde çok ödem toplarım 1.5 hafta gecikti ondan bu kadar olmadı doktora gidip adet söktürücü alırım.
İnşallah Canım şu evi taşıyayım yüzmeyi öncelik verdik eşimle hem havalar serinler sabah spor salonu akşam yüzme dersi alıcam artık çok daha iyi olucak benim içingeçen haftaki gibi olacak canım senin de,birden gidecek bak görürsün.hem bu haftaki hem de haftayaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?