Kız baksınlar boşver millet sigara içene bakmıyor sağlıklı beslenen insana uzaylı muamelesi yapıyorlarkesinlikle ben beslenme çantamı hazırlamadan dışarı çıkmıyorum artık
leblebi yerken görenler tuhaf tuhaf bakıyor ama olsun
Teşekkürler canımEki Görüntüle 1865706
Vilma 37 canim tarif burda ben butun baharatlari sarimsakla beraber robottan geciriyorum sonra kiymayla karistiriyorum yoguruyorum ardindan 7-8 defada kucuk parcalar halinde robottan cekiyorum çıkarınca az daha yogurup Streç filme bir defalik parçalar halinde sarip buzluga atiyorum
Geçen hafta 69dum bu hafta 67.2 fark - 1.8
Sen beni birde müşteri ile konuşurken gör var ya millet yerlere yatıyor müşteriye Türkçe konuşuyorum uyuz oluyor neler geldi başıma anlatsam şok olursunay miyav ne fenasın sen yagül gül öldüm yine,senden korkulur
mavi sen de miyavın kızdığı kadar varsın her şeyi yemişsinAma verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu
Söz veremem kuşumhaftaya yanımda bekliyorum miyav seni,beraber 72'leri göreceğiz72.900'de olsa görelim,tamam?
Bende senin gibi düşünmeye başladım gerçekten doğruyu söylüyorsun inan sabah dükkana gelirken ağlayarak geldim eşim çok kızdı üzülme artık dedi işte çok şey yasadım sanırım patlama oldu oturduğum yerden gözlerimden yaş geliyor
69.5 cnm gecen hafta kacti ayni deglmi iste. Aynen cnmm amcamiz candir :)Bak farkindasin ben demedimMiyav_su dedi o dedi cocuk dedi boyle şeyleri bilmesin dediiii
Her hafta ayni olmuyoruz sekerimngecen hafta bir yolunu bulup sindirmistir bedenin ama her hafta ayni seyleri yapacak diye garantisi yok malesef dikkat etmek lazım kuzu
Harika olur bende kendime dukan tariflerden birsey yaparim size eslik ederim lavas mavas yok bana
Onceki kilonu biliyor musun canim? Hadi bi gayret asil artik dukan amcana emanet et kendini artik
800 gr 400 grdan iyidir canim bence gayet guzel
Bana göre çocuksun
İnşallah canım ,,,aynen canım,çevremde de görüyorum ve cidden çocuklar üzülüyorlar.bunu da hırçınlıkla annelerini kırarak dile getiriyorlar maalesefçocuk işte ne bilsin.o yüzden hiç o dönemleri yaşamadan zayıflaman çok iyi olacak hem senin için hem çocukların için
Geçen hafta 69dum bu hafta 67.2 fark - 1.8
evet canım köşe takımını komple alma,gördüm salonunu çok daraltır.liste yapmak da güzel fikir,bir şey kaçırmazsın.kolay gelsin canımCanım şimdi müşterilerim var liste yapıcam mutfak malzemesini zaten Can'ım mutfak eşyam çok koli yapıp depoya gidecek Bıgün eve gideceğiz ölçücem ona göre köşe takımını ikiye bölünüyor sadece birini götürmeyi planlıyorum
miyav unutmaz.............
Sagol minik papatyamevet canım köşe takımını komple alma,gördüm salonunu çok daraltır.liste yapmak da güzel fikir,bir şey kaçırmazsın.kolay gelsin canım
Teşekkürler canım
Haftasonu hemen yapacağım :) Şimdiden ağzım sulandı :)
canım sığmayacak gibiyse alma,1 masa da yeter gerçi.elinle ölçü alıp hesaplarsan daha kolay olur.off büyük evden küçük eve geçmek valla dert,bizde neredeyse yarıyarıya bir eve geçtik. 135 m2 iken evimiz,şimdi 60m2Büyük canım ya o evde yer kaplar orta sehba benim sandıklı içine herşey atıyoruz hoş masamında kaşıklığı var içinde Çekmece'si var bugün ölçeyim de akşam gideceğim ev satıldıktan 40 gün daha içinde durma Hakkı'm varmış bizde 1 eylülde çıkalım diyoruz o zamana ancak yetişir çoğu iş malzemesini eledik zaten
Bende senin gibi düşünmeye başladım gerçekten doğruyu söylüyorsun inan sabah dükkana gelirken ağlayarak geldim eşim çok kızdı üzülme artık dedi işte çok şey yasadım sanırım patlama oldu oturduğum yerden gözlerimden yaş geliyor
Güzel mi tatlımTebrikler , çok güzel vermişsin
Benim pek birşey farketmiyor Canım 75 metrekareden 55 metrekare eve gidiyorum akşam olsun eve gideceğiz burada metre var ölçerimcanım sığmayacak gibiyse alma,1 masa da yeter gerçi.elinle ölçü alıp hesaplarsan daha kolay olur.off büyük evden küçük eve geçmek valla dert,bizde neredeyse yarıyarıya bir eve geçtik. 135 m2 iken evimiz,şimdi 60m2
ben seni beklerim miyavımYık canım sporla alakası yok bu tamamen direnme modu umarım kışdaki gibi uzun sürmez insülin direnci malesef böyle birşey ben alıştım umarım uzun sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?