Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Teşekkürler canım
Haftasonu hemen yapacağım :) Şimdiden ağzım sulandı :)

Ama verdim o hafta 1 kilo
Kısır börek poaca kurabiye kek tatlı yedim
Mangalı çok yemedim canım ama geç saatte yedik bide çok içecek içtim sıcaktan sanırım ondan oldu
mavi sen de miyavın kızdığı kadar varsın her şeyi yemişsin senin bu saydıkların benim 6 aylık ödülüm az az da olsa yeme bir daha aman

Cok gerginlik yaşadın son zamanlarda ev satıldı satilmadi gelenler son anda caydi evden cikacak miyim kalacak miyim ve kimbilir yaşadığın belki baska zorluklar da vardi üstüne eklendi kuzum gececek bu gunler yeni evin cok iyi gelecek sana

69.5 cnm gecen hafta kacti ayni deglmi iste. Aynen cnmm amcamiz candir :)

İnşallah canım ,,,

Kilo sorunu olan bir arkadaşım var. Bahcede çocuklar bunun arkasından kilolu diye dalga geçmişler. Oğluda duymuş bunları dalga geçen çocukları dövmeye kalkmış.
Eve bir gelmiş üstü başı kan

Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla gider bu kilolar

evet canım köşe takımını komple alma,gördüm salonunu çok daraltır.liste yapmak da güzel fikir,bir şey kaçırmazsın.kolay gelsin canım

Teşekkürler canım
Haftasonu hemen yapacağım :) Şimdiden ağzım sulandı :)

Afiyet olsun kuzum ise yararsa ne mutlu
Kızarmaya baslayinca altini kıs canim daha iyi pişer. Pisirmeden yarim saat once buzluktan cikarirsan daha rahat pisiyor ama ben bazen buzluktan cikarir cikarmazda dilimliyorum azmin elinden hic birsey kurtulmaz

canım sığmayacak gibiyse alma,1 masa da yeter gerçi.elinle ölçü alıp hesaplarsan daha kolay olur.off büyük evden küçük eve geçmek valla dert,bizde neredeyse yarıyarıya bir eve geçtik. 135 m2 iken evimiz,şimdi 60m2

Göz yaşlarınla birlikte içindeki sıkıntılarda aksın gitsin inşallah.

Değişim her zaman iyidir. Değişimlerin hayatımızdaki yeni kapıların açılmasına vesile olduğuna inanıyorum. Yeni ev, yeni komşular, yeni bir sokak, yeni bir rota,,, şuan bilmesende hepsi sana farklı farklı şanslar getirecek. Eminim buna bekle ve gör canım.

Benim pek birşey farketmiyor Canım 75 metrekareden 55 metrekare eve gidiyorum akşam olsun eve gideceğiz burada metre var ölçerim

Yık canım sporla alakası yok bu tamamen direnme modu umarım kışdaki gibi uzun sürmez insülin direnci malesef böyle birşey ben alıştım umarım uzun sürmez
ben seni beklerim miyavım beraber vereceğiz bu kiloları ben de o sırada sıkılaşmaya bakayım,bıngıl bıngıl olmayayım.senin gibi sıkı olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…