Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sagol canım içimi rahatlattın zaten dünden bu yana Sağolsun @puantiyeli_kelebek ve fitblack çok yardımları oldu artık hayırlısı

ben seni beklerim miyavım beraber vereceğiz bu kiloları ben de o sırada sıkılaşmaya bakayım,bıngıl bıngıl olmayayım.senin gibi sıkı olayım
Sakın sen bu hafta yazılmaya bak salona ah aynı şehirde olsak var ya dehşet yaparım seni de sorma farklı yerlerdeyiz

Çok sağol canım Amin inşallah balım

evet miyav dedi ben onun minik faresiyim belki ondandır
o zaman ödül günümüz kurban zamanı oluyor kızlar,anlaştık
800 gramı görünce çok sevindim canım ben de,akşamı iyi ki hafif geçirmişim

canım her gün tartılma,haftada 1 ya da 2 gün tartıl en fazla,olsun önemli olan ekside çıkmak.moral bozmak yok,spor yapıyor muydun canım sen?

Ağlamak iyidir canım rahatlarsin ama devamli olmasin çünkü gülmek herkese çok yakışıyor...
İnşallah Canım şu evi taşıyayım yüzmeyi öncelik verdik eşimle hem havalar serinler sabah spor salonu akşam yüzme dersi alıcam artık çok daha iyi olucak benim için
Çok azimlisin canım bence çok çabuk öğreneceksin yüzmeyi
Tebrikler , çok güzel vermişsin
Teşekkürler canım.
Şuna bak burada bir söz vardır ummadığın taş baş yararmış kız beni şok ettin sen ne fenasın yedin kısırları ama helal olsun @mavijiklet görde ibret al
Valla demekki kekim çok sağlıklı olmuş dün açıkçası bende tirsmistim ama gorumcemin taşınması evinin temizliği çok yoruldum ama bu hafta daha azimliyim ekmeği günlük 1 dilime indirdim sporda günlük. 1Saate tamamlayacağim 65 i ucundan da olsa görürüm inş

canım her gün tartılma,haftada 1 ya da 2 gün tartıl en fazla,olsun önemli olan ekside çıkmak.moral bozmak yok,spor yapıyor muydun canım sen?

Spor yapamıyorum. Daha doğrusu 2 yıl boyunca spor değil hareket bile pek fazla yapamadım. Şimdi yeniden başlamama doktor izin verdi.
Ancak hafif tempoda yürüyüşle başla dedi.
Hedefim hergün 1 saat hafif tempoda yürüyüş sonra zaman içinde artıracağım.
Tam başladım bileğimi burktum geçen hafta neredeyse hiç yürüyemedim. Şimdi bandajlı dolanıyorum. Bilek iyileşince yürümelere başlayacağım:)

Sagol canım sende kekine güvenip devamlı yemesen diyorum bilmem anlatabildim

Ayakkabından dolayı mı burkuldu Canım bileğin

Spor ayakkabı ile yürüyordum ama nasıl burkmayı başardım bende anlayamadım
Hayatım spor ayakkabımı ama Nasıl bir ayakkabı özellikle yürüyÜş için yürüyüş ayakkabısı al treking anladın mı biraz kaliteli olsun benim yürüyüş için ayrı salon için ayrı ayakkabım vardır

Yok canım 60 i görmeden kek falan yok ne kadar da sağlıklı desem içinde yağ şeker var uzak duruyorum
Yağ sağlıklı tabiki tereyağı,iç yağ,kuyruk yağı ve zeytinyağı digerleri özellikle margarinden uzak dur şeker zaten başlı başına zararlı kek yapacaksan keçi boynuzunu öğüterek yapabilirsin hem daha sağlıklı birde öyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…