kesinlikle ben beslenme çantamı hazırlamadan dışarı çıkmıyorum artık
leblebi yerken görenler tuhaf tuhaf bakıyor ama olsun
Sagol canım içimi rahatlattın zaten dünden bu yana Sağolsun @puantiyeli_kelebek veGöz yaşlarınla birlikte içindeki sıkıntılarda aksın gitsin inşallah.
Değişim her zaman iyidir. Değişimlerin hayatımızdaki yeni kapıların açılmasına vesile olduğuna inanıyorum. Yeni ev, yeni komşular, yeni bir sokak, yeni bir rota,,, şuan bilmesende hepsi sana farklı farklı şanslar getirecek. Eminim buna bekle ve gör canım.
Sakın sen bu hafta yazılmaya bak salona ah aynı şehirde olsak var ya dehşet yaparım seni de sorma farklı yerlerdeyizben seni beklerim miyavımberaber vereceğiz bu kiloları ben de o sırada sıkılaşmaya bakayım,bıngıl bıngıl olmayayım.senin gibi sıkı olayım
Çok sağol canım Amin inşallah balımCok gerginlik yaşadın son zamanlarda ev satıldı satilmadi gelenler son anda caydi evden cikacak miyim kalacak miyim ve kimbilir yaşadığın belki baska zorluklar da vardi üstüne eklendi kuzum gececek bu gunler yeni evin cok iyi gelecek sana
evet miyav dediBak farkindasin ben demedimMiyav_su dedi o dedi cocuk dedi boyle şeyleri bilmesin dediiii
Her hafta ayni olmuyoruz sekerimngecen hafta bir yolunu bulup sindirmistir bedenin ama her hafta ayni seyleri yapacak diye garantisi yok malesef dikkat etmek lazım kuzu
Harika olur bende kendime dukan tariflerden birsey yaparim size eslik ederim lavas mavas yok bana
Onceki kilonu biliyor musun canim? Hadi bi gayret asil artik dukan amcana emanet et kendini artik
800 gr 400 grdan iyidir canim bence gayet guzel
çok güzel gitmiş tebrik ederim
canım her gün tartılma,haftada 1 ya da 2 gün tartıl en fazla,olsun önemli olan ekside çıkmak.moral bozmak yok,spor yapıyor muydun canım sen?Tartıldım :) Her sabah ilk iş tartılıyorum, aç karnına
Bu sabah kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 88.500
bu hafta: 88.200
fark: 300 gr
Ancak dün 89.1 'dim. O yüzden kafam çok karışık. Evdekilerde her sabah tartılıyorlar onaların kiloları aynı çıktı demekki tartı bozuk değil ama ben nasıl böyle oldum anlamadım.
ben de ondan gidemedim daha@SucceSSstorY kız ne fenasın ha bilerek yazmıyorsun az Cavır değilsin ya patlat şu Bombayı bekliyorum
oooo canım maşallah aramızda en çok sen verdin galiba tebrik ediyorum seniGeçen hafta 69dum bu hafta 67.2 fark - 1.8
Ağlamak iyidir canım rahatlarsin ama devamli olmasin çünkü gülmek herkese çok yakışıyor...Bende senin gibi düşünmeye başladım gerçekten doğruyu söylüyorsun inan sabah dükkana gelirken ağlayarak geldim eşim çok kızdı üzülme artık dedi işte çok şey yasadım sanırım patlama oldu oturduğum yerden gözlerimden yaş geliyor
Çok azimlisin canım bence çok çabuk öğreneceksin yüzmeyiİnşallah Canım şu evi taşıyayım yüzmeyi öncelik verdik eşimle hem havalar serinler sabah spor salonu akşam yüzme dersi alıcam artık çok daha iyi olucak benim için
Teşekkürler canım.Tebrikler , çok güzel vermişsin
Valla demekki kekim çok sağlıklı olmuş dün açıkçası bende tirsmistim ama gorumcemin taşınması evinin temizliği çok yoruldum ama bu hafta daha azimliyim ekmeği günlük 1 dilime indirdim sporda günlük. 1Saate tamamlayacağim 65 i ucundan da olsa görürüm inşŞuna bak burada bir söz vardır ummadığın taş baş yararmış kız beni şok ettin sen ne fenasın yedin kısırları ama helal olsun @mavijiklet görde ibret al
Birde beni düşün iyice orta yerimden çatladım ya nerede bu ay gelsin saçını yolucamben de ondan gidemedim dahaçatlattı çatlattıııı
canım her gün tartılma,haftada 1 ya da 2 gün tartıl en fazla,olsun önemli olan ekside çıkmak.moral bozmak yok,spor yapıyor muydun canım sen?
Sagol canım sende kekine güvenip devamlı yemesen diyorum bilmem anlatabildimAğlamak iyidir canım rahatlarsin ama devamli olmasin çünkü gülmek herkese çok yakışıyor...
Çok azimlisin canım bence çok çabuk öğreneceksin yüzmeyi
Teşekkürler canım.
Valla demekki kekim çok sağlıklı olmuş dün açıkçası bende tirsmistim ama gorumcemin taşınması evinin temizliği çok yoruldum ama bu hafta daha azimliyim ekmeği günlük 1 dilime indirdim sporda günlük. 1Saate tamamlayacağim 65 i ucundan da olsa görürüm inş
Ayakkabından dolayı mı burkuldu Canım bileğinSpor yapamıyorum. Daha doğrusu 2 yıl boyunca spor değil hareket bile pek fazla yapamadım. Şimdi yeniden başlamama doktor izin verdi.
Ancak hafif tempoda yürüyüşle başla dedi.
Hedefim hergün 1 saat hafif tempoda yürüyüş sonra zaman içinde artıracağım.
Tam başladım bileğimi burktumgeçen hafta neredeyse hiç yürüyemedim. Şimdi bandajlı dolanıyorum. Bilek iyileşince yürümelere başlayacağım:)
Spor ayakkabı ile yürüyordum ama nasıl burkmayı başardım bende anlayamadımAyakkabından dolayı mı burkuldu Canım bileğin
Yok canım 60 i görmeden kek falan yok ne kadar da sağlıklı desem içinde yağ şeker var uzak duruyorumSagol canım sende kekine güvenip devamlı yemesen diyorum bilmem anlatabildim
Hayatım spor ayakkabımı ama Nasıl bir ayakkabı özellikle yürüyÜş için yürüyüş ayakkabısı al treking anladın mı biraz kaliteli olsun benim yürüyüş için ayrı salon için ayrı ayakkabım vardırSpor ayakkabı ile yürüyordum ama nasıl burkmayı başardım bende anlayamadım
Yağ sağlıklı tabiki tereyağı,iç yağ,kuyruk yağı ve zeytinyağı digerleri özellikle margarinden uzak dur şeker zaten başlı başına zararlı kek yapacaksan keçi boynuzunu öğüterek yapabilirsin hem daha sağlıklı birde öyle deneYok canım 60 i görmeden kek falan yok ne kadar da sağlıklı desem içinde yağ şeker var uzak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?