Günaydın Prenses hanım gece 2 ye kadar takılırsan böyle geç kalırsın ayrıca tebrikler güzel rakamGünaydıııınAayyu şimdiden kaç sayfa olmuş geceden beri kahvaltı ediyim okuyucam
Geçen Hafta: 63.5
Bu Hafta: 62.8
Fark: -700 gr
Aslında pazartesi daha da - görmüştüm ama dün azıcık kaçırdım olsun bu da güzel
Hayatım spor ayakkabımı ama Nasıl bir ayakkabı özellikle yürüyÜş için yürüyüş ayakkabısı al treking anladın mı biraz kaliteli olsun benim yürüyüş için ayrı salon için ayrı ayakkabım vardır
Yağ sağlıklı tabiki tereyağı,iç yağ,kuyruk yağı ve zeytinyağı digerleri özellikle margarinden uzak dur şeker zaten başlı başına zararlı kek yapacaksan keçi boynuzunu öğüterek yapabilirsin hem daha sağlıklı birde öyle dene
Anladım canım o Zaman kalsiyum eksik sende evde yogurt ve kefir yap ve tüketAslında benim kaslar oldukça zayıfladı bu tarz burk
Dışarıda yürüyüş yapacağımı söyleyip aldım canım.
Özellikle de iyi bir marka seçmeye çalıştım.
Benim kaslarda zayıfladı muhtemelen biraz zaman gerekiyor sanırsam
Tebrikler canımGünaydıııınAayyu şimdiden kaç sayfa olmuş geceden beri kahvaltı ediyim okuyucam
Geçen Hafta: 63.5
Bu Hafta: 62.8
Fark: -700 gr
Aslında pazartesi daha da - görmüştüm ama dün azıcık kaçırdım olsun bu da güzel
Hem şeker hem un niyetine canımkeçiboynuzu şeker yerine mi konuluyor ?
Tamam canımAnladım canım o Zaman kalsiyum eksik sende evde yogurt ve kefir yap ve tüket
Hem şeker hem un niyetine canım
Aktarlarda var Can'ım internette videosu var Nasıl kefir mayalanır Oray'a bak tatlımTamam canım
Evde kefir yapmak istiyorum , mayasını nerden bulabilirim?
Sağol Vilma cığım:))7'lere geçiş yapmışsın tebrikler :)
Badenin şekeri diye bir site var orada unsuz şekersiz kek ve yiyecekler yapılıyor bir bak istersenDeneyeyim bende , keçiboynuzu çok faydalıymış.
Bildiğin tarif var mı ? yoksa internetten bulmaya çalışayım
Güzel mi tatlım @didemdefne ekmeği bıraksa varya hepimizi pistenkız korkuyorum birde @SucceSSstorY ses çıkmadı allahım gümbür gümbür geliyor hatun saklanın bence
@puantiyeli_kelebek canım hiç farkında değilim inan msj lari alıntı yapıp cevaplıyorum gözden kaçmıştir ama dikkatli olup senin msj larını özellikle cevaplayacagim
Inşallah görürsün canım ben bu kadar kiloya alışık değilim kendimi çok kötü hissetyorum ondan vermek istiyorum hemenCanim benimki 20 gün geçti söktürücü de içiyorum daha tık yok bi olsaydı -2 daha giderdi ilk hedefim 65 i görürdü
ben de ben deKilolu tarz yapmak neredeyse imkansız. Sürekli zayıflayınca nasıl giyinirim diye hayal etmeye çalışıyorum. Kendimi gaza getirmek için :)
Sağol Canım bakayımBadenin şekeri diye bir site var orada unsuz şekersiz kek ve yiyecekler yapılıyor bir bak istersen
çok normal canım,aşırı da sıkma tutma kendini ağlamak geliyorsa içinden ağla gitsin.Bende senin gibi düşünmeye başladım gerçekten doğruyu söylüyorsun inan sabah dükkana gelirken ağlayarak geldim eşim çok kızdı üzülme artık dedi işte çok şey yasadım sanırım patlama oldu oturduğum yerden gözlerimden yaş geliyor
ne guzel 7 lı rakamlara gelmıssın darısı bana :)
kesinlikle yüzme çok iyi olacak canım senin içinİnşallah Canım şu evi taşıyayım yüzmeyi öncelik verdik eşimle hem havalar serinler sabah spor salonu akşam yüzme dersi alıcam artık çok daha iyi olucak benim için
aynen canımKız baksınlar boşver millet sigara içene bakmıyor sağlıklı beslenen insana uzaylı muamelesi yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?