ben de ben de
Amin canım inşallahne guzel 7 lı rakamlara gelmıssın darısı bana :)
aman yapma miyav,ne söylüyorsun acaba senSen beni birde müşteri ile konuşurken gör var ya millet yerlere yatıyor müşteriye Türkçe konuşuyorum uyuz oluyor neler geldi başıma anlatsam şok olursun
ben inanıyorumSöz veremem kuşum
of of ofİnşallah canım ,,,
Kilo sorunu olan bir arkadaşım var. Bahcede çocuklar bunun arkasından kilolu diye dalga geçmişler. Oğluda duymuş bunları dalga geçen çocukları dövmeye kalkmış.
Eve bir gelmiş üstü başı kan
Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla gider bu kilolar
didem'in çok sağlıklı yemediği zamanlar oldu ama fark ettim ki az yedi,o yüzden canım.miktar da önemliŞuna bak burada bir söz vardır ummadığın taş baş yararmış kız beni şok ettin sen ne fenasın yedin kısırları ama helal olsun @mavijiklet görde ibret al
Evet doğru o bugün hastaneye gidecekti ben unutmuşumCanim seda galiba bugun ozel hastaneden de sonuçlarını almaya gitti. Birde orda kan aldirdim demisti ya ondandir
Onemli degil kuzum birkac gunde birkac mesaja cevap alamayinca ustume alinmaya başladım. Bu arada tebrikler bu haftanin birincisi sensin devami da olur inşallah
Ben dedim zaten @mavijiklet seni etiket manyağı yapıcam diye sende az cavır değilsin bakıyorum dadidem'in çok sağlıklı yemediği zamanlar oldu ama fark ettim ki az yedi,o yüzden canım.miktar da önemli
ayrıca @mavijiklet bundan sonra etiket manyağı olacaksın gibi geliyor,eyvah
Huzur ve sağlık olsun balım akşam toplamaya başlarız artık sayılı gün hemen gelir doğru değil miçok normal canım,aşırı da sıkma tutma kendini ağlamak geliyorsa içinden ağla gitsin.
ama her şey daha güzel olacak,gerçekten yeni bir başlangıç olacak bu ev senin için.
yeter ki içinde huzur olsun değil mi
onun farkındayımŞaka değil ama gerçekten hafızam iyidir
Sagol minik papatyam
Önemli değil canım umarım işine yarar senindeSağol Canım bakayım
Hayallerimiz aynı altına beyaz spor ayakkabı düşünüyorum bendeBazen birbirimize de zayıflayınca giyebileceğimiz kıyafet önerilerinde bulunalım , motive ederiz birbirimizi :)
Çok basit gelebilir ama ben zayıflayınca buz mavisi bir kot ve üstüne beyaz bir body giydiğimi hayal ediyorum. Göbek sıfırlanmış şekilde :)
ne güzel yazmışsınGöz yaşlarınla birlikte içindeki sıkıntılarda aksın gitsin inşallah.
Değişim her zaman iyidir. Değişimlerin hayatımızdaki yeni kapıların açılmasına vesile olduğuna inanıyorum. Yeni ev, yeni komşular, yeni bir sokak, yeni bir rota,,, şuan bilmesende hepsi sana farklı farklı şanslar getirecek. Eminim buna bekle ve gör canım.
tamam canım,zaten 2 kişisiniz eşyanız da azdı sizinBenim pek birşey farketmiyor Canım 75 metrekareden 55 metrekare eve gidiyorum akşam olsun eve gideceğiz burada metre var ölçerim
her halükarda bakıyorlar değil miBu kilolu halime daha tuhaf bakıyor insanlar :)
Leblebi yerkende baksınlar tuhaf tuhaf razıyım :)
ne yaptık ki canımSagol canım içimi rahatlattın zaten dünden bu yana Sağolsun @puantiyeli_kelebek vefitblack çok yardımları oldu artık hayırlısı
valla aynı şehirde değiliz diye çok üzülüyorumSakın sen bu hafta yazılmaya bak salona ah aynı şehirde olsak var ya dehşet yaparım seni de sorma farklı yerlerdeyiz
Türkçe evet bilen çıktı birde eşim arkadaşı rehberin eşi çıktı çok kötü rezilaman yapma miyav,ne söylüyorsun acaba sen
ya türkçe bilen biri çıkarsa içlerinden
ah canım şimdi hatırladım tamam.Spor yapamıyorum. Daha doğrusu 2 yıl boyunca spor değil hareket bile pek fazla yapamadım. Şimdi yeniden başlamama doktor izin verdi.
Ancak hafif tempoda yürüyüşle başla dedi.
Hedefim hergün 1 saat hafif tempoda yürüyüş sonra zaman içinde artıracağım.
Tam başladım bileğimi burktumgeçen hafta neredeyse hiç yürüyemedim. Şimdi bandajlı dolanıyorum. Bilek iyileşince yürümelere başlayacağım:)
Sagol canım sende kekine güvenip devamlı yemesen diyorum bilmem anlatabildim
Çok gülme şekerim bu hafta hedefimde @mavijiklet ve
canım mükemmelsin,bu kiloda -700 harika bir şeyGünaydıııınAayyu şimdiden kaç sayfa olmuş geceden beri kahvaltı ediyim okuyucam
Geçen Hafta: 63.5
Bu Hafta: 62.8
Fark: -700 gr
Aslında pazartesi daha da - görmüştüm ama dün azıcık kaçırdım olsun bu da güzel
Emin misin bana taşınmakta askeri gibi erkenden kalkarsın en son eşimin kuzeni geldi şımarık ailesi Ada'm olsun diye gönderdi 15 gün içinde arkasına bile bakmadan kaçtıne yaptık ki canım
valla aynı şehirde değiliz diye çok üzülüyorumseninle spor yaparken kaslı maslı mis gibi bir hatun olurdum.kilo verene kadar size mi taşınsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?