Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bazen birbirimize de zayıflayınca giyebileceğimiz kıyafet önerilerinde bulunalım , motive ederiz birbirimizi :)

Çok basit gelebilir ama ben zayıflayınca buz mavisi bir kot ve üstüne beyaz bir body giydiğimi hayal ediyorum. Göbek sıfırlanmış şekilde :)

of of of özellikle erkek çocukları hiç dayanamıyor tabii anneye laf söylenmesine,kıyamam. kilolu anne olmak cidden çok zor,birçok açıdan.o yüzden fit anne olmak en güzel hedef

Şuna bak burada bir söz vardır ummadığın taş baş yararmış kız beni şok ettin sen ne fenasın yedin kısırları ama helal olsun @mavijiklet görde ibret al
didem'in çok sağlıklı yemediği zamanlar oldu ama fark ettim ki az yedi,o yüzden canım.miktar da önemli
ayrıca @mavijiklet bundan sonra etiket manyağı olacaksın gibi geliyor,eyvah

Evet doğru o bugün hastaneye gidecekti ben unutmuşum

Huzur ve sağlık olsun balım akşam toplamaya başlarız artık sayılı gün hemen gelir doğru değil mi

Hayallerimiz aynı altına beyaz spor ayakkabı düşünüyorum bende

ne güzel yazmışsın
Benim pek birşey farketmiyor Canım 75 metrekareden 55 metrekare eve gidiyorum akşam olsun eve gideceğiz burada metre var ölçerim
tamam canım,zaten 2 kişisiniz eşyanız da azdı sizin
Bu kilolu halime daha tuhaf bakıyor insanlar :)
Leblebi yerkende baksınlar tuhaf tuhaf razıyım :)
her halükarda bakıyorlar değil mi ama bende artık bağışıklık oldu sallamıyorum,hıh kiloluysan ve dışarıda yiyorsan hele of ki ne of.daha çok bakıyorlar,sanki kiloluyuz diye sürekli aç gezmemiz gerekiyor

Sagol canım içimi rahatlattın zaten dünden bu yana Sağolsun @puantiyeli_kelebek ve fitblack çok yardımları oldu artık hayırlısı
ne yaptık ki canım
Sakın sen bu hafta yazılmaya bak salona ah aynı şehirde olsak var ya dehşet yaparım seni de sorma farklı yerlerdeyiz
valla aynı şehirde değiliz diye çok üzülüyorum seninle spor yaparken kaslı maslı mis gibi bir hatun olurdum.kilo verene kadar size mi taşınsam

aman yapma miyav,ne söylüyorsun acaba sen
ya türkçe bilen biri çıkarsa içlerinden
Türkçe evet bilen çıktı birde eşim arkadaşı rehberin eşi çıktı çok kötü rezil oldum ama halen daha devam ediyorum özellikle Çinliler ile tek kelime ögrendim oda merhaba gerisi yok anam birde onlar İngilizce bilmiyorlar deliriyorum bir görsen bende Türkçe konuşuyorum

ah canım şimdi hatırladım tamam.
bak inan benim kadar hareketsiz birini daha önce görmemişsindir hayatında,ben ilk 15 dk ile başladım yürümeye.birden 1 saatle başlama.ilk gün 15 dk yap ve her gün 5 dk arttır.1 saate ulaşınca da bir süre böyle devam et,1 saat az bir yürüme değil sonra daha da arttırsın kilo verince,dizlerine çok yük binmesin şimdi

canım mükemmelsin,bu kiloda -700 harika bir şey inşallah senin kilolara inince benim de böyle çat çat gider

ne yaptık ki canım

valla aynı şehirde değiliz diye çok üzülüyorum seninle spor yaparken kaslı maslı mis gibi bir hatun olurdum.kilo verene kadar size mi taşınsam
Emin misin bana taşınmakta askeri gibi erkenden kalkarsın en son eşimin kuzeni geldi şımarık ailesi Ada'm olsun diye gönderdi 15 gün içinde arkasına bile bakmadan kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…