Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

ben de basensiz bir şekilde yüksek bel skinny jean ile daracık uzun kollu bluz giymek istiyorum

ingilizce bilmiyorlarsa onların sorunu canım sen haklısın,yardır gitsin

Millet cocugunu adam olsun diye sana mi yolluyor miyav?
Acı ama gercek bundan önceki dükkanımı devrettim orada cafede vardı ama anlatsam çok şımarık canım ya hakediyordu ailesi çok memnun kaldı tebrik telefonları aldım rabbim düşman başına vermesin ailesini beğenmiyor kimseyi beğenmiyor hiç sevmem çalışan işçileri küçümsüyor öyle bir ders verdim ki aklın durur

Öyle deneyeyim. 15 dk ile :)

Yaramaz mı Can'ım ya birde o şimdi genç Ceylan gibi seke seke geziyordur bende böyle gezsem be yağ kalır nede göbek koza16 değil mi cimcime

Sen verirsinde kendimden emin degilim..Ben olsam kilo alir dönerim

E iyi valla ders aldiysa benim de tanıdığım aile terbiyesinden yoksun insanlar var keske zamanında sana gonderselermis:))

Sen olursun fıstık bu konuda tereddüt etmene gerek yok bana hiç sorma ben yazmasam olur mu hayal kırıklığı olur bende

Insallah canım haftada ortalama 1.2 gitse harika olur aslinda.. gerci hic birsey almayacagim ama önceki kiyafetlerim olsun istiyorum sadece onlarında tadini cikarip eskitip kesicem kimseye vermeyi de dusunmuyorum. Yok edicem onları
Sende verirsin kuzum 71 diyelim fazlasi olursa da kabulumuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…