ben de basensiz bir şekilde yüksek bel skinny jean ile daracık uzun kollu bluz giymek istiyorumBazen birbirimize de zayıflayınca giyebileceğimiz kıyafet önerilerinde bulunalım , motive ederiz birbirimizi :)
Çok basit gelebilir ama ben zayıflayınca buz mavisi bir kot ve üstüne beyaz bir body giydiğimi hayal ediyorum. Göbek sıfırlanmış şekilde :)
Emin misin bana taşınmakta askeri gibi erkenden kalkarsın en son eşimin kuzeni geldi şımarık ailesi Ada'm olsun diye gönderdi 15 gün içinde arkasına bile bakmadan kaçtı
ben de unutmamBen dedim zaten @mavijiklet seni etiket manyağı yapıcam diye sende az cavır değilsin bakıyorum dafitblack
çok çabuk geçiyor çook,bak görürsün dün gibiydi diye konuşacağız seninleHuzur ve sağlık olsun balım akşam toplamaya başlarız artık sayılı gün hemen gelir doğru değil mi
Yaramaz mı Can'ım ya birde o şimdi genç Ceylan gibi seke seke geziyordur bende böyle gezsem be yağ kalır nede göbek
Ben hala altına hangi ayakkabıyı giysem diye bakınıyorum :)Hayallerimiz aynı altına beyaz spor ayakkabı düşünüyorum bende
ingilizce bilmiyorlarsa onların sorunu canımTürkçe evet bilen çıktı birde eşim arkadaşı rehberin eşi çıktı çok kötü reziloldum ama halen daha devam ediyorum özellikle Çinliler ile tek kelime ögrendim oda merhaba gerisi yok anam birde onlar İngilizce bilmiyorlar deliriyorum bir görsen bende Türkçe konuşuyorum
valla kızlar size teşekkür ediyorum,şimşekleri üstümden aldınızÇok gülme şekerim bu hafta hedefimde @mavijiklet ve @didemdefne var unutma ok sanada dönebilirim heran hazırlıklı ol
Acı ama gercek bundan önceki dükkanımı devrettim orada cafede vardı ama anlatsam çok şımarık canım ya hakediyordu ailesi çok memnun kaldı tebrik telefonları aldımMillet cocugunu adam olsun diye sana mi yolluyor miyav?
ah canım şimdi hatırladım tamam.
bak inan benim kadar hareketsiz birini daha önce görmemişsindir hayatında,ben ilk 15 dk ile başladım yürümeye.birden 1 saatle başlama.ilk gün 15 dk yap ve her gün 5 dk arttır.1 saate ulaşınca da bir süre böyle devam et,1 saat az bir yürüme değilsonra daha da arttırsın kilo verince,dizlerine çok yük binmesin şimdi
Eminim zevkli bir ayakkabı bulursun canımBen hala altına hangi ayakkabıyı giysem diye bakınıyorum :)
Tabi daha koca bir sene var :)
Sen olursun fıstık bu konuda tereddüt etmene gerek yok bana hiç sorma ben yazmasam olur mu hayal kırıklığı olur bendeKızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
valla kızlar size teşekkür ediyorum,şimşekleri üstümden aldınızbu hafta rahatım sanki
Yaramaz mı Can'ım ya birde o şimdi genç Ceylan gibi seke seke geziyordur bende böyle gezsem be yağ kalır nede göbekkoza16 değil mi cimcime
Acı ama gercek bundan önceki dükkanımı devrettim orada cafede vardı ama anlatsam çok şımarık canım ya hakediyordu ailesi çok memnun kaldı tebrik telefonları aldımrabbim düşman başına vermesin ailesini beğenmiyor kimseyi beğenmiyor hiç sevmem çalışan işçileri küçümsüyor öyle bir ders verdim ki aklın durur
Benim hedefim 85 olmak :)Kızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
Eminim zevkli bir ayakkabı bulursun canım
Sen olursun fıstık bu konuda tereddüt etmene gerek yok bana hiç sorma ben yazmasam olur mu hayal kırıklığı olur bende
Benim hedefim 85 olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?