Kim ben mi veririm Can'ım 2 ileri 1 geri mehteran takımı gibi gitip geliyorumSen verirsinde kendimden emin degilim..Ben olsam kilo alir dönerim
E iyi valla ders aldiysa benim de tanıdığım aile terbiyesinden yoksun insanlar var keske zamanında sana gonderselermis:))
Teşekkür ederim @puantiyeli_kelebekKatilabilirsin canim hosgeldin aramizdan ayrılan oldu o yuzden ekleyebildim bana ozelden boy kilo yas ve hedef bilgilerini yazar misin
Tesekkur edrim canim
Gecelerin kızıyım gelirim dermişim
Oyy anladım hem iş hem mesafeler zor oluyodur tabiiiBenim babam tarafım Konya'da anne tarafım yurtdışında ailem var cevresi sma hepsi akşam saat 9 yatağa kon şeklinde babam 75 yaşında düşün annemde 60 yaşında malum eşimin ailesi şehirdışında bizim cevremizde turizm olduğu için sabah saat 6 akşam 10 da bitiyor tatilde yok o yüzden ama normal insanlar gibi gezmeyi çok ama çok özledimboşver gez okullar açılınca ders çalışmaktan fırsatın olmaz
Olsun canım sen direnci de en az hasarla atlıcaksın eminimGeçen hafta:74.20 bu hafta yine aynı sabit @puantiyeli_kelebek canım bak gördün mü
Konu cok guzeldi koza'm yetisemedin bak gelsen muhabbeti nasilda koyulturduk hem yesil cayimizi icerdik beraber
Aynen ararsın canım fırsatın varken gez boşverOyy anladım hem iş hem mesafeler zor oluyodur tabiiiKendi dükkanınız olunca mecbur kaytarma fırsatı da olmuyor Bakma ben geziyorum ama daha hep ailemle olduğum için ilerde arıycam bu günleri üni hayatı iş hayatı derken
İnşallah CimcimemOlsun canım sen direnci de en az hasarla atlıcaksın eminim
Yook kuzu bu bir nevi adak gibi benim en sevdiğim tatlı baklavadır hep birlikte yiyicezahaha ne güzel sen zayıfla evdekileri şişmanlatşaka şaka süpersin bitanem,bizde de tam tersi ben zayıflayınca evdekiler bana bir şey alacak,ama yiyecek değil tabii
Hem erkek hem herbalife satıyorsunuz neden yalan söylediniz Çetin bey bu numaralar bayatladı birde hesabınıza mide operasyonu geçirmiş insanların fotosunu koymuşsunuz insanı böyle yakalarlar @puantiyeli_kelebek @ckkklubunde herbalife satıcısıNe kadar yazık başka birşey söylemiyorum.
Muhteşemsiiin canııım 95 gelmiiiş ne güzelGunaydin canlar bol eksi bildirimli bir gun diliyorum hepimize
Geçen hafta 97
Bu hafta. 95.9
Fark. 1.1kg
Süpersin bitanem 69'a ne kadar az kaldıı
Süpersin canım
Tebrikler canımTartıldım :) Her sabah ilk iş tartılıyorum, aç karnına
Bu sabah kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 88.500
bu hafta: 88.200
fark: 300 gr
Ancak dün 89.1 'dim. O yüzden kafam çok karışık. Evdekilerde her sabah tartılıyorlar onaların kiloları aynı çıktı demekki tartı bozuk değil ama ben nasıl böyle oldum anlamadım.
Vuhuuuuu süpersiiinGeçen hafta 69dum bu hafta 67.2 fark - 1.8
Kuzum anne olan fistiklara sormak lazim yanlis bilgi vermeyeyim ben simdiSağol canım emziriyorum detoks sütümü azaltmaz mı
Sagol kuzum ya kilo verdikçe insan heyecan yapıyorçok güzel motive olmuşsundur canım,artık başladı ya devamı gelir,kim tutar seni
INSALLAH kuzum hep beraberTebrikler canım
Kilolar böyle sağlıkla sürekli azalsın inşallah
_Masalim_ kız nerdesin saklanma çık ortaya asıl Bombayı sen patlatacaksın biliyorum hadi patlat şu Bombayı
Uyanamadım valla uyumuşumGünaydın Prenses hanım gece 2 ye kadar takılırsan böyle geç kalırsın ayrıca tebrikler güzel rakam
Teşekkürler tatlımTebrikler canım
Sağol bitaneemcanım mükemmelsin,bu kiloda -700 harika bir şeyinşallah senin kilolara inince benim de böyle çat çat gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?