Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Sen verirsinde kendimden emin degilim..Ben olsam kilo alir dönerim

E iyi valla ders aldiysa benim de tanıdığım aile terbiyesinden yoksun insanlar var keske zamanında sana gonderselermis:))
Kim ben mi veririm Can'ım 2 ileri 1 geri mehteran takımı gibi gitip geliyorum gözünde çok büyütme beni sen daha iyi verirsin ben buna inanıyorum keşke bana gelselermiş Ada'm ederdim onları

Oyy anladım hem iş hem mesafeler zor oluyodur tabiii Kendi dükkanınız olunca mecbur kaytarma fırsatı da olmuyor Bakma ben geziyorum ama daha hep ailemle olduğum için ilerde arıycam bu günleri üni hayatı iş hayatı derken

Aynen ararsın canım fırsatın varken gez boşver

ahaha ne güzel sen zayıfla evdekileri şişmanlat şaka şaka süpersin bitanem,bizde de tam tersi ben zayıflayınca evdekiler bana bir şey alacak,ama yiyecek değil tabii
Yook kuzu bu bir nevi adak gibi benim en sevdiğim tatlı baklavadır hep birlikte yiyicez Ayyy ben de alıcam yinee okullar başlamadan da ama o kadar güzel bir his ki bol gelip başka almak

Gunaydin canlar bol eksi bildirimli bir gun diliyorum hepimize

Geçen hafta 97
Bu hafta. 95.9
Fark. 1.1kg
Muhteşemsiiin canııım 95 gelmiiiş ne güzel
-kilo bildirimi- @puantiyeli_kelebek
geçen hafta: 74.100
bu hafta: 73.300
fark: 800 gr
Süpersin bitanem 69'a ne kadar az kaldıı
Geçen hafta:80.7
Güncel:79.6
Fark:1100gram
@puantiyeli_kelebek
Süpersin canım
Tebrikler canım
Geçen hafta 69dum bu hafta 67.2 fark - 1.8
Vuhuuuuu süpersiiin

Sağol canım emziriyorum detoks sütümü azaltmaz mı
Kuzum anne olan fistiklara sormak lazim yanlis bilgi vermeyeyim ben simdi
çok güzel motive olmuşsundur canım,artık başladı ya devamı gelir,kim tutar seni
Sagol kuzum ya kilo verdikçe insan heyecan yapıyor
Tebrikler canım

Kilolar böyle sağlıkla sürekli azalsın inşallah
INSALLAH kuzum hep beraber
_Masalim_ kız nerdesin saklanma çık ortaya asıl Bombayı sen patlatacaksın biliyorumhadi patlat şu Bombayı

Kuzum hastaneydimmm ya sonra esim öğlen yemek icin eve geldi gelemedimmm kuzum

Ben dun tartildum diye bugun tartilmadim kuzum

Cok sekersin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…