Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

koza16 ne oldu cicim okuyamadın mı zor mu geldi sayfalar kızlar bol bol yazın okuyamasın bu cimcime fellek fellek gezmeyi iyi biliyor ama gıcık olsun uyuz olsun
Kahvaltıdaaan anca kalktııım da yazdııım Bugün evdeyim ama annemler gitti gezmeye dediim ben yorulduum spor yapıp kitap okuyucam Evde kaldım

oooo canım maşallah aramızda en çok sen verdin galiba tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim canim
keci boynuzunu nasıl ögutucem robotta mi çekim.
kaymak da sağlıklı sayılır mi şu sütü pişirdikden sonra olan zaten tereyağı ondan yapılıyor yiyim mi onu az önce süt pişirdim masa da bana bakiyo
Tebrikler canım

Yuppi gaza geldim haftaya da ben birinci olucam gardinizi alın
didem'in çok sağlıklı yemediği zamanlar oldu ama fark ettim ki az yedi,o yüzden canım.miktar da önemli
ayrıca @mavijiklet bundan sonra etiket manyağı olacaksın gibi geliyor,eyvah
bu hafta daha sağlık beslencem dah çok verecem...

Çok gülme şekerim bu hafta hedefimde @mavijiklet ve didemdefne var unutma ok sanada dönebilirim heran hazırlıklı ol
Ben senden korkuyorum Miyav_su beni rakip alma ben senden tarafim
Millet cocugunu adam olsun diye sana mi yolluyor miyav?
korktugumuz kadar var
Kızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
Bence olursun çünkü bende 60 olcam 7 kilom var verilecek 5 hafta var 5 kiloyu kesin verelim azim ve direnç

Ayyyyy bu herbrlfeciler ne yaaa manyak gibi dadaniyolar nasil bir satis psikolojisi
Ay birde demez mi söz paylaşıyorum kilo vermede yardımcı olurum diye bizde salağız birde profil resmini araba yapmış iyice aptal sandı beni inat etti Çetin adlı arkadaş @ckkklubunde herbalife satıyor üstüne mide operasyonu geçirmiş insanların fotısunu paylaşıyor benim yengem bunlar yüzünden vefat etti

Erkekmiymisssss anaammmmmmmmm

Geçmiş olsun birtanem bir sorun yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…