Buraya erkek dadanmış ava çıktım başka var mı diye birde herbalife satıyor üstüne @ckkklubundeNapiyosunux kizlaaaaarrrrr
Kahvaltıdaaan anca kalktııım da yazdııımkoza16 ne oldu cicim okuyamadın mı zor mu geldi sayfalar kızlar bol bol yazın okuyamasın bu cimcime fellek fellek gezmeyi iyi biliyor ama gıcık olsun uyuz olsun
Evet canım dün evimi sattım bugün başka bir ev kiralıyorum nasipse artık Oray'a gitmeyi planlıyorumMiyav_su cnm sen baska yeremi tasincaksin gecen sorcaktm unuttum
Ayyyyy bu herbrlfeciler ne yaaa manyak gibi dadaniyolarBuraya erkek dadanmış ava çıktım başka var mı diye birde herbalife satıyor üstüne @ckkklubundebirde bana iftira demesin mi
Teşekkürler canım beniim
@puantiyeli_kelebek kuzum dun tartildigim.icin bugun tartilmadim acelemde vardi dun tarti sonucum kuzum 86.9 haftaya 85 olursam.ne mutlu bana
Niye sattiniz cnm ozel deglse yeni almak icjnmi evimi sevmiodnEvet canım dün evimi sattım bugün başka bir ev kiralıyorum nasipse artık Oray'a gitmeyi planlıyorum
Hap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH_Masalim_ geçmiş olsun tatlım doktor ne dedi
Teşekkür ederim canimoooo canım maşallah aramızda en çok sen verdin galiba tebrik ediyorum seni
keci boynuzunu nasıl ögutucem robotta mi çekim.Yağ sağlıklı tabiki tereyağı,iç yağ,kuyruk yağı ve zeytinyağı digerleri özellikle margarinden uzak dur şeker zaten başlı başına zararlı kek yapacaksan keçi boynuzunu öğüterek yapabilirsin hem daha sağlıklı birde öyle dene
Tebrikler canımGünaydıııınAayyu şimdiden kaç sayfa olmuş geceden beri kahvaltı ediyim okuyucam
Geçen Hafta: 63.5
Bu Hafta: 62.8
Fark: -700 gr
Aslında pazartesi daha da - görmüştüm ama dün azıcık kaçırdım olsun bu da güzel
YuppiCanim seda galiba bugun ozel hastaneden de sonuçlarını almaya gitti. Birde orda kan aldirdim demisti ya ondandir
Onemli degil kuzum birkac gunde birkac mesaja cevap alamayinca ustume alinmaya başladım. Bu arada tebrikler bu haftanin birincisi sensin devami da olur inşallah
bu hafta daha sağlık beslencem dah çok verecem...didem'in çok sağlıklı yemediği zamanlar oldu ama fark ettim ki az yedi,o yüzden canım.miktar da önemli
ayrıca @mavijiklet bundan sonra etiket manyağı olacaksın gibi geliyor,eyvah
Ben senden korkuyorumÇok gülme şekerim bu hafta hedefimde @mavijiklet vedidemdefne var unutma ok sanada dönebilirim heran hazırlıklı ol
korktugumuz kadar varMillet cocugunu adam olsun diye sana mi yolluyor miyav?
Bence olursun çünkü bende 60 olcam 7 kilom var verilecek 5 hafta var 5 kiloyu kesin verelim azim ve dirençKızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
Yaramaz mı Can'ım ya birde o şimdi genç Ceylan gibi seke seke geziyordur bende böyle gezsem be yağ kalır nede göbekkoza16 değil mi cimcime
Ay birde demez mi söz paylaşıyorum kilo vermede yardımcı olurum diye bizde salağız birde profil resmini araba yapmış iyice aptal sandı beni inat etti Çetin adlı arkadaş @ckkklubunde herbalife satıyor üstüne mide operasyonu geçirmiş insanların fotısunu paylaşıyor benim yengem bunlar yüzünden vefat ettiAyyyyy bu herbrlfeciler ne yaaa manyak gibi dadaniyolarnasil bir satis psikolojisi
Olursuun bence canım hatta daha da aşağısı bile olursun 8'ler gelirKızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
Erkekmiymisssss anaammmmmmmmmAy birde demez mi söz paylaşıyorum kilo vermede yardımcı olurum diye bizde salağız birde profil resmini araba yapmış iyice aptal sandı beni inat etti Çetin adlı arkadaş @ckkklubunde herbalife satıyor üstüne mide operasyonu geçirmiş insanların fotısunu paylaşıyor benim yengem bunlar yüzünden vefat etti
Hayret sen evde kalır mıydın cimcime yazılanları okuyabildin mi eminim gözlerin şaşı olmuşturKahvaltıdaaan anca kalktııım da yazdııımBugün evdeyim ama annemler gitti gezmeye dediim ben yorulduum spor yapıp kitap okuyucam Evde kaldım
Adı Çetin soyadı çok komik krize girdim ay söylemiyeceğim benim acar bir dedektif olduğumu bilmiyor @ckkklubundeErkekmiymisssss anaammmmmmmmm
Geçmiş olsun birtanem bir sorun yoktur umarımKuzum anne olan fistiklara sormak lazim yanlis bilgi vermeyeyim ben simdi
Sagol kuzum ya kilo verdikçe insan heyecan yapıyor
INSALLAH kuzum hep beraber
Kuzum hastaneydimmm ya sonra esim öğlen yemek icin eve geldi gelemedimmm kuzum
Ben dun tartildum diye bugun tartilmadim kuzum
Cok sekersin yaa
Yok canım o hormonlu olan benimBiraz hormonlu bir ceylanım heralde
Kizzz allah seniAdı Çetin soyadı çok komik krize girdim ay söylemiyeceğim benim acar bir dedektif olduğumu bilmiyor @ckkklubunde
Daha kolay kilo verirsin kuzum degerlerin normale döndüğündeHap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?