Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Hayret sen evde kalır mıydın cimcime yazılanları okuyabildin mi eminim gözlerin şaşı olmuştur
Çok konuşmuşsunuuuz valla insan biraz sonradan okuyucakları düşünür Yook ya ben alışkınım watshapp gruplarında 1000 mesaj okuduğum zamanlar vardı bilgisayardan sorun olmuyo

Niye sattiniz cnm ozel deglse yeni almak icjnmi evimi sevmiodn
Canım kışın anlatmıştım çek senet ödemesi yüzünden malesef turizm bitti can çekişiyor mecburen satışını yaptım işte çok etkiledi canım ben evimi seviyordum apartmandaki insanları sevmiyordum belki böylesi daha hayırlıdır

Hap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH
Bekliyecem o tempoyu fıstığım yanlız ben senden bekliyordum Bombay'ı asıl Bombay'ı didemdefne patlattı resmen ters köşe yaptı

merhaba bende katılmak istiyorum aranıza alır mısınız? 9 aylık kızım var artık emmeyi günde 2 öğüne düşürdü sütüm fln çok az. en son 65tim ama tartıya bile çıkmıyorum hedefim 55 kg . 25 ağustosta tatile gideceğiz o zaman kadar ne verirsem o kar diye düşünüyorum. sabah dikkat etmeye başladım. eğer aranıza alırsanız eve gidince tartılıp gün içindeki beslenmemi yazayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…