Çok konuşmuşsunuuuz valla insan biraz sonradan okuyucakları düşünürHayret sen evde kalır mıydın cimcime yazılanları okuyabildin mi eminim gözlerin şaşı olmuştur
INŞALLAH kuzum.cok sagol sende harika kilo vermissin ya 1.8 tebrik ederimmmmDaha kolay kilo verirsin kuzum degerlerin normale döndüğünde
Görmesek inanıcaaz fıstık gibisin senYok canım o hormonlu olan benimkimselere bırakmam
Canım kışın anlatmıştım çek senet ödemesi yüzünden malesef turizm bitti can çekişiyor mecburen satışını yaptım işte çok etkiledi canım ben evimi seviyordum apartmandaki insanları sevmiyordum belki böylesi daha hayırlıdırNiye sattiniz cnm ozel deglse yeni almak icjnmi evimi sevmiodn
Fistigim tebrik ederimmmmmÇok konuşmuşsunuuuz valla insan biraz sonradan okuyucakları düşünürYook ya ben alışkınım watshapp gruplarında 1000 mesaj okuduğum zamanlar vardı bilgisayardan sorun olmuyo
Bekliyecem o tempoyu fıstığım yanlız ben senden bekliyordum Bombay'ı asıl Bombay'ıHap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH
Teşekkür ederiim canıımFistigim tebrik ederimmmmm
Minik papatyamTeşekkür ederiim canıımSen zaten muhteşemsin dünkü sonuç muhteşemdi
Ay inanmamBen fasulye temizliyorum yemek yapicam
Kuzumm yaaa bende dun patlattim ya onu kaabul edermisin minik kelebegim oluy muBekliyecem o tempoyu fıstığım yanlız ben senden bekliyordum Bombay'ı asıl Bombay'ıdidemdefne patlattı resmen ters köşe yaptı
İp dedin ya çişim geliyor psikolojik olarak etkileniyorumHadiii ben gidip pilates yapıcam sonra da ip atlıycamGelirim sonra
Oluyor bugünde verirsin diye tahmin ettimKuzumm yaaa bende dun patlattim ya onu kaabul edermisin minik kelebegim oluy mu
Diyorsun ki antremanlıyım öyle olsunÇok konuşmuşsunuuuz valla insan biraz sonradan okuyucakları düşünürYook ya ben alışkınım watshapp gruplarında 1000 mesaj okuduğum zamanlar vardı bilgisayardan sorun olmuyo
Kuzum keske tartilsaydimm kuzum.haftaya soz patlatcammm senin icinnn kelebegim benimOluyor bugünde verirsin diyetahmin ettim süpersin devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?