İlk patlatacak olan listem @puantiyeli_kelebek ,Kuzum keske tartilsaydimm kuzum.haftaya soz patlatcammm senin icinnn kelebegim benim
@puantiyeli_kelebek canım alımlar bitti değil mimerhaba bende katılmak istiyorum aranıza alır mısınız? 9 aylık kızım var artık emmeyi günde 2 öğüne düşürdü sütüm fln çok az. en son 65tim ama tartıya bile çıkmıyorumhedefim 55 kg . 25 ağustosta tatile gideceğiz o zaman kadar ne verirsem o kar diye düşünüyorum. sabah dikkat etmeye başladım. eğer aranıza alırsanız eve gidince tartılıp gün içindeki beslenmemi yazayım
Tüüh bu akşam yetişmeye çalışıcaam kuzum
Hem erkek hem herbalife satıyorsunuz neden yalan söylediniz Çetin bey bu numaralar bayatladı birde hesabınıza mide operasyonu geçirmiş insanların fotosunu koymuşsunuz insanı böyle yakalarlar @puantiyeli_kelebek @ckkklubunde herbalife satıcısı @Mune reklam amaçlı üyelik
@puantiyeli_kelebek kuzum dun tartildigim.icin bugun tartilmadim acelemde vardi dun tarti sonucum kuzum 86.9 haftaya 85 olursam.ne mutlu bana
Hap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH
Teşekkür ederim canim
keci boynuzunu nasıl ögutucem robotta mi çekim.
kaymak da sağlıklı sayılır mi şu sütü pişirdikden sonra olan zaten tereyağı ondan yapılıyor yiyim mi onu az önce süt pişirdim masa da bana bakiyo
Tebrikler canım
Yuppigaza geldim haftaya da ben birinci olucam gardinizi alın
bu hafta daha sağlık beslencem dah çok verecem...
Ben senden korkuyorumMiyav_su beni rakip alma ben senden tarafim
korktugumuz kadar var
Bence olursun çünkü bende 60 olcam 7 kilom var verilecek 5 hafta var 5 kiloyu kesin verelim azim ve direnç
Ay birde demez mi söz paylaşıyorum kilo vermede yardımcı olurum diye bizde salağız birde profil resmini araba yapmış iyice aptal sandı beni inat etti Çetin adlı arkadaş @ckkklubunde herbalife satıyor üstüne mide operasyonu geçirmiş insanların fotısunu paylaşıyor benim yengem bunlar yüzünden vefat etti
Olursuun bence canım hatta daha da aşağısı bile olursun 8'ler gelirBen de 57 olsam süper olur
Adı Çetin soyadı çok komik krize girdim ay söylemiyeceğim benim acar bir dedektif olduğumu bilmiyor @ckkklubunde
Ben fasulye temizliyorum yemek yapicam
merhaba bende katılmak istiyorum aranıza alır mısınız? 9 aylık kızım var artık emmeyi günde 2 öğüne düşürdü sütüm fln çok az. en son 65tim ama tartıya bile çıkmıyorumhedefim 55 kg . 25 ağustosta tatile gideceğiz o zaman kadar ne verirsem o kar diye düşünüyorum. sabah dikkat etmeye başladım. eğer aranıza alırsanız eve gidince tartılıp gün içindeki beslenmemi yazayım
İlk patlatacak olan listem @puantiyeli_kelebek ,didemdefne ,sen, @blackswannina94 ve Vilma 37 gözlerim sizin üzerinizde ona göre kızlar
@ckkklubunde Çetin kardeş hadi bir iki söz söylede oturduğum yerden 1-2 kg vereyim olmaz mı neden instgram çağırıyorsun ki burada çoğu kişinin hesabı yok hayra girersin olmaz mı
@puantiyeli_kelebek 5 sene oldu Canım o ilaçlar onu önce zayıflattı daha doğrusu vücudundan su gitti zayıfladı sandı sonra birden 140 kg oldu evden dışarıya çıkamadı önce böbreklerine sonra kalbine vurup kriz geçirdi vefat etti o yüzden hangi marka olursa olsun zayıflama ilaçlarına karşı bir nefretim var @ckkklubunde uyardığım halde inkar etti sayfadan çıkmadı bende onu bu şekilde ifşa etmek zorunda kaldım birde kullandığı fotolar mide operasyonu geçirmiş insanların fotısu insanları salak yerine koyuyorlar. Ve hesabını kapatıncaya kadar uğraşırım
Amin canım sağol o yüzden nefret ediyorum bu ilaçlardan en son arkadasım kullandı 5 kg verdi 10 kg aldı çok uyardım şimdi pişman vücudunun dengesi bozulduAllah sabirlar versin canim cok uzuldum yaa rahmetlinin iki eli o urunleri satanlarin yakasinda olacak ahirette.. umut tacirleri iste insanlarin zayif noktalarını kullaniyorlar
Şimdi kilo gidiyor ya canım duraklama dönemine erteledi. .Teşekkürler darısı topigimizde ki herkeseINŞALLAH kuzum.cok sagol sende harika kilo vermissin ya 1.8 tebrik ederimmmm
Atak yapıcakmisin canim
Yok canım ya benim en büyük sporum iki yaramaz kızım sabahtan beri hiç oturmadim spora daha vakit bulamadım yemekden sonra yaparım yada kızlar uyuyuncaAy inanmamlütfen doğruyu söyle çaktırmadan spor yapıyorsun değil mi artık sana kuşku ile yaklaşacağım ben
Hadi ya doktordami dukan yapiyomusBekliyorum kuzucum
Hafiye gibi kadınsın valla:))
İnşallah canim ilaçlarla birlikte hizli kilo verme sürecinde başlayacak ama sen yinede haftada 1 kiloyu hedefle tatlim
Zaten onlardan baska birsey yemicem deseydin:)) onceki gun gittigim saglik ocaginda ki kadin dr da daha once dukan yapmis :)
Atak yapacakmissin canim dukana mi baslayacaksin ?
Insallah o istikrar sende var biraz azmetsen 2 kg da gider ama en sagliklisi tabiki haftada en fazla 1 - 1.2 kg
Başın sağolsun canım yeni mi oldu bu olay
Olursa baş göz üstüne tabi desene bayramda afet olacaksin yaparsın sen kuzum
Merak ettim neymis soyadı :)
Sağol kuzucum o kadar iyi degil ama hic yoktan iyidir kuzum Allah bugunumu aratmasin:))
Dun kendime yapmıştım bugunde evdekilere yapicam bende afiyet olsun canim
Insallah kuzum
Basiniz sagolsun kuzumAmin canım sağol o yüzden nefret ediyorum bu ilaçlardan en son arkadasım kullandı 5 kg verdi 10 kg aldı çok uyardım şimdi pişman vücudunun dengesi bozuldu
Nerden buldun kiz helal@ckkklubunde adı Çetin soyadı dırmıkçı herbalife satıcısı arkadaşlar
Basın sağolsun canım....@puantiyeli_kelebek 5 sene oldu Canım o ilaçlar onu önce zayıflattı daha doğrusu vücudundan su gitti zayıfladı sandı sonra birden 140 kg oldu evden dışarıya çıkamadı önce böbreklerine sonra kalbine vurup kriz geçirdi vefat etti o yüzden hangi marka olursa olsun zayıflama ilaçlarına karşı bir nefretim var @ckkklubunde uyardığım halde inkar etti sayfadan çıkmadı bende onu bu şekilde ifşa etmek zorunda kaldım birde kullandığı fotolar mide operasyonu geçirmiş insanların fotısu insanları salak yerine koyuyorlar. Ve hesabını kapatıncaya kadar uğraşırım
Şaka yapıyorum Canım buranın amacı zaten kilo vermek ve devamı gelsin biraz daha dikkat edersen süper olucak biliyor musunŞimdi kilo gidiyor ya canım duraklama dönemine erteledi. .Teşekkürler darısı topigimizde ki herkese
Yok canım ya benim en büyük sporum iki yaramaz kızım sabahtan beri hiç oturmadim spora daha vakit bulamadım yemekden sonra yaparım yada kızlar uyuyunca
Benden kaçar mı bir sürü hesabı var verirsem reklamı olur benimle inat etti bende mecbur bu yola başvurdum kendi kaşındıNerden buldun kiz helal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?