Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@puantiyeli_kelebek canım alımlar bitti değil mi

Tüüh bu akşam yetişmeye çalışıcaam kuzum

Bekliyorum kuzucum

Hafiye gibi kadınsın valla:))

@puantiyeli_kelebek kuzum dun tartildigim.icin bugun tartilmadim acelemde vardi dun tarti sonucum kuzum 86.9 haftaya 85 olursam.ne mutlu bana

İnşallah canim ilaçlarla birlikte hizli kilo verme sürecinde başlayacak ama sen yinede haftada 1 kiloyu hedefle tatlim

Hap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH

Zaten onlardan baska birsey yemicem deseydin:)) onceki gun gittigim saglik ocaginda ki kadin dr da daha once dukan yapmis :)

Atak yapacakmissin canim dukana mi baslayacaksin ?
Insallah o istikrar sende var biraz azmetsen 2 kg da gider ama en sagliklisi tabiki haftada en fazla 1 - 1.2 kg

Başın sağolsun canım yeni mi oldu bu olay
Olursuun bence canım hatta daha da aşağısı bile olursun 8'ler gelir Ben de 57 olsam süper olur

Olursa baş göz üstüne tabi desene bayramda afet olacaksin yaparsın sen kuzum
Adı Çetin soyadı çok komik krize girdim ay söylemiyeceğim benim acar bir dedektif olduğumu bilmiyor @ckkklubunde

Merak ettim neymis soyadı :)
@puantiyeli_kelebek kuzummm yine harika kilo vermissin tebrik ediyorum

Sağol kuzucum o kadar iyi degil ama hic yoktan iyidir kuzum Allah bugunumu aratmasin:))
Ben fasulye temizliyorum yemek yapicam

Dun kendime yapmıştım bugunde evdekilere yapicam bende afiyet olsun canim
@puantiyeli_kelebek

Canimmm benim 38 gune hedef belirliyorsak benim hedefim 80 iNSALLAH

Insallah kuzum

Merhaba canim malesef katilimci alamıyoruz artik liste dolu yinede diyete baslayip ağustosta tatile diledigin incelikte gidersin umarim
İlk patlatacak olan listem @puantiyeli_kelebek , didemdefne ,sen, @blackswannina94 ve Vilma 37 gözlerim sizin üzerinizde ona göre kızlar

Sorumluluk olur buda bana ben patlatamiyorum ama basamaklari teker teker çıkıyorum güzelim

@ckkklubunde Çetin kardeş hadi bir iki söz söylede oturduğum yerden 1-2 kg vereyim olmaz mı neden instgram çağırıyorsun ki burada çoğu kişinin hesabı yok hayra girersin olmaz mı

Kiz taktin adama birak gitsin ne cagiriyorsun

@puantiyeli_kelebek 5 sene oldu Canım o ilaçlar onu önce zayıflattı daha doğrusu vücudundan su gitti zayıfladı sandı sonra birden 140 kg oldu evden dışarıya çıkamadı önce böbreklerine sonra kalbine vurup kriz geçirdi vefat etti o yüzden hangi marka olursa olsun zayıflama ilaçlarına karşı bir nefretim var @ckkklubunde uyardığım halde inkar etti sayfadan çıkmadı bende onu bu şekilde ifşa etmek zorunda kaldım birde kullandığı fotolar mide operasyonu geçirmiş insanların fotısu insanları salak yerine koyuyorlar. Ve hesabını kapatıncaya kadar uğraşırım

Allah sabirlar versin canim cok uzuldum yaa rahmetlinin iki eli o urunleri satanlarin yakasinda olacak ahirette.. umut tacirleri iste insanlarin zayif noktalarını kullaniyorlar

Allah sabirlar versin canim cok uzuldum yaa rahmetlinin iki eli o urunleri satanlarin yakasinda olacak ahirette.. umut tacirleri iste insanlarin zayif noktalarını kullaniyorlar
Amin canım sağol o yüzden nefret ediyorum bu ilaçlardan en son arkadasım kullandı 5 kg verdi 10 kg aldı çok uyardım şimdi pişman vücudunun dengesi bozuldu

INŞALLAH kuzum.cok sagol sende harika kilo vermissin ya 1.8 tebrik ederimmmm

Atak yapıcakmisin canim
Şimdi kilo gidiyor ya canım duraklama dönemine erteledi. .Teşekkürler darısı topigimizde ki herkese

Ay inanmam lütfen doğruyu söyle çaktırmadan spor yapıyorsun değil miartık sana kuşku ile yaklaşacağım ben
Yok canım ya benim en büyük sporum iki yaramaz kızım sabahtan beri hiç oturmadim spora daha vakit bulamadım yemekden sonra yaparım yada kızlar uyuyunca

Hadi ya doktordami dukan yapiyomus

Aynen kuzum en cok ta dukanda balik.et tavuk var faydasi iyi olcak

Kuzum.daha ne olsun her hafta supersin

Basın sağolsun canım....

Şaka yapıyorum Canım buranın amacı zaten kilo vermek ve devamı gelsin biraz daha dikkat edersen süper olucak biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…