Helal sana kuzumBenden kaçar mı bir sürü hesabı var verirsem reklamı olur benimle inat etti bende mecbur bu yola başvurdum kendi kaşındı
Iyiyim tesekkurler. Sen nasilsinnnnn:)@ParteMoralll kuzum nasılsın
Yok yazmadı kayıplardacvp yazdimi kizzzz
Daha beni tanımadınız mı Canım bu huylarım çok pis yaHelal sana kuzum
Nerdenn salak yerine koyduYok yazmadı kayıplardainstgramdaki hesaplarından taciz etmeyi düşünüyorum bir daha yapmaz beni salak yerine koydu
Sabah bu yazdı dedim ki reklam yapma oda dediki işte ben söz paylaşıyorum size motive olur allahım yarrabim bende hergün söz okuyorum ama oturduğum yerden gitmezNerdenn salak yerine koydu
HHahahahahahaha hak etmissssssssSabah bu yazdı dedim ki reklam yapma oda dediki işte ben söz paylaşıyorum size motive olur allahım yarrabim bende hergün söz okuyorum ama oturduğum yerden gitmezbu kilolar birde instgram hesabı verdi sonra birden profil resmini araba yaptı o an beynimde şimşek Çaktı dedim bu hem ilaç satıcısı hemde erkek dur bunu ifşa edeyim bir yazdım bir sürü hesabı var herbalife üstüne Çetin dırmıkçı @ckkklubunde arkadaşın
Bir daha buralara uğramaz @puantiyeli_kelebek dediği gibi umut tacirleri bunlar yüzünden ölen insanlar ömür tarafda hesabını sorsunlarHHahahahahahaha hak etmissssssss
Aynen yaa insanlarin en zayif noktasi ne uzucuBir daha buralara uğramaz @puantiyeli_kelebek dediği gibi umut tacirleri bunlar yüzünden ölen insanlar ömür tarafda hesabını sorsunlar
Benim dayımın eşi bu ilaçlar yüzünden yaşamını yitirdi böyle duydukça deliriyorum gerçekten insanlarımız bilinçli olsun artık değil miAynen yaa insanlarin en zayif noktasi ne uzucu
Allah rahmet eylesn. Olen coktur cnm ya insallah herkes saglikla versin bunlardan medet ummasin.Benim dayımın eşi bu ilaçlar yüzünden yaşamını yitirdi böyle duydukça deliriyorum gerçekten insanlarımız bilinçli olsun artık değil mi
benım evde oyle oldu ne yazıkkı Allah tan balkonun bırını kapatmıslar oraya koydum ıvır zıvırımıcanım sığmayacak gibiyse alma,1 masa da yeter gerçi.elinle ölçü alıp hesaplarsan daha kolay olur.off büyük evden küçük eve geçmek valla dert,bizde neredeyse yarıyarıya bir eve geçtik. 135 m2 iken evimiz,şimdi 60m2
O çok faydalı Canım iyiki yapmışsınkızlar bem 5 gündür falan suyumu limonlu içiyorum belki onun faydası da vardır sizde deneyebilirsiniz petdeki yada Sürahi de ki suyunuzun içine limon dilimleyin
ben 75 olmak ıstıyorum bu hedefı tutturursam elbıse gıyıcem o gun :)Kızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
hosgeldın canımTesekkur edrim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?