Hadi İnşallah canımben 75 olmak ıstıyorum bu hedefı tutturursam elbıse gıyıcem o gun :)
gecmıs olsun kuzumHap kullancam kuzum aldim haplarimi. Et tavuk balik ye dedi degerlerim düşük haplari kullancam kuzum bakalim hayırlısıyla zayfladikca tempom articak INŞALLAH
Bugün maalesef yine geç uyandım
Ya ben birazdan gidicem 6 gibide evde olurum o zaman yazsam olur mu net paketimde bitti dün telden de yapamam
Başın sağolsun@puantiyeli_kelebek 5 sene oldu Canım o ilaçlar onu önce zayıflattı daha doğrusu vücudundan su gitti zayıfladı sandı sonra birden 140 kg oldu evden dışarıya çıkamadı önce böbreklerine sonra kalbine vurup kriz geçirdi vefat etti o yüzden hangi marka olursa olsun zayıflama ilaçlarına karşı bir nefretim var @ckkklubunde uyardığım halde inkar etti sayfadan çıkmadı bende onu bu şekilde ifşa etmek zorunda kaldım birde kullandığı fotolar mide operasyonu geçirmiş insanların fotısu insanları salak yerine koyuyorlar. Ve hesabını kapatıncaya kadar uğraşırım
Cok sukur canimIyiyim tesekkurler. Sen nasilsinnnnn:)
Teşekürler bitanemmmgecmıs olsun kuzum
Kuzum dukana baslamissin gibi menu cok guzelBugun menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Az peynir
Iki fume
Aksam
Tavuz gogsu firinda
Uc kasik yogurt
Uc yulafciklarim
Iki lt su
Evet cok ozledim mayistan beri cok ayri kaldik dukan amcamla:)Kuzum dukana baslamissin gibi menu cok guzel
Tam olarak ilk zamanki gibi olmasada beslenme seklini cok iyi bildigim icin o sekilde takilcam son on kgm zaten emzirdigim icn hala biraz daha dikkat edicem.Kuzum dukana baslamissin gibi menu cok guzel
İp dedin ya çişim geliyor psikolojik olarak etkileniyorum
Tüm grubu karşına aldın kızzİlk patlatacak olan listem @puantiyeli_kelebek ,@didemdefne ,sen, @blackswannina94 veVilma 37 gözlerim sizin üzerinizde ona göre kızlar
Yok canım baktırdım ben çok su İçiyorum dükkanda 4 lt geçiyor içtiğim su sanırım o yüzdenYaa neden öyle oluyo acaba bazı insanlarda idrar torbası aşağıdaymış senin de öyle olabilir mi acaba canım
Ayy cok yorgndn amaaaa iyi htirlattiniz kalkip ip atliyorm hemenYaa neden öyle oluyo acaba bazı insanlarda idrar torbası aşağıdaymış senin de öyle olabilir mi acaba canım
He biraz öyle olduTüm grubu karşına aldın kızz
Bence Kazen abi seni yanına alsın bak foyasını çıkardın hemen@ckkklubunde adı Çetin soyadı dırmıkçı herbalife satıcısı arkadaşlar
Gıcık parteAyy cok yorgndn amaaaa iyi htirlattiniz kalkip ip atliyorm hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?