Allah rahmey eylesin ... Çok üzüldüm@puantiyeli_kelebek 5 sene oldu Canım o ilaçlar onu önce zayıflattı daha doğrusu vücudundan su gitti zayıfladı sandı sonra birden 140 kg oldu evden dışarıya çıkamadı önce böbreklerine sonra kalbine vurup kriz geçirdi vefat etti o yüzden hangi marka olursa olsun zayıflama ilaçlarına karşı bir nefretim var @ckkklubunde uyardığım halde inkar etti sayfadan çıkmadı bende onu bu şekilde ifşa etmek zorunda kaldım birde kullandığı fotolar mide operasyonu geçirmiş insanların fotısu insanları salak yerine koyuyorlar. Ve hesabını kapatıncaya kadar uğraşırım
Yok ben böyle iyiyimBence Kazen abi seni yanına alsın bak foyasını çıkardın hemen
Afiyet olsun canımBugun menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Az peynir
Iki fume
Aksam
Tavuz gogsu firinda
Uc kasik yogurt
Uc yulafciklarim
Iki lt su
Sagol canımAllah rahmey eylesin ... Çok üzüldüm
Anladım canım iyi bari bir sorun yokmuşYok canım baktırdım ben çok su İçiyorum dükkanda 4 lt geçiyor içtiğim su sanırım o yüzden
Kapışmaa baya aksiyonlu olucak o zamanHe biraz öyle oldu
Kahvaltını beğenmedim tamamen boş gıdalar ve acıkma ihtimalin yüksek akşam menün ne pekiMenü bilddirimi:
sabah uyanınca form çaylardan içildi bir bardak
2 kaşık müsli (yoğurt+meyve)
bugun geç uyandığım için tek öğün yapıcam o yüzden spora gitmeden önce de bir kare fındıklı çikolata yicem (1 kare dediyse çikolatanın tamamı olan bir kare değil onun bir parçasıyanlış anlamanızı istemem)
Koş kooş atla hemen atlayınca da yaazzAyy cok yorgndn amaaaa iyi htirlattiniz kalkip ip atliyorm hemen
Çok iyi maşallahKoş kooş atla hemen atlayınca da yaazzBen atladım 300 tane
Hahahaah kiz nye oyle dion :)Gıcık parte
Sagoll miyavmmAfiyet olsun canım
ayyy bendee 300 kizim yuzunden kan ter icinde kaldmKoş kooş atla hemen atlayınca da yaazzBen atladım 300 tane
Anasının kızı kurtlu cimcimeHahahaah kiz nye oyle dion :)
Sagoll miyavmm
ayyy bendee 300 kizim yuzunden kan ter icinde kaldmonume atlio haha
Bikaç birşey derken lütfen açar mısınız yazdığınız bir kaç şeyi merak ettim de300ip atladimmm
60mekik cektim
Bi kac bisey yaptim
Yetti cok terledm hemen dusa
Emin misin bana taşınmakta askeri gibi erkenden kalkarsın en son eşimin kuzeni geldi şımarık ailesi Ada'm olsun diye gönderdi 15 gün içinde arkasına bile bakmadan kaçtı
Hahahahahaha kiz yuzumden ter akiodu puhahahaha hemen kostum dusa yan hareket bacak hareketi falan ufak tefek seyler cok degl ama olsun bukadr yapabldmBikaç birşey derken lütfen açar mısınız yazdığınız bir kaç şeyi merak ettim de
Dotunde gurt varAnasının kızı kurtlu cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?