- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Keske yirmi dk hc durmadan atlasak@ParteMoralll ve @koza16 ikili cadılar eve gidince bendeatlayacağım net rakam veremem ama görürsünüz siz gıcıklar
Az mı senin kurtlu ile çok bile yapmışsın maşallah sizeHahahahahaha kiz yuzumden ter akiodu puhahahaha hemen kostum dusa yan hareket bacak hareketi falan ufak tefek seyler cok degl ama olsun bukadr yapabldm
canım bence olursun,5-6 kilo var ve 1 aydan fazla süreKızlar kurban bayramina 38 gun var 90 kilo olur muyum acaba
Hadi hepimiz hedef belirleyelim kac olursunuz bayramda?
Keske yirmi dk hc durmadan atlasakne gozel olar heryerimiz hoppidi hoppidi
sen zayıfla gerekirse burada beraber seçerizBen hala altına hangi ayakkabıyı giysem diye bakınıyorum :)
Tabi daha koca bir sene var :)
Ayy sagl cnmmmAz mı senin kurtlu ile çok bile yapmışsın maşallah size
Kaşınıyorsun ama
hemen düşüyor senin de motivasyonun,bu hafta veremedi yaSen olursun fıstık bu konuda tereddüt etmene gerek yok bana hiç sorma ben yazmasam olur mu hayal kırıklığı olur bende
Dağıtırım o grubu ben@ParteMoralll fisitigimmm dukana hoşgeldin simdi.tam 3 silahsoruz
ben de 71.500 demiştimInsallah canım haftada ortalama 1.2 gitse harika olur aslinda.. gerci hic birsey almayacagim ama önceki kiyafetlerim olsun istiyorum sadece onlarında tadini cikarip eskitip kesicem kimseye vermeyi de dusunmuyorum. Yok edicem onları
Sende verirsin kuzum 71 diyelim fazlasi olursa da kabulumuz :)
Peki sen ne dersen o olsun balımhemen düşüyor senin de motivasyonun,bu hafta veremedi yatamam koyma,ben senin yerine koydum. 71.500,gayet de ulaşılabilir bence
Kime bana mı sopa mı atacaksınızben de 71.500 demiştimbiz miyav yerine hedef koyduk,peşini bırakmayız 38 günde de 71.500 olsun olmazsa sopa var
benim de dolapta beden beden kıyafetlerim var,hepsini eskitip atmayı düşünüyorumşimdilik 44 bedenler eskiyor,sonra 42 bedenlere geçeceğim
hoş geldin aramızaTeşekkür ederim @puantiyeli_kelebek
Kim ben mi hoşbulduk canımhoş geldin aramıza
Asil sen hosgeldinn cnmmm :)@ParteMoralll fisitigimmm dukana hoşgeldin simdi.tam 3 silahsoruz
değil mi kıyafetlerin bol gelmesi kadar güzel bir şey yokYook kuzu bu bir nevi adak gibi benim en sevdiğim tatlı baklavadır hep birlikte yiyicezAyyy ben de alıcam yinee okullar başlamadan da ama o kadar güzel bir his ki bol gelip başka almak
Dağıtırım o grubu benkıskanırım uyuz olurum
Hem erkek hem herbalife satıyorsunuz neden yalan söylediniz Çetin bey bu numaralar bayatladı birde hesabınıza mide operasyonu geçirmiş insanların fotosunu koymuşsunuz insanı böyle yakalarlar @puantiyeli_kelebek @ckkklubunde herbalife satıcısı @Mune reklam amaçlı üyelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?