Ah ah o duygunun tarifi yok balım ekimde o 56 beden siyah elbisemi giymeyi düşünüyorumdeğil mi kıyafetlerin bol gelmesi kadar güzel bir şey yokeskiden dapdar gelen şeylerin arkasını çengelli iğne ile tutturuyorum şimdi
canım benden bomba falan beklemeİlk patlatacak olan listem @puantiyeli_kelebek ,@didemdefne ,sen,fitblack ve @Vilma 37 gözlerim sizin üzerinizde ona göre kızlar
off miyav gül gül öldüm@ckkklubunde Çetin kardeş hadi bir iki söz söylede oturduğum yerden 1-2 kg vereyim olmaz mı neden instgram çağırıyorsun ki burada çoğu kişinin hesabı yok hayra girersin olmaz mı
işte bizde o da yokbenım evde oyle oldu ne yazıkkı Allah tan balkonun bırını kapatmıslar oraya koydum ıvır zıvırımı
şimdi spordan geldim küçük bir kasede tarhana çorbası yanınada yağsız salata bu arada kahvaltım hiç güzel değildi bende farkındayım fakat üşendim bugün kahvaltı hazırlamayaKahvaltını beğenmedim tamamen boş gıdalar ve acıkma ihtimalin yüksek akşam menün ne peki
Ben de müsliyi sevmem normalde yumurtası peyniri hep vardır kahvaltıma ama bugün çok zor geldi kahvaltı hazırlamakgoksu3512 kahvaltı olmamış Canım birde akşam yemem demişsin yaptığın çok yanlış aç bırakırsan vücudun sinyal verir ve depolama yapmaya başlar canım uyarmak istedim birde böyle kahvaltı olmaz yumurta yok peynir yok Müsli vs tamamen boş ve vücudu Kandıra'n Gıdalar
canım hiçbir şey yememişsin kiMenü bilddirimi:
sabah uyanınca form çaylardan içildi bir bardak
2 kaşık müsli (yoğurt+meyve)
bugun geç uyandığım için tek öğün yapıcam o yüzden spora gitmeden önce de bir kare fındıklı çikolata yicem (1 kare dediyse çikolatanın tamamı olan bir kare değil onun bir parçasıyanlış anlamanızı istemem)
Evet bugün fazlasıya sağlıksız oldu ve spordan gelince acıktım şimdi tarhana çorbası ve salata var , normalde akşam yemeği yemem ama şekerim düştücanım hiçbir şey yememişsin kiçok sağlıksız olmuş ama bu menüü
Vücudun kendini korumaya aldı Canım o yüzden birde lütfen düzgün yemek ye ben olsam Tarhan'ın yanında ya kuru bakliyat yada sebze yemeği hiç olmadı menemen yapardım@puantiyeli_kelebek daha şimdi geldim spordan çok yoruldu çok
kilo bildirimi:
geçen hafta: 83.2
bugün:82.5
Giden: 0.7 Geçen hafta1.5 kiloya yakın vermişken bu hafta bu kadar az olması moralimi bozduama ikinci ay kilo verimi yavaşlıyor diyorlar sanırım ondan yada hafta sonu birazcık kaçamak yapmıştım ondan da olabilir :/
Neden açıktın çünkü doymadı vücudun sağlıksız gıda ile kandırdınEvet bugün fazlasıya sağlıksız oldu ve spordan gelince acıktım şimdi tarhana çorbası ve salata var , normalde akşam yemeği yemem ama şekerim düştü
ben 75 olmak ıstıyorum bu hedefı tutturursam elbıse gıyıcem o gun :)
Bugün maalesef yine geç uyandımo yüzden geç gidicem biraz bugunluk affedin valla :/
Menü bilddirimi:
sabah uyanınca form çaylardan içildi bir bardak
2 kaşık müsli (yoğurt+meyve)
bugun geç uyandığım için tek öğün yapıcam o yüzden spora gitmeden önce de bir kare fındıklı çikolata yicem (1 kare dediyse çikolatanın tamamı olan bir kare değil onun bir parçasıyanlış anlamanızı istemem)
Bugun menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Az peynir
Iki fume
Aksam
Tavuz gogsu firinda
Uc kasik yogurt
Uc yulafciklarim
Iki lt su
Allah kavustursun:))Evet cok ozledim mayistan beri cok ayri kaldik dukan amcamla:)
Kızlar size birşey soracağım. Günde kaç adım attığınız hiç ölçtünüz mü?
Bir arkadaşım 3 gün için adım ölçerini verdi bana benim durum hiç iyi değilmiş.
Günde 10000 adım diyorar ben ortalamada 2500 adım attım.
Kendime hedef koydum. Yavaş yavaş 10000 adıma çıkacağım.
Sizler güzel spor yaptığınız için sizin adım sayınızda oldukça iyidir.
canım bence olursun,5-6 kilo var ve 1 aydan fazla süre
benim kurbandaki hedefim de o zaman 69 olmak
ben de 71.500 demiştimbiz miyav yerine hedef koyduk,peşini bırakmayız 38 günde de 71.500 olsun olmazsa sopa var
benim de dolapta beden beden kıyafetlerim var,hepsini eskitip atmayı düşünüyorumşimdilik 44 bedenler eskiyor,sonra 42 bedenlere geçeceğim
fitblack hatlar karıştı kusura bakma minik kuşum ben çıktım ev bakmaya gideceğiz eşimle dükkanı kapatıp akşama görüşürüz kızlar
Ah ah o duygunun tarifi yok balım ekimde o 56 beden siyah elbisemi giymeyi düşünüyorum
Peki sen ne dersen o olsun balım
71.500 olacaksın kurbandaKime bana mı sopa mı atacaksınızhadi bakalım inşallah canım giyersin sen merak etme ben eminim
bize de çek at fotoğraflarıAh ah o duygunun tarifi yok balım ekimde o 56 beden siyah elbisemi giymeyi düşünüyorum
canım 700 gr az mı allah senin iyiliğini versin,bir de akşam tartıldın değil mi o sonuç yanlıştır sen yarın sabah yeniden tartıl,bence onu kabul edelim @puantiyeli_kelebek@puantiyeli_kelebek daha şimdi geldim spordan çok yoruldu çok
kilo bildirimi:
geçen hafta: 83.2
bugün:82.5
Giden: 0.7 Geçen hafta1.5 kiloya yakın vermişken bu hafta bu kadar az olması moralimi bozduama ikinci ay kilo verimi yavaşlıyor diyorlar sanırım ondan yada hafta sonu birazcık kaçamak yapmıştım ondan da olabilir :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?