Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kahvaltını beğenmedim tamamen boş gıdalar ve acıkma ihtimalin yüksek akşam menün ne peki
şimdi spordan geldim küçük bir kasede tarhana çorbası yanınada yağsız salata bu arada kahvaltım hiç güzel değildi bende farkındayım fakat üşendim bugün kahvaltı hazırlamaya

Ben de müsliyi sevmem normalde yumurtası peyniri hep vardır kahvaltıma ama bugün çok zor geldi kahvaltı hazırlamak

canım hiçbir şey yememişsin ki çok sağlıksız olmuş ama bu menüü

@puantiyeli_kelebek daha şimdi geldim spordan çok yoruldu çok
kilo bildirimi:
geçen hafta: 83.2
bugün:82.5
Giden: 0.7 Geçen hafta1.5 kiloya yakın vermişken bu hafta bu kadar az olması moralimi bozdu ama ikinci ay kilo verimi yavaşlıyor diyorlar sanırım ondan yada hafta sonu birazcık kaçamak yapmıştım ondan da olabilir :/

Vücudun kendini korumaya aldı Canım o yüzden birde lütfen düzgün yemek ye ben olsam Tarhan'ın yanında ya kuru bakliyat yada sebze yemeği hiç olmadı menemen yapardım

ben 75 olmak ıstıyorum bu hedefı tutturursam elbıse gıyıcem o gun :)

Hadi inşallah canim

Bugün maalesef yine geç uyandım o yüzden geç gidicem biraz bugunluk affedin valla :/

6.30 oldu kuzum artık listeyi yayınlayacagim

Bu bir menu degil spora gittiğinde hic protein olmadigi icinde kaslarin eriyecek bilgin olsun
Bugun menum

Sabah iki haslanmis yumurta
Az peynir
Iki fume

Aksam
Tavuz gogsu firinda
Uc kasik yogurt
Uc yulafciklarim
Iki lt su

Seyir mi yapıyorsun simdi sag gün icin güzel

Evet cok ozledim mayistan beri cok ayri kaldik dukan amcamla:)
Allah kavustursun:))

Yuruyus yaptığım gun 14.000 yaptığımda oluyor 10000 ideal canim güzel bir hedef
canım bence olursun,5-6 kilo var ve 1 aydan fazla süre
benim kurbandaki hedefim de o zaman 69 olmak

İnşallah olursun canim evet duraklama olmazsa 6 kilo rahat gider. Benimde korkum duraklama

Ben sadece atmayacagim kesip yakacagim evrenden varlıklarını silecegim:)

fitblack hatlar karıştı kusura bakma minik kuşum ben çıktım ev bakmaya gideceğiz eşimle dükkanı kapatıp akşama görüşürüz kızlar

Görüşürüz tatlim
Ah ah o duygunun tarifi yok balım ekimde o 56 beden siyah elbisemi giymeyi düşünüyorum

Kesinlikle o elbiseyle foto isteriz

canım 700 gr az mı allah senin iyiliğini versin,bir de akşam tartıldın değil mi o sonuç yanlıştır sen yarın sabah yeniden tartıl,bence onu kabul edelim @puantiyeli_kelebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…