canım dukan'da duraklama ne kadar sürüyor? 38 gün var ama 6 kilo gider bence,hatta kesin gider ama duraklama olayı ne kadar sürüyor onu bilmiyorumHadi inşallah canim
6.30 oldu kuzum artık listeyi yayınlayacagim
Bu bir menu degil spora gittiğinde hic protein olmadigi icinde kaslarin eriyecek bilgin olsun
Seyir mi yapıyorsun simdi sag gün icin güzel
Allah kavustursun:))
Yuruyus yaptığım gun 14.000 yaptığımda oluyor 10000 ideal canim güzel bir hedef
İnşallah olursun canim evet duraklama olmazsa 6 kilo rahat gider. Benimde korkum duraklama
Ben sadece atmayacagim kesip yakacagim evrenden varlıklarını silecegim:)
Görüşürüz tatlim
Kesinlikle o elbiseyle foto isteriz
ben de isterim
inşallah canım ama duraklama olursa da canımızı sıkmak yok,sadece dukan'da değil aslında kilo veren çoğu insan yaşıyor duraklamayı sonra hoop çat diye gidiyor,bu yüzden moralimizi asla bozmayacağız.Dukan da ne kadar olacagi kesin bilinen bisey degil kuzum bu metabolizma ve bedenle ilgili birsey benim bunyeme bagli ama birkac hafta ust uste veremeyip sonra birden cok veren insanlar var..
Insallah hic duraksamadan veririz hepimizfitblack
yedikten hemen sonra tartılmaadım ki :/canım 700 gr az mı allah senin iyiliğini versin,bir de akşam tartıldın değil mi o sonuç yanlıştır sen yarın sabah yeniden tartıl,bence onu kabul edelim @puantiyeli_kelebek
ne zaman tartıldın canım?yedikten hemen sonra tartılmaadım ki :/
canım dukan'da duraklama ne kadar sürüyor? 38 gün var ama 6 kilo gider bence,hatta kesin gider ama duraklama olayı ne kadar sürüyor onu bilmiyorum
ben de mi kesip yaksam ne yapsam :) valla iyi fikir aslında
inşallah canım ama duraklama olursa da canımızı sıkmak yok,sadece dukan'da değil aslında kilo veren çoğu insan yaşıyor duraklamayı sonra hoop çat diye gidiyor,bu yüzden moralimizi asla bozmayacağız.Miyav_su
canım sen böyle deyince benim de içimden kesip yakmak geldi valla,bundan sonra asla bu bedenlerde olmayacağım.komple hepsini yok edeceğim.Kesip yakmak istememin sebebi de hem o elbiseler ustune sinen enerjiyi başkalarına gecsin istemem hemde o kilolu halimin resmini beynimden hafizamdan silmek istemem canim hangisi genislerse direkt bay bay diyeceğim ona:)
kesinlikle,önemli olan da oAynen canım tartida ayni olabiliriz ama inceliyoruzdur
-bugünkü menüm-
10.20: 3.5 tane incir
12.30: 1 büyük tabak dövmeli,ıspanak yemeği
14.30: yarım dikenli incir,4 tane taze ceviz
17.00: 4 tane vegan köfte,2 tabak çeri domates,yarım mısır
2.5 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı(tamamlarım)
spor: 45 dk yürüyüş ( yapacağım)
canım sen böyle deyince benim de içimden kesip yakmak geldi valla,bundan sonra asla bu bedenlerde olmayacağım.komple hepsini yok edeceğim.
yedikten 1 saat sonra falan sanırımne zaman tartıldın canım?
kızlar size bir şey sormam lazım
çeri domates kilo yapar mı? kiraz domates dediğimiz,ben meyve gibi tabak tabak yerim de ondan,korktum sonra.çok severim malum veganım ve yediğim şeyler kısıtlı,merak ettim size bir sorayım dedim
ben de kilo vermek istiyorum
boyum 1.56 kilom 82
2 oglum var
canım annem de %90 vegan,aslında ailecek böyle besleniyoruz ama herkes ayrı bir kafadaAfiyet olsun canim merak ettim senin yemeklerini kim hazirliyor ailecek ki böyle besleniyorsun yoksa sadece sana ozel mi bu yiyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?