Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

canım dukan'da duraklama ne kadar sürüyor? 38 gün var ama 6 kilo gider bence,hatta kesin gider ama duraklama olayı ne kadar sürüyor onu bilmiyorum
ben de mi kesip yaksam ne yapsam :) valla iyi fikir aslında

Dukan da ne kadar olacagi kesin bilinen bisey degil kuzum bu metabolizma ve bedenle ilgili birsey benim bunyeme bagli ama birkac hafta ust uste veremeyip sonra birden cok veren insanlar var..
Insallah hic duraksamadan veririz hepimiz fitblack

-bugünkü menüm-
10.20: 3.5 tane incir
12.30: 1 büyük tabak dövmeli,ıspanak yemeği
14.30: yarım dikenli incir,4 tane taze ceviz
17.00: 4 tane vegan köfte,2 tabak çeri domates,yarım mısır
2.5 lt su (tamamlarım)
3 fincan bitki çayı(tamamlarım)
spor: 45 dk yürüyüş ( yapacağım)

inşallah canım ama duraklama olursa da canımızı sıkmak yok,sadece dukan'da değil aslında kilo veren çoğu insan yaşıyor duraklamayı sonra hoop çat diye gidiyor,bu yüzden moralimizi asla bozmayacağız. Miyav_su

canım dukan'da duraklama ne kadar sürüyor? 38 gün var ama 6 kilo gider bence,hatta kesin gider ama duraklama olayı ne kadar sürüyor onu bilmiyorum
ben de mi kesip yaksam ne yapsam :) valla iyi fikir aslında

Kesip yakmak istememin sebebi de hem o elbiseler ustune sinen enerjiyi başkalarına gecsin istemem hemde o kilolu halimin resmini beynimden hafizamdan silmek istemem canim hangisi genislerse direkt bay bay diyeceğim ona:)

Aynen canım tartida ayni olabiliriz ama inceliyoruzdur

Kesip yakmak istememin sebebi de hem o elbiseler ustune sinen enerjiyi başkalarına gecsin istemem hemde o kilolu halimin resmini beynimden hafizamdan silmek istemem canim hangisi genislerse direkt bay bay diyeceğim ona:)
canım sen böyle deyince benim de içimden kesip yakmak geldi valla,bundan sonra asla bu bedenlerde olmayacağım.komple hepsini yok edeceğim.

Afiyet olsun canim merak ettim senin yemeklerini kim hazirliyor ailecek ki böyle besleniyorsun yoksa sadece sana ozel mi bu yiyecekler

canım sen böyle deyince benim de içimden kesip yakmak geldi valla,bundan sonra asla bu bedenlerde olmayacağım.komple hepsini yok edeceğim.

Iste beynimize verdigimiz mesaj da bu olacak canim bunu soyleye soyleye yakalim o cuvallari bitanem:))
Benimkiler cuval en azından

Hiccc bilmiyorum kilo aldirdigini sanmam ama sebzenin fazlasini vucutta su tutturdugu kesin canim

Afiyet olsun canim merak ettim senin yemeklerini kim hazirliyor ailecek ki böyle besleniyorsun yoksa sadece sana ozel mi bu yiyecekler
canım annem de %90 vegan,aslında ailecek böyle besleniyoruz ama herkes ayrı bir kafada
benim annem zaten 52 yaşında 50 kilo bir kadın,pek yemekle arası yok.o da meyveci sebzecidir,ben de adanalı olmama rağmen yanında manipüle oldum
ben kendi yemeklerimi genelde kendim hazırlıyorum ama o yüzden çeşit az oluyor yemek yapma sorunum var maalesef,bir yemek yapıp 2 tabak onu yiyorum kaç yaşına geldim hala beceri sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…