valla yakalım ama ben yakarken evi yakmayayımIste beynimize verdigimiz mesaj da bu olacak canim bunu soyleye soyleye yakalim o cuvallari bitanem:))
Benimkiler cuval en azından
canım fark eden bir şey yok sen çok yanlış tartılmışsınyedikten 1 saat sonra falan sanırım
bir de tuzlaya tuzlaya yediğime göre yine tutmuşumdur ödem.Hiccc bilmiyorum kilo aldirdigini sanmam ama sebzenin fazlasini vucutta su tutturdugu kesin canim
Bilmiyorum ama umarım :/canım fark eden bir şey yok sen çok yanlış tartılmışsın
doğru tartılmanın bazı kuralları vardır,
1-sabah aç karna olacaksın,hiçbir şey yeme içme yok
2-üstünde iç çamaşırı hariç bir şey olmayacak
3-wc'den sonra tartılacaksın
yarın bunları yap eminim en az 300 gr daha gitmiştir senden
yarın dediklerimi yap bakalım yaz bize deBilmiyorum ama umarım :/
Kiskanma kiz gel karatayciiiiDağıtırım o grubu benkıskanırım uyuz olurum
Valla dogru sagol kuzum iyiki gelmisimAsil sen hosgeldinn cnmmm :)
kızlar size bir şey sormam lazım
çeri domates kilo yapar mı? kiraz domates dediğimiz,ben meyve gibi tabak tabak yerim de ondan,korktum sonra.çok severim malum veganım ve yediğim şeyler kısıtlı,merak ettim size bir sorayım dedim
Yarin yaptir tatlim sabahtan gidip kan vereceksin sonra sali gunu sonuclari diyetisyenine goturursunKizlar diyetisyenim bi kac tahlil istedi ne zaman yaptirmaliyim sali gunu saat 3 de randevum
Saglik ocaginda yaparlar mi kiYarin yaptir tatlim sabahtan gidip kan vereceksin sonra sali gunu sonuclari diyetisyenine goturursun
Tabi yapiyolar canım sabahtan git yaptir öğleden sonra sonucun ciksr zatenSaglik ocaginda yaparlar mi ki
canım ben 2 tabak yedim yaKiskanma kiz gel karatayciiii
Valla dogru sagol kuzum iyiki gelmisim
Yok kuzum bence kilo yapmaz afiyet bal seker olsun onun 3 4 tanesi anca bi orta boy domates eder afiyet olsun bal
Oyyy kuzummm MASALLAH yalniz bende cok seviyorumcanım ben 2 tabak yedim yabilemedim o yüzden şöyle büyükçene 2 tabak
Sagolun tesekkur ederimTabi yapiyolar canım sabahtan git yaptir öğleden sonra sonucun ciksr zaten
bayılırım bayılırOyyy kuzummm MASALLAH yalniz bende cok seviyorum
evdeki tartı bozuldu bende hep sporda tartılıyorum sporada bişey yemeden gidemiyorumyarın dediklerimi yap bakalım yaz bize de
ooo anladım canım,tartı alabilirsen süper olur çünkü şu an yanlış tartılıyorsunevdeki tartı bozuldu bende hep sporda tartılıyorum sporada bişey yemeden gidemiyorumhalsiz düşüyorum
Bence sende çekil elbise ile sonra önce ve sonrası yaparızcanım dukan'da duraklama ne kadar sürüyor? 38 gün var ama 6 kilo gider bence,hatta kesin gider ama duraklama olayı ne kadar sürüyor onu bilmiyorum
ben de mi kesip yaksam ne yapsam :) valla iyi fikir aslında
Yok canım kim çıkardı onu bol bol tüketkızlar size bir şey sormam lazım
çeri domates kilo yapar mı? kiraz domates dediğimiz,ben meyve gibi tabak tabak yerim de ondan,korktum sonra.çok severim malum veganım ve yediğim şeyler kısıtlı,merak ettim size bir sorayım dedim
Çok iyi maşallahakşama birde gezme eklersin tamam
Yerim ben o fıstığııayyy bendee 300 kizim yuzunden kan ter icinde kaldmonume atlio haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?