Hadi bakalııııım kim tutar seni@ParteMoralll vekoza16 ikili cadılar eve gidince bende atlayacağım net rakam veremem ama görürsünüz siz gıcıklar
İnanmam sana lütfen bizi kandırıyorsun gezmezsen bir yerlerin ağrır yoksaAyy yok çok yorgunum dizi izliyip uyuyucaam
Sagol tatlimmmmYerim ben o fıstığıı300 ip süper
Hadi bakalııııım kim tutar seni
36 beden de gelicek inşallah sonra bakarsın 34değil mi kıyafetlerin bol gelmesi kadar güzel bir şey yokeskiden dapdar gelen şeylerin arkasını çengelli iğne ile tutturuyorum şimdi
Canım nacizane fikrimce seninle aynı yaştayız henüz 17 yaşındayız@puantiyeli_kelebek daha şimdi geldim spordan çok yoruldu çok
kilo bildirimi:
geçen hafta: 83.2
bugün:82.5
Giden: 0.7 Geçen hafta1.5 kiloya yakın vermişken bu hafta bu kadar az olması moralimi bozduama ikinci ay kilo verimi yavaşlıyor diyorlar sanırım ondan yada hafta sonu birazcık kaçamak yapmıştım ondan da olabilir :/
Çok gençsiniz kizlar ne guzel.Canım nacizane fikrimce seninle aynı yaştayız henüz 17 yaşındayızZaten yaşımız gereği metabolizmamız hızlı biraz da spor yapsan gider bu kilolar sağlıklı bir şekilde Ama Miyav_su nun da dediği gibi menülerin biraz sağlıksız ve yetersiz Kii 700 gr da çok güzel canım tebrikler
İlk defa duydum canım bunukızlar size bir şey sormam lazım
çeri domates kilo yapar mı? kiraz domates dediğimiz,ben meyve gibi tabak tabak yerim de ondan,korktum sonra.çok severim malum veganım ve yediğim şeyler kısıtlı,merak ettim size bir sorayım dedim
Ben de son zamanlarda iç çamaşırı bile olmuyorcanım fark eden bir şey yok sen çok yanlış tartılmışsın
doğru tartılmanın bazı kuralları vardır,
1-sabah aç karna olacaksın,hiçbir şey yeme içme yok
2-üstünde iç çamaşırı hariç bir şey olmayacak
3-wc'den sonra tartılacaksın
yarın bunları yap eminim en az 300 gr daha gitmiştir senden
Yok canım kaçamak bugün üşütmüşüm bu sicakta nasil becerdiysem bağırsaklarım fena bişey yiyemedim zaten
Pilates yaptım bugün yorgunum yorguunİnanmam sana lütfen bizi kandırıyorsun gezmezsen bir yerlerin ağrır yoksa
Olsun canım dinlen o zaman erkenden uyuVazgeçtim ya bugün çok halsizim bilmiyorum neden eşim yürüyüş deri olmaz dedim şimdi eve geldim yemek hazırlıyorum yemek yiyip uyumak istiyorum
Evet henüz küçüğüm birazA
Çok gençsiniz kizlar ne guzel.
O yaşlarımda olmayı isterdim ama şimdiki aklımla
Gezersen gecer çünkü senin vücudun gezmeye alışkın şekerim lütfen vücudu böyle Şok'a sokmaPilates yaptım bugün yorgunum yorguun
Geçmiş olsun Can'ım asıl bu havalar insanı hasta ediyor sıcakta sadece soğuk içiyoruz haşlanmış patates ye tatlımYok canım kaçamak bugün üşütmüşüm bu sicakta nasil becerdiysem bağırsaklarım fena bişey yiyemedim zaten
Parmak kadarsın kız maşallah bilgi küpü gördüm seniİlk defa duydum canım bunuÇeri de olsa domates yapsa yapsa kan yapar kız
Sadece bugünlük menü sağlıksız oldu ama yarın asla böyle olmıcak :)Canım nacizane fikrimce seninle aynı yaştayız henüz 17 yaşındayızZaten yaşımız gereği metabolizmamız hızlı biraz da spor yapsan gider bu kilolar sağlıklı bir şekilde Ama Miyav_su nun da dediği gibi menülerin biraz sağlıksız ve yetersiz Kii 700 gr da çok güzel canım tebrikler
tamam canımBence sende çekil elbise ile sonra önce ve sonrası yaparız
artık koli koli yiyebilirimYok canım kim çıkardı onu bol bol tüket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?